2 Ay önce tartıstık ailesi istemedi bitirdik ve bugün tam 1.yılımızı kutlayacaktık.hala aklım kalbim onda.hala onu seviyorum.keşke onun icinde aynılarını söyleyebilsem.en sonki görüşmemizde istemiyorum artık sevmiyorum demişti.elim kolum bağlı..
aynı durumu ben 2,5 sene sonra yaşadım.
istemiyorum, sevmiyorum dediğide yalan, sırf aile baskısından...
ama elden bir şey gelmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: aLTuu
aynı durumu ben 2,5 sene sonra yaşadım.
istemiyorum, sevmiyorum dediğide yalan, sırf aile baskısından...
ama elden bir şey gelmiyor.
yalan oldugunu biliyorum.kacırayım seni dedim.gözüm o kadar kara değil dedi.iyi bundan sonra seni rahatsız edersem adam değilim dedim.2 ay oldu daha aramadım sormadım.ama ailesi benden nefret ediyordu.niye biliyormusun gülme sakın.
ALEVİ'YİM VE KIZIN YAŞI KÜÇÜK DİYE.
Ulan kız gelmiş 16 yaşına gösterio 25 yasında neyi küçük.
Sanki kendileri kaç yaşında evlenmiş.Aklımda çıkmıyo.geceden beri 1 şişe votka 5 tane bira bitirdim hala içiyorum aklımdan cıkmıyo.........:(((
Oha 16 yaşında, kaçırayım falan ?
kardeş kusura bakmada 16 yaşında kaçırayım falan olmamış.. Ailesi haklı objektif bak senin kızın olsa ve 16 yaşında olsa ?
ailesi istemiyordu beni neden istemiyordu.plaja gitmiştik plajda babası yakalamıştı bizi.ondan sonra ipler koptu alevisin dediler felan.bende dayanamadım kaç benimle gel dedim.gözüm kara değil diyincede zoruma gitti demekki sevmiomuş dedim.güya herşeyi yapardı benim için.yanıyorum geçen giden günlere yanıyorum....bugün o bakalım hatırlayacakmı bu günü.....
Kusura bakma ama kız iyi ki de gelmemiş, 16 yaşında bir kızı kaçırmak suçtur.
18'den sonra kızı razı edebilirsen istediğinizi yapabilirsiniz.
16 yasindaki kizi kacirmak nedir ya.. 16 yasindaki kizla nasil ciddi bisey dusunebilirsiniz ki zaten kacirayim evlenmek filan? Eskiden kac yasinda evleniyolardi demissin eskide mi kaldik artik 25,26 yasindan once evlenilmez artik.
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
16 yasindaki kizi kacirmak nedir ya.. 16 yasindaki kizla nasil ciddi bisey dusunebilirsiniz ki zaten kacirayim evlenmek filan? Eskiden kac yasinda evleniyolardi demissin eskide mi kaldik artik 25,26 yasindan once evlenilmez artik.
hani siz dersiniz ya istanbul burası dağ başımı diye..
kimine göre DAĞ BAŞI kimine göre İSTANBUL ;) anlatabildim herhalde..
Dag basinda gibi davranmak isteyen daginda davranir o zaman ;) iyi kiz ailesine soylememis kacirmak istiyor beni vs diye. Iyi dayak yerdin ailesinden.
Kusura bakma ama sen uçmuşsun inecek pist bulamıyorsun.
benımde 1 yıllık ilişkim bitti 4 ay once hala unutamadım ozluyorum ama kızlarda bböyle bi durum olmuyor kolay satışı koyabiliyorlar
Kız 16 yaşında ve sen onu kaçırmak istemişsin. Bence kızın ailesinin seni sevmeme nedeni sadece alevilik değil.Tavır ve davranışların,dış görünüşün,kızın yaşının küçük olması ve ailesinin tedirginliği.
başta okuyunca üzüldüm tüh falan dedim de kızın yaşını duyunca tiksinti geldi senden şu an. Karşımda olsan yumruğumla öldürürüm seni o derece
İnsan hata yaptığında bazı şeyleri kabullenemez ve başkalarına suçlar.
Seninki de onun gibi. yani olayın alevilikle falan alakası yok bence. evet adam sana alevisin demiş olabilir ama bence olayın şokuyla kızını senden biran önce uzaklaştırmak için söylemiş olmalı diye düşünüyorum.
Yani bende 16 yaşındaki kızımı kaçırmayı düşünen biriyle karşılaşsam nasıl davranırdım bilemiyorum, gerçekten zor durum bi baba için.
Ha 16 yaşındaki kıza aşık olmak ve evlenmeyi düşünmek yasakmı? hayır, tabiki normal ama herşeyin bi usulü var. önce kızın yaşının 18-20 ye gelmesi gerek, okulunu falan bitirsin ozaman giyersin takım elbiseni babasının karşısına çıkarsın ben buyum, işim bu, gücüm bu diye tanıtırsın kendini. ama 16 yaşındaki kızımla plajda yakaladığım ve kızımı kaçırmak isteyen biriyle işim olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
İnsan hata yaptığında bazı şeyleri kabullenemez ve başkalarına suçlar.
Seninki de onun gibi. yani olayın alevilikle falan alakası yok bence. evet adam sana alevisin demiş olabilir ama bence olayın şokuyla kızını senden biran önce uzaklaştırmak için söylemiş olmalı diye düşünüyorum.
Yani bende 16 yaşındaki kızımı kaçırmayı düşünen biriyle karşılaşsam nasıl davranırdım bilemiyorum, gerçekten zor durum bi baba için.
Ha 16 yaşındaki kıza aşık olmak ve evlenmeyi düşünmek yasakmı? hayır, tabiki normal ama herşeyin bi usulü var. önce kızın yaşının 18-20 ye gelmesi gerek, okulunu falan bitirsin ozaman giyersin takım elbiseni babasının karşısına çıkarsın ben buyum, işim bu, gücüm bu diye tanıtırsın kendini. ama 16 yaşındaki kızımla plajda yakaladığım ve kızımı kaçırmak isteyen biriyle işim olmaz.
+01001101
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme