Şimdi Ara

Bugün okulda yaşadıklarım[dehşetül vahşet] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nieaufgabe

Alıntıları Göster
    elleşmeyin çocuğu serbest bırakın.. anlatsın belki ikinci bir edwird olur, gerçi edwird olması biraz zor ama bir umut işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirana

quote:

Orjinalden alıntı: yekialem

ahah sen dota mı oynuyorsun.. kesin n00b, quiter, mh çisindir..

Quit çekmem asla, noob gameye girerim arada sırada, yalan söylemeye gerek yok Wampirism Black, Lords of europe gibi oyunlarda MH açarım ama herkez açar o oyunlarda mh şart bir gereç gibi bir şey ama dotada açmam.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: |cypo|

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: nieaufgabe

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

imzan harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stoonna

edwird nereleresin.Özledik seni.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Shaban

edwird gibisi yok ama bayadır yazmıyor birşeyler.. yeni hikayelerini merakla bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: _uuur_

quote:

edwird gibisi yok ama bayadır yazmıyor birşeyler.. yeni hikayelerini merakla bekliyoruz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

quote:

bana hikayelerinin topicini verirmisin ? merak ettim :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirana

quote:

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

quote:

bana hikayelerinin topicini verirmisin ? merak ettim :S

Alıntıları Göster
    bende kadir inanır memnun oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman

bende kadir inanır memnun oldum

Alıntıları Göster
    kafadan söyleyeyim inanmadım ama bir iki şey yazmak istedim.

hadi diyelim dediklerin doğru. bir kere hoca kafadan bir artıyı hakediyor. tokadı sınıfın ortasında değil de sınıf dışında atıyor. burada hocanın elini öpmen lazım. ondan sonra gözlüğünü çıkartıp vurmuş. bunun için de bir artıyı hakediyor. hem seni gözlüksüz bırakmıyor hem de gözlük olduğu zaman vurması halinde meydana gelebilecek yaralanmaları önlüyor. hocaya bunun için de teşekkür etmen gerekir. ve yapmış olduğun terbiyesizlik: hocanın bir tokat atmasını gurur yapıp babana söylüyorsun ve 32 yıllık öğretmeni başkalarının yanında küçük düşürüyorsun. bu da yetmezmiş gibi ailesini de tehdit ediyorsun. bilginin o kadar değerli olduğu bir zamanda yapılmayacak bir şeyi yapıyorsun. sonuçta öğrendik ki para her şey değilmiş. insan olmak özel bir çaba gerektirir.

şimdi burada seni eleştirdik diye babana şikayet edip bizleri tehdit etmezsin değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 26 Mart 2008; 0:47:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

kafadan söyleyeyim inanmadım ama bir iki şey yazmak istedim.

hadi diyelim dediklerin doğru. bir kere hoca kafadan bir artıyı hakediyor. tokadı sınıfın ortasında değil de sınıf dışında atıyor. burada hocanın elini öpmen lazım. ondan sonra gözlüğünü çıkartıp vurmuş. bunun için de bir artıyı hakediyor. hem seni gözlüksüz bırakmıyor hem de gözlük olduğu zaman vurması halinde meydana gelebilecek yaralanmaları önlüyor. hocaya bunun için de teşekkür etmen gerekir. ve yapmış olduğun terbiyesizlik: hocanın bir tokat atmasını gurur yapıp babana söylüyorsun ve 32 yıllık öğretmeni başkalarının yanında küçük düşürüyorsun. bu da yetmezmiş gibi ailesini de tehdit ediyorsun. bilginin o kadar değerli olduğu bir zamanda yapılmayacak bir şeyi yapıyorsun. sonuçta öğrendik ki para her şey değilmiş. insan olmak özel bir çaba gerektirir.

şimdi burada seni eleştirdik diye babana şikayet edip bizleri tehdit etmezsin değil mi?

Alıntıları Göster
    Eder canim etmez mii? Gebertir hepimizi, soyumuzu kurutur..

• quote:

Orijinalden alıntı: heLOpeRS

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kim bilir o okulda ne tür *tlikler yapmıssındırda hocanın burasına gelmistir de atmıstır tokatı. yarın hocaya benim adıma tesekkür et. gelmissin bi de eskiyalık yapan babanla babanın arkadasını haklıymıssın gibi anlatıyosun. eger cok gururuna gittiyse polise gitseydin yasa var kanun var. "ben sülalene tokat atarım" demekle olmaz bu isler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heLOpeRS

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ya sona bide şey yazmış...duvara yumruğumu vurdum elim kırıldı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

agresif kompleksi ama perdelerini kaldırdıgında kedi gibi bir insan o

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

Alıntıları Göster
    quote:

edpırtttttt

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurJAM

quote:

