Şimdi Ara

bugun sabah basımdan gecen olayı anlatıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bgn sabah karar verdim bende ki +6 md yi +7 yapcaktım bankadan gittim 250m aldm pazara cıktım +7 rogue fp satanlardan fpleri alcaktım ilk önce 6 tane aldım +7 fp sonra da 7 tane blessid aldm ilk fp ye bastım yandı 2. de yandı 3 de bi baktım sarı ısık bi baktım +8 olms fp :D sonra 3 tane daha aldım fp 3 de önceden vardi bi basladım 1. yandı 2. yandı bi baktım yine 3 . de +8 fp oldu :D 3 tane daha aldım 6 tane oıldu 1. de yandı 2 . de yandı 3 .de yandı 4. de bi baktım yine +8 oldu baslatım cıldırcaktım gittim 4 tane fp aldım gittim basmaya md ye 1. de yandı 2. de yandı 3. de yandı .4 . de yandı 5. de yandı 6. da yandı ve +6 md koydum bastım ve oldu ama cok balıydım 3 tane +8 fp oldu :D

• bende olmştu ama 1 tane 3 tane yakıp +7 citin bascaktım biri sağlam çıktı citin yandı
  • bala bak yaaa.ben az once +6warıorı chıtını +7 yapamadım mıllet +8 cakıyo
  • Banada akşam raptor düştü eslantta dark_knight lerden ama +4 basarken güm :(
    senin gibi şanslı değilim anlayacağın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PriestLidya

Banada akşam raptor düştü eslantta dark_knight lerden ama +4 basarken güm :(

+4 e basmadan bişiler yaksaydın daha garanti olur !!
  • vaybe raptor evlat acısı gibi koymustur sana şimdi.
  • arkadamışız çok şanlı ve görev dışında mesela esllatannta brahman paramun kesileceğine dark knight kes daha iyi ex o ikisinden fazla veriyor fakat çok vuruyor sağlam adamlar olacak....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de direk BUSla raptor basmıştım 3 den 4 'e yandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: poems79

vaybe raptor evlat acısı gibi koymustur sana şimdi.

• quote:

• BENDE +FP VARDI SONRA ELİM ANVİLE GİTTİ KENDİMİ TUTAMIYORDUM SONRA Bİ BASTIM +8 ÇIKTI
  • quote:

Orjinalden alıntı: PriestLidya

Banada akşam raptor düştü eslantta dark_knight lerden ama +4 basarken güm :(

eslanttaki dark knight lardan raptormu dusuyor
  • +2 ye basarken patlattım item gerisini siz düşünün
  • +6 md yi +7 yapmak için chitin yakcaktım... 2 tane +7 chitin çıktı kafayı yedim md yi +7 yapamadım ama o chitinleri giyiorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxitolga

+2 ye basarken patlattım item gerisini siz düşünün

Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

Geri git ? : : Pencereyi kapa ?

• bana bırı soledı adam totomıci yakıp mırege bascakmıs totomıcı +8 yapmıs sora mıregeyıde +8 yapmıs zauzhazuh ama pek ınanmadım
  • ballı seni :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OrioN_

quote:

deuueueuueuueuueuueue

• bencede raptor ne demek ya.. ama salla başka zamana olmuş bitmiş napacan işte
  • bende +7 shard basarken yaktım chitin +8e denedim yaktım.+5de raptor yaktım.Uprg. yapamıyorum doru düzgün.Ya sonuçta her türlü zarara giriorum sende baya para harcamışsındır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.