bgn sabah karar verdim bende ki +6 md yi +7 yapcaktım bankadan gittim 250m aldm pazara cıktım +7 rogue fp satanlardan fpleri alcaktım ilk önce 6 tane aldım +7 fp sonra da 7 tane blessid aldm ilk fp ye bastım yandı 2. de yandı 3 de bi baktım sarı ısık bi baktım +8 olms fp :D sonra 3 tane daha aldım fp 3 de önceden vardi bi basladım 1. yandı 2. yandı bi baktım yine 3 . de +8 fp oldu :D 3 tane daha aldım 6 tane oıldu 1. de yandı 2 . de yandı 3 .de yandı 4. de bi baktım yine +8 oldu baslatım cıldırcaktım gittim 4 tane fp aldım gittim basmaya md ye 1. de yandı 2. de yandı 3. de yandı .4 . de yandı 5. de yandı 6. da yandı ve +6 md koydum bastım ve oldu ama cok balıydım 3 tane +8 fp oldu :D
bende olmştu ama 1 tane 3 tane yakıp +7 citin bascaktım biri sağlam çıktı citin yandı
bala bak yaaa.ben az once +6warıorı chıtını +7 yapamadım mıllet +8 cakıyo
Banada akşam raptor düştü eslantta dark_knight lerden ama +4 basarken güm :( senin gibi şanslı değilim anlayacağın..
quote:
Orjinalden alıntı: PriestLidya
Banada akşam raptor düştü eslantta dark_knight lerden ama +4 basarken güm :( senin gibi şanslı değilim anlayacağın..
+4 e basmadan bişiler yaksaydın daha garanti olur !!
vaybe raptor evlat acısı gibi koymustur sana şimdi.
arkadamışız çok şanlı ve görev dışında mesela esllatannta brahman paramun kesileceğine dark knight kes daha iyi ex o ikisinden fazla veriyor fakat çok vuruyor sağlam adamlar olacak....