Şimdi Ara

bugün Real'in kazanması Barça için daha iyi olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • real uzun zamandır baskı altında, şamp.liginde başarı şart, ve tam 5 maçtır sürekli olarak barcelonaya malup oluyolar. ve bu maçı da kaybederlerse el-classico tarihinde sahip oldukları 6 maç üst üste kazanma rekorları barça tarafından egale edilmiş olacak. dahası real madrid e karşı çok ciddi bir şekilde "asla kazanamayacaksınız" alaycı haberleri yapılacak, belkide barçanın diğer maçlarıda kazanarak el-classico üst üste kazanma serisi rekorunu ele geçireceği söylenerek real daha da baskı altına alınacak. yani inanılmaz hırslanacaklar, ayrıca lige havlu atacakları için şampiyonlar ligini tam bir "öc alma" yeri olarak görecekler. ve tabiki üst üste kazanma serisini kırmak için şampiyonlar ligi maçlarına adeta şerefleri için çıkacaklar.

ama real kazanırsa bikere rahatlarlar, lige tekrar asılacakları için şamp. ligi maçlarına çok extra bir motivasyonla çıkmazlar. barça ise bi silkelenir, ve şamp.ligi maçlarına hiç kaybetmeyen artist takım olarak değil, gücünü tekrar göstermek isteyen ciddi takım olarak çıkar.

yani şampiyonlar ligi düşünlünce ben barçanın bugün enazından kazanamamasının kendisi için daha hayırlı olacağını düşünüyorum

• Yanlış düşünüyorsun
  • hayır la 30 lira bastım barçaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 16 Nisan 2011; 17:06:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L[e]gi0n

Yanlış düşünüyorsun

nedenini de yazarsan sevinirim
  • Bu akşamki maçın hiçbir anlamı yok. Real Madrid isterse 10-0 yensin şampiyon Barcelona olacak. Mourinho'nun yerinde ben olsam Kral Kupası maçına var gücümle asılırdım. Ki bana göre Kral Kupası'nı kazanan Şampiyonlar Ligi'nden elenecek. En azından elimde bir Kupa olurdu.
  • ya mourinho zaten bu maçta sonraki 3 maçın provasını yapmaya çalışacaktır,bir sürü farklı taktik deneyecektir.barça da klasik futbolunu oynar olay bu işte.
  • real madridin barcayı yenme şansı çok az aralarında dağlar kadar fark var macın özeti barca klasik tek top oynicak mac boyunca real madrid li futbolcularda deli gibi koşturicak ama top onları devamlı pas gececek eğer real erken gol yerse tarihi bir fark daha olicak çünkü real madridin futbolu barcelonanın futbolunun çok gerisinde real madrid ancak 9 kişilik barcaya eş değerdir ama bu futbol 10 dakikada 2 gol atarsın mac öyle gider şurası da varki barca bu maclara nanılmaz konsantre oluyor inanılmaz presli ve atak oynuyor hatayı affetmiyor real in işi 4 macdada çok zor onlarda bunun farkında çünkü karşılarındaki takımın ne oldugunu biliyorlar ve korkuyorlar onların için bu barcaya karşı üst üste 4 mac oynamak praranormal activity filmi gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

ama real kazanırsa bikere rahatlarlar, lige tekrar asılacakları için şamp. ligi maçlarına çok extra bir motivasyonla çıkmazlar.

Real maçı kazanınca tabi ki bir rahatlama gelicek ama bu rahatlama düşüşün aksine takımın motivasyonunu artırıp güvenlerinin yerine gelmesini sağlıyacak.

Mourinho yaptığı açıklamalarda her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz demişti..şimdi ligde zaten şampiyonluk şansının kalmadığını söyleyen adam niye gidip şampiyonlar ligine asılmasın ki ? tam aksine ilk maçın verdiği güvenle daha bir extra motivasyonla çıkarlar.

Benim tahminim bu maçı alan kupa maçını kaybeder.Şampiyonlar liginde real tur atlar

• yok ben real kazanırsa düşüş olur demiyorum zaten. sadece bu maçı da kaybederlerse diğer maçlara çok daha ciddi bi motivasyonla çıkarlar.
    herneyse..
  • deme öyle bende handikaplı 2 bastım , duygusal davranmadım madrid sempatizanı olmama rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

deme öyle bende handikaplı 2 bastım , duygusal davranmadım madrid sempatizanı olmama rağmen

yanlış anlaşılma olmasın, ben maç analizi yapmadım bu konuda. maç analizi yapacak olursak evet barça büyük ihtimalle.
  • maalesef motive olmak yetmiyor sahada yetenek konuşuyor realin gücü oyuncu kalitesi barcanın kıyaslanamicak kadar gerisinde bu akşamda eğer real ilk 30 dakikada gol yerse mac farka gidecek realin yenme şansı %20 oda şansa 2 gol atarsa belki üstüne yatar ronaldo sallama bir şu atarsa gol olur belki messi bağartackdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.