Şimdi Ara

bugün ''sıfır'' olduğumu ögrendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarla kızgın sandalye oynadık oraya oturan kişiye bir kaç soru sorarak başlıyorsunuz ilk baş basit sorular sevdiğin biri oldumu hayatın nasıl v.b derken seninle ilgili düşüncelerini söylüyolar bu sorulardan yola çıkarak tabi ki bu sorular aşırı genişliyo benim çıktığım durum aşırı egoist olmam mış sürekli ben en iyiyim diyip kendimi mükemmel görmemin saçma olduğu kendimde olan sokak serserileriyle benzer özelliklerimi kapatmak için onlara gerizekalı diyip kendimde uzaklaştırmam birileriyle japon kültürü anime ve dota haricinde konuşcak birşeyimin olmaması dotada türkiye 1cisi olmamın hiç bir anlamı olmaması isterse dünya 1ciis oluyim yine bir oyundan ibaret olcağını ( bunu pek kabul etmiyorum ama ) söylediler kendimi geliştirmem için hayatda hiç tecrübe edinmemiş ama bakış açısına aşırı sahip biri olarak kendi ilgi alanım olmuyan birşeylerden her gün 1 tane şey öğrencem mesela bu gün ilk olarak basketboldan 2012 nba de miami heat in oklohoma city tunder u yendiğini en sağlam oyuncularından birinin lebron james olduğun öğrendim spor ve arabalara pek alakam olmadığını düşünüyodum çünkü yokda bugün başlangıç oldu bakalım hayırlısı bana ilerde verebilceğiniz bilgiler olduğunu düşünenn varsa pm den görüşelim yakışıklıyım evim var arabam var kendisine bakarım ( arabam evim kısmı doğru değil tabi hem kendime zor bakıyorum ailemin verdikleri olmasa hiçim )

• Tamam.1. sensin kralsın
  • Saçmalama gerçek hayat burda + Türkiye 1. siymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickman

Saçmalama gerçek hayat burda + Türkiye 1. siymiş

1cilik kısmını boşvermenizi rica ediyorum hocam burda daha önce konu açıp düzgünce açıklamaya çalıştım millete ama milletimiz başkalarının bir şey yapabildiğini genelde kabullenmiyor bu bendede oluyor normal bir şey orda o kadar şey yazıyorum hayatımdan milletde okusun şansı varken değişsin diye ama siz sadece o kısmı kendinize çekiyorsunuz yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 7 Eylül 2012; 6:47:37 >
  • Mahlan neymiş onu de bakayım önce hele tr 1. si seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoßen

Mahlan neymiş onu de bakayım önce hele tr 1. si seni

mahlan ne demek bilmediğim bir kelime tdk ya da yazdım bulamadım hocam rol olarak soruyorsanız support oynuyorum chen ve ench üzerine bayağı iyiyim hard lane nc bile girdiğim oluyor push gittiğimizde kule alma ortalamamız dakka 4.35 ayriyettende rubick leshrac tarzı herolarla çok iyi disable ve lane kontrolüm bulunmakta apm olarak ortalama 240 larda yım çin serverında oynuyorum yanımdakilere pek yakın bir apm ye sahip olmasamda kendi halimde bir şeyler yapıyorum carry olarak balanar centaur gibi mid lane de seri farm alıp roam atabildiğim str ler ile bayağı iş yapmaktayım ayriyetten play game kariyerim ile (bina kurmalı warcraft 3 diyebiliriz herkesin anlıycağı şekilde) panda chen ve ench gibi ünite kontrolü herolarda bayağı el seriliğine ve gözleme sahibim eksik olduğum yönleri soracak olursanız orta dakikalarda map kontrolüm zayıf düşmanı tam takip edemiyorum ama bu da takım kaptanı yardımıyla sağlanabiliyo ve combat başlatalabilcek heroları ve durumları yaratamıyorum ne zaman denesem başarısızlıkla sonuçlanıyo bbu mesajımdan sonra yatağa geçicecem uyandığımda mesajlarınıza cevap verebilirim server oyuncu kabul etmiyor baştan böyle bi sorunuz olucak olursa diye söylüyim dedim

• ne demiş ünlü düşünür herkesin hayatına kimse karışamaz sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa dostum sağın solun lafına da fazla kulak asma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenxx

ne demiş ünlü düşünür herkesin hayatına kimse karışamaz sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa dostum sağın solun lafına da fazla kulak asma

aslında birazda doğru diyorsunuz hocam o anki oyunla birşeyler konuşuldu kendimi biraz geliştircem ama kendim olmayıda bırakmıycam sanırım değişmek mümkün değil benim gibi biri için
  • her dotaya başlayan türk kendini en iyi sanıyor, büyü geçer merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

her dotaya başlayan türk kendini en iyi sanıyor, büyü geçer merak etme

size diycek birşey bulamıyorum egonuzu bir an için bırakın türkiyeden biri olduğumu söylemeye çekiniyorum böyle kişiler yüzünden geçiştiriyorum daha adamlar benle arkamdan dalga geçiyo ben destek bile beklerken garip
  • Özetleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam en birinci sensin yürü be
  • hala anlamıyorum o kadar yazının içinde niye sadece kabul etmek istemediğiniz bir şey için tartışıyosunuz ki bilgi için yazdım bu yazıyı niye tartışmaya çevirmek istiyorsunuz hala
  •  bugün ''sıfır'' olduğumu ögrendim

• Siz hiç sey yapmayın ya benim icin. Birinci sensin en birinci hemde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

Özetleyin

Ozet: adam asosyalliğin dibine vurup nirvanaya ulaşmış. Sonra da egosu çok fazlaymis. Arkadaşları çıkarıp yüzüne vurunca da ağlamaya başlamış burada. Yok dota birincisiymis yok evi arabasi varmış falan falan. Okuma yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.