Sitelere falan bakıyorum maçla ilgili hiç haber yok.Türkiye Kupası gün geçtikçe kan kaybediyor.Maçın var olduğundan eminim birçok insanın haberi bile yoktur.Diyelim ki Beşiktaş kupayı aldı ne insanlar sokağa dökülecek ne kornalar ötecek ne gazeteler manşet yapacak ne de evlere bayraklar asılacak.Hala Karabük-Fenerbahçe daha konuşulur durumda.Lig ile Kupa arasındaki fark yine ortaya çıktı.Şimdi 27 sene alamadınız ondan Kupayı küçümsediğimi söyleyeceksiniz.Herşey ortada...Lig şampiyonluğu, Kupa şampiyonluğundan en az 50 kat daha önemlidir.
Belki önemli belki değil... Ama Beşiktaş için şuan herşeyden önemli.Eğer alamazlarsa bir dahaki seneyi'de kaybederler.
Kupa sizin olsun Avrupaya gidelim yeter
Kupa ibb nin 2-0 bşiktas seneye sadece ligte kapısr
Türkiye Kupası FB alamadığı için revaçta. Bu sene erkenden elendiğimiz için kimse konusunu etmiyor. Finalde olsak şu an günem kupaydı. Aldığımız an ki ne zaman alırız belli değil kupa popülaritesini yitirecek.
quote:
Orijinalden alıntı: m_v_p
Sitelere falan bakıyorum maçla ilgili hiç haber yok.Türkiye Kupası gün geçtikçe kan kaybediyor.Maçın var olduğundan eminim birçok insanın haberi bile yoktur.Diyelim ki Beşiktaş kupayı aldı ne insanlar sokağa dökülecek ne kornalar ötecek ne gazeteler manşet yapacak ne de evlere bayraklar asılacak.Hala Karabük-Fenerbahçe daha konuşulur durumda.Lig ile Kupa arasındaki fark yine ortaya çıktı.Şimdi 27 sene alamadınız ondan Kupayı küçümsediğimi söyleyeceksiniz.Herşey ortada...Lig şampiyonluğu, Kupa şampiyonluğundan en az 50 kat daha önemlidir.
1 hafta önce TR kupasını kaybeden , 1 hafta sonra Lig şampiyonluğunu kaybeden başka bir takım ????
bunlarda mı tesadüf ???
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Türkiye Kupası FB alamadığı için revaçta. Bu sene erkenden elendiğimiz için kimse konusunu etmiyor. Finalde olsak şu an günem kupaydı. Aldığımız an ki ne zaman alırız belli değil kupa popülaritesini yitirecek.
Canımı ye Bakkal. Gülüyorum konuyu açana da,ona uyanlara da.
Gerçekleri söylemek yanlış mı...
maçın sonucu nedir kim yendi
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
maçın sonucu nedir kim yendi
barcelona şampiyon oldu
Konuya girmeden konuyu acan kisinin Fenerbahceli oldugunu tahmin etmistim.
Evet, Einstein benim.
Fenerin olmadığı yere ilgi olmaz, Türkiye'de futbol eşittir Fenerbahçe... Herkesin ekmek kapısı
Gerçekleri söylemek yanlış mı...
quote:
Orijinalden alıntı: basayel
Kupa ibb nin 2-0 bşiktas seneye sadece ligte kapısr
İbb aldı evet
Beşiktaş'ı kutlarım Yalnız şu kupanın formatını değiştirse iyi olacak Federasyon ./ Bu şekilde çok sıkıcı oluyor gruplarda 5 takım yok ilk 2 çıkıyor sonra aynı gruptakiler bir daha karşılaşıyor ...
sonuç olarak?
Tabikide şampiyonluk daha önemli
Bu kadar transfer kupa için ni yapılıyor
Avrupada yedeklerle çıkıyorlar naclaeav
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi