Şimdi Ara

Bugün yaşadığım sanssizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ev boştu bende okulu ektim . Sonra birşeyler almak için dışarıya çıktım rehberlikciyle karşılaştım.bana niye okula gitmesin dedi bende basım ağrıyo falan dedim cumartesi pazar agrimadimi dedi ne alakaysa bende ağrımadi dedim. Eve gidince seni Arıcam dedi. Bekliyorum

Edit: ev telefonunu gizliden birisi aradı ama acmadim. Rehberliği olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble48 -- 25 Nisan 2016; 15:54:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trouble48 is in trouble

• okulun en gereksiz personelleri, yardımı dokunmaz rehberlikçilerin, söylediğin anlattığın her şeyi akşam veline bildirirler tavsiyeleride klasiktir sizi ikna etmeye yetecek kadar bilgi ve donanımlı değillerdir. Boşa zaman kaybetmeyin. Eğer aranızda gerçekten bir yerlere gelmek isteyip aynı zamanda özgürce hareket etmek isteyen varsa açık liseye geçsin kendi ders çalışma programınızı oluşturun kendinize daha fazla zaman ayırırsınız yaşadığımız yüzyılda bilgiye ulaşmak çok basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 25 Nisan 2016; 9:45:41 >
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Hocam su ana kadar yanina 50 defa çağırmıştır derslerin iyi sayılır sadece devamsızlık yüzünden çağırıyor . Hala daha bikmadi bir ise de yaramiyor

• hmm ok

• adamın okulda sorumluluğu yok canı sıkılıyor birşeylerle uğraşması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eşimle yaşadığım problem
    6 ay önce açıldı
    Çok üzücü olay yaşadım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş o şahsa sanane demen yeterli devamsızlık senın devamsızlıgın atar yapsaydın kim kimi sorguluyor kendı vazifenın a deseydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

okulun en gereksiz personelleri, yardımı dokunmaz rehberlikçilerin, söylediğin anlattığın her şeyi akşam veline bildirirler tavsiyeleride klasiktir sizi ikna etmeye yetecek kadar bilgi ve donanımlı değillerdir. Boşa zaman kaybetmeyin. Eğer aranızda gerçekten bir yerlere gelmek isteyip aynı zamanda özgürce hareket etmek isteyen varsa açık liseye geçsin kendi ders çalışma programınızı oluşturun kendinize daha fazla zaman ayırırsınız yaşadığımız yüzyılda bilgiye ulaşmak çok basit.

benim babam inşaatçı.okul rehberliğine yollamıştı hocalar beni.inşatta babamın çalışanları var.babam kalfa yanında demirci bilmem kalıpçı falan çalıştırıyor.o adamlar o rehberlikçiden daha çok yardım ettiler bana.rehberlikçi daha da bozdu psikolojimii hatta vallahi.şimdi düşündümde o insanlar olmasa bu sene çok daha rahat olabiliridm belki.

• Forumdan hicbir sey ogrenememissin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • azönce gizli numara bidaha aradı açtım ses vermedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.