Şimdi Ara

Bugün sahildeydim Suriyeliler ÇILDIRTTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde pek sevmem sahili ama hava değişikliği olsun diye bugün gittim, gitmez olaydım. Bu ülke ne zaman el değiştirdi ya kaçırdım galiba ben? Abartısız her yerdeler sahili işgal etmişler bu sıcaklarda bile metrekareye bir tane düşüyor. Sıcaktan kızardı hepsi zebaniye dönüştü zor kurtardım kendimi bir daha gidersem namerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogudeg -- 25 Temmuz 2017; 18:31:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın düşük bütçeli hazırlanmış zebani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zebaniler kovalasın seni
  • ??? Tabi ki el değiştirdi, sen nerede yaşıyorsun??? AKP Türkiyesine hoş geldin...
  • başına gelirse anlarsın

• Bethesta kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün başıma gelenler[İÇERİ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Napsın adamlar ? Biz bakmayakta kim bakacak ? Ülkeleri zaten savaştan harap olmuş, sen onlara s.... git dersen, nasıl bir yardımsever bir ülke olacaz ? Kötüleride var eyvallah, şimdi kemalistin biri dicek karıya kıza bakıyorlar,tecavüz ediyorlar,onlarında cezasını zaten adalet veriyor, atıyor bu ülkeden, sürekli halk tv yi izlediğiniz için dediklerimede yalan dersiniz oda ayrı bir cahilliktir zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

??? Tabi ki el değiştirdi, sen nerede yaşıyorsun??? AKP Türkiyesine hoş geldin...

Boş yapmada Tes 6 yi çıkar artık bıktım mobil oyun yapmanızdan tes 6 istiyoruz ulaaaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.