Şimdi Ara

Bugün smurf hesapta rengar oynadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rengar ile 6 oyun attım 3 oyun karşıma jax geldi nedir bu rengar karşısına jax alma sevgisi? riven malphite nasus ve daha sayamadığım sürüyle heroyu alıp ezmek varken neden jax rengar counterda ilk sırada jax olduğu için sanırım

http://www.lolking.net/summoner/tr/3654683#matches

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 3 Şubat 2015; 0:17:52 >

• hydra,youmu,lw ile saniyesinde carry burstleyebilirken niye öyle bi build yapıyorsun
  • Smurf hesap kaç level , ya da hangi lig . Rengar ile lane kazanmak zordur zaten. Buna fazla takılma.
  • hll qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

hydra,youmu,lw ile saniyesinde carry burstleyebilirken niye öyle bi build yapıyorsun

Tanklamak için ve fightlarda daha iyi oluyor mesela adc atladin exhaust yedin bisey oldu basarisiz oldun kalip tek yemektense orda kalip savaşabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • botrk gördüm kapattım
    assassin rengara botrk alınmaz

•  Bugün smurf hesapta  rengar oynadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AP rünler ve kabiliyetler lens mi?
  • O build le nobel odulu alirsin...
    Rengar diyorsun tf diyorsun tanklamak siyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

hydra,youmu,lw ile saniyesinde carry burstleyebilirken niye öyle bi build yapıyorsun

Tanklamak için ve fightlarda daha iyi oluyor mesela adc atladin exhaust yedin bisey oldu basarisiz oldun kalip tek yemektense orda kalip savaşabilirsin.

Dostum 'fed' full build bi rengar düzgün komboyu yaparsa adc-apc'nin hiçbir şansı yok exhaust falan hikaye oluyor.Yere inmeden eritiyorsun zaten adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

botrk gördüm kapattım
    assassin rengara botrk alınmaz

Bu artı eksi olayı ne beyle doğru söyleyeni mi eksiliyoruz ?
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Bunu görmek için geldim gidiyorum
  • Botrk alınmazmıs tank kasılmazmıs dün feritin yayındada vardı bitane full ad gitmeye çalısan oyunu satmak icin elinden geleni yaptı .Full ad buildle adcye atladıgınızda jannadan yiyeceginiz ulti veya thresh nami gibi herolardan gelen ccyle kitelenerek ölmek oyunu satmaktan başka birsey degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Botrk alınmazmıs tank kasılmazmıs dün feritin yayındada vardı bitane full ad gitmeye çalısan oyunu satmak icin elinden geleni yaptı .Full ad buildle adcye atladıgınızda jannadan yiyeceginiz ulti veya thresh nami gibi herolardan gelen ccyle kitelenerek ölmek oyunu satmaktan başka birsey degil

Rengarı fighter olarak oynamak assassin tarzı oynamaktan daha çok iş yapıyor.Full ad gidince oyunu satmış oluyorsun zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 3 Şubat 2015; 11:41:40 >
  • quote:

quote:

Botrk alınmazmıs tank kasılmazmıs dün feritin yayındada vardı bitane full ad gitmeye çalısan oyunu satmak icin elinden geleni yaptı .Full ad buildle adcye atladıgınızda jannadan yiyeceginiz ulti veya thresh nami gibi herolardan gelen ccyle kitelenerek ölmek oyunu satmaktan başka birsey degil

Rengarı fighter olarak oynamak assassin tarzı oynamaktan daha çok iş yapıyor.Full ad gidince oyunu satmış oluyorsun zaten.

Burdakiler assasinde oynayamıyorki playz videolarında rengarlar zıplayınca adc ölüyor .Tr de rengar zıplıyor 1 q basıp 2.q için adamın pesinde kosturuyor .Evet tr diamondda hemde cok gördüm

• quote:

quote:

quote:

Burdakiler assasinde oynayamıyorki playz videolarında rengarlar zıplayınca adc ölüyor .Tr de rengar zıplıyor 1 q basıp 2.q için adamın pesinde kosturuyor .Evet tr diamondda hemde cok gördüm

Tek atmayı bende yaptım noldu? Tek disengage cc stunda oyunu verdim o oyundan beri bu build gidiyorum daha işlevsel.Bu buildi yapan neredeyse yoktur zaten.Lcsde jungle rengara full tank kasıyorlar neden acaba? cevap basit heronun fighter özellikleri çok güçlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 3 Şubat 2015; 11:50:55 >

• rengay diyen çocuk aklıma geldi rengar başlığını görünce
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tek atmayı bende yaptım noldu? Tek disengage cc stunda oyunu verdim o oyundan beri bu build gidiyorum daha işlevsel.Bu buildi yapan neredeyse yoktur zaten.Lcsde jungle rengara full tank kasıyorlar neden acaba? cevap basit heronun fighter özellikleri çok güçlü.

Rengar degiismeden önce sunfire bc spiritli tank rengar populerdi baya .simde hafif ad baslayıp tanka dönmek etkili baya

• * Full ad assasin rengarla oyunu 30 dakikadan önce bitiremezsen o saatten sonra kimseyi tekleyemezsin.

* Carrylere atlarken sup ve bruiserlar daha yere düşmeden ağzına vururlar küreği.

* Hele de high eloda o ünlem işareti çıkınca yere düşen bi pembe warddan sonra kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırır takımın en arkasında acaba ilerde nooluyo diye beklersin ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

* Full ad assasin rengarla oyunu 30 dakikadan önce bitiremezsen o saatten sonra kimseyi tekleyemezsin.

* Carrylere atlarken sup ve bruiserlar daha yere düşmeden ağzına vururlar küreği.

* Hele de high eloda o ünlem işareti çıkınca yere düşen bi pembe warddan sonra kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırır takımın en arkasında acaba ilerde nooluyo diye beklersin ancak.

Haklisin bunlarda takmış tek atmaya laf anlatamiyorsun ki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.