Şimdi Ara

Bugün yaşadığım ibretlik olay..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dışardaydım telefonum tuhaf bi numaradan arandı Numara şöyle : +375297298253
    Açtım selam canım diyen bi bayan çok tahrik edici bi sesi vardı pek aldırış etmedim. Buyrun dedim beni arar mısın canım dedi, Hayır dedim hemen kapattı Acaba numaramı nerden buldular

mov eax, pussy
    mov ebx, dick
    call intercourse
    pop baby
  • Ayni hatun tum turkiyeyi ariyor yalniz degilsin genc adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1. Sen onları arayınca ne kadar konuşursan kullandıkları hattan bedava kontör kazanıyorlar.
    2. Muhabbeti iyice ilerletip, senin yanına gelmek için uçak bileti parası istiyorlar.
    | | -nga daleko. Nadam se da netko dolazi odmah i preuzima moj dah ponestane.Inaèe, ona postaje led kristal lopta padne na tilo i-
    | | -soli.U to vrijeme, zaštita sudbini ostalih nezavisnih zemalja u svijetu i dalije. Anatolia zaštititi svjetske pada buduæe.Temelj dr-
    | | -zave osnovali Kemalisti u Anatolije neovisnosti. Stoga, Anatolia, sudbina svijeta je misija spašavanja ramena. Inaèe, ako se p-
    | | -rednja-line dostava Anatolski Sovjetskog uskim ulaznim vratima otvara. 12 Ož. 1978 - Predsjednik Jugoslavije, Josip Broz Tito...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yugoslav

Dostum yurt dışındaki dolandırıcı hatunlar. Hiç haber izlemiyor musun ya da okumuyor musun? Numaraları sallıyorlar. Bir iki kere bana da rast geldi.

1. Sen onları arayınca ne kadar konuşursan kullandıkları hattan bedava kontör kazanıyorlar.
    2. Muhabbeti iyice ilerletip, senin yanına gelmek için uçak bileti parası istiyorlar.

Televizyon izlemiyorum daha doğrusu vakit bulamıyorum çok nadir bi kaç filmmim var onlara bakarım o konuda haklısınız. Duymuştum böyle bişeyide denk gelmemişti. Zaten aramadım ama ne kadar boş işlerle uğraşıyorlar yahu bu tarz işlere kanan türk evladı yoktur diye umut ediyorum

mov eax, pussy
    mov ebx, dick
    call intercourse
    pop baby
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrph0bias

quote:

Orijinalden alıntı: Yugoslav

Dostum yurt dışındaki dolandırıcı hatunlar. Hiç haber izlemiyor musun ya da okumuyor musun? Numaraları sallıyorlar. Bir iki kere bana da rast geldi.

Televizyon izlemiyorum daha doğrusu vakit bulamıyorum çok nadir bi kaç filmmim var onlara bakarım o konuda haklısınız. Duymuştum böyle bişeyide denk gelmemişti. Zaten aramadım ama ne kadar boş işlerle uğraşıyorlar yahu bu tarz işlere kanan türk evladı yoktur diye umut ediyorum

Var tabi, olmaz olur mu? Facebook kullanıyorsan eğer, bilirsin. Bayan fake profilleri var, rast gelip de sen de gezmişsindir herkes gibi. Orada fotoğraflara atılan yorumlar gayet açıklayıcı bence. O yorumları atanlardan birine rast gelse, "adam" kendini satar o parayı yollar kadına.
    | | -nga daleko. Nadam se da netko dolazi odmah i preuzima moj dah ponestane.Inaèe, ona postaje led kristal lopta padne na tilo i-
    | | -soli.U to vrijeme, zaštita sudbini ostalih nezavisnih zemalja u svijetu i dalije. Anatolia zaštititi svjetske pada buduæe.Temelj dr-
    | | -zave osnovali Kemalisti u Anatolije neovisnosti. Stoga, Anatolia, sudbina svijeta je misija spašavanja ramena. Inaèe, ako se p-
    | | -rednja-line dostava Anatolski Sovjetskog uskim ulaznim vratima otvara. 12 Ož. 1978 - Predsjednik Jugoslavije, Josip Broz Tito...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    az önce başımdan geçen olay
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.