agresif kompleksi ama perdelerini kaldırdıgında kedi gibi bir insan o

Alıntıları Göster
    Ya hocam siz hayatı pc başıdan göründügü gibimi zannediyorsunuz sorarım size? Mevzun oldugum okul Ankaranın en pislik liselerinden biriydi ama bizim okulda okuyan kızın birisinin babasının şirketi, annesinin de fabrikası vardı ama o kız tembel oldugu için özel okullar kabul etmeyince babasının parasıyla bu kepaze okuldan mevzun oldu iyimi? Bi kere konuyu açan arkadaşa sesleniyorum senin en başta yaptıgın hata bu forumda kendini çok bilmiş ilerizekalı zanneden arkadaşlarla bişey paylaşman. Bi keresinde bende bir olayımı paylaştım hay paylaşmaz olaydım adamlar konuya anamı babamı dahil edip bide üstüne senaryolar yazarak yorumlar attılar ama Allahtan forumdaki modlardan biri uyarınca hepsi susmuştu. Bu arkadaşlar zannediyorki herşey tv veya int. de gördükleri gibi devam ediyor. Oysa o klavye delikanlıları bu yorum yapsam nolcak sanki ilerde bu adam nası olsa karşıma çıkmicak gibi düşünenler popolarını kaldırıp bi kitapevine gidip bu dünyanın gerçeklerini yaşayan yazarların 2 tane kitabını alıp okusa ulan ben yaşıyormuymuşum derler. Anca çoluk çocuk ve çok bildigini zannedenler kaynıyor burası ya şu yorumlara bakarmısınız. Konuyu begenmeyen yada inanmayan ctrl+w yapar konuyu kapatır ama adama bi küfür etmediginiz kalmış. Sonra bu forumda yok siyaset neden yasak yok neden banlandım yok bu yok şu. Oysa yapmanız gereken o senaryolarınızı mantıklı bir şekilde kursanız 8 - 9 tane zayıfı olan arkadaşın sırf torpil yüzünden bu okulda okudugunu anlardınız ve dostum bu kafayla devam etme derslerini çalış babanada fazla güvenme diyebilirdiniz. Belli arkadaş 16 yaşında babasının torpiliyle böbürleniyor bu yaşta çok normaldir herkez zamanında bunları yaşadı dalga geçmenize ne gerek var begenmeyen yorum yazmaz kapatır topigi olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cradlania

Ya hocam siz hayatı pc başıdan göründügü gibimi zannediyorsunuz sorarım size? Mevzun oldugum okul Ankaranın en pislik liselerinden biriydi ama bizim okulda okuyan kızın birisinin babasının şirketi, annesinin de fabrikası vardı ama o kız tembel oldugu için özel okullar kabul etmeyince babasının parasıyla bu kepaze okuldan mevzun oldu iyimi? Bi kere konuyu açan arkadaşa sesleniyorum senin en başta yaptıgın hata bu forumda kendini çok bilmiş ilerizekalı zanneden arkadaşlarla bişey paylaşman. Bi keresinde bende bir olayımı paylaştım hay paylaşmaz olaydım adamlar konuya anamı babamı dahil edip bide üstüne senaryolar yazarak yorumlar attılar ama Allahtan forumdaki modlardan biri uyarınca hepsi susmuştu. Bu arkadaşlar zannediyorki herşey tv veya int. de gördükleri gibi devam ediyor. Oysa o klavye delikanlıları bu yorum yapsam nolcak sanki ilerde bu adam nası olsa karşıma çıkmicak gibi düşünenler popolarını kaldırıp bi kitapevine gidip bu dünyanın gerçeklerini yaşayan yazarların 2 tane kitabını alıp okusa ulan ben yaşıyormuymuşum derler. Anca çoluk çocuk ve çok bildigini zannedenler kaynıyor burası ya şu yorumlara bakarmısınız. Konuyu begenmeyen yada inanmayan ctrl+w yapar konuyu kapatır ama adama bi küfür etmediginiz kalmış. Sonra bu forumda yok siyaset neden yasak yok neden banlandım yok bu yok şu. Oysa yapmanız gereken o senaryolarınızı mantıklı bir şekilde kursanız 8 - 9 tane zayıfı olan arkadaşın sırf torpil yüzünden bu okulda okudugunu anlardınız ve dostum bu kafayla devam etme derslerini çalış babanada fazla güvenme diyebilirdiniz. Belli arkadaş 16 yaşında babasının torpiliyle böbürleniyor bu yaşta çok normaldir herkez zamanında bunları yaşadı dalga geçmenize ne gerek var begenmeyen yorum yazmaz kapatır topigi olur biter.

Alıntıları Göster
    Benim başıma böyle bir olay gelmiş olsaydı sizin yaşlarınızdayken(ki geldi de kaç defa) ve babama şikayet etsem,babam okula gelir hocanın yanında bir tokat da o atar hocayı şikayet ediyorum diye.Ve bence çok da iyi yapar.Zaten siz ve sizin velilerinizin yüzünden hocaların eli kolu bağlı kalıyor o youtube'de izlediğimiz iğrenç lise görüntüleri çıkıyor.Bir de marifetmiş gibi burda yazıp anlatıyorsunuz.
    Not:Benim babam ben lisedeyken Milli eğitim müdürüydü.Bana tokat atmış olan hoca veya hocalarım da bunu biliyorlardı.Ama ben babamın nüfuzunu kullanıp asla şikayet,serzeniş vs vs.yolunu seçmedim.Çünkü o tokatı bana şiddet uygulamak için değil hakettiğim için attıklarını bilirdim,ben ve diğer sınıf arkadaşlarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: portakal

Benim başıma böyle bir olay gelmiş olsaydı sizin yaşlarınızdayken(ki geldi de kaç defa) ve babama şikayet etsem,babam okula gelir hocanın yanında bir tokat da o atar hocayı şikayet ediyorum diye.Ve bence çok da iyi yapar.Zaten siz ve sizin velilerinizin yüzünden hocaların eli kolu bağlı kalıyor o youtube'de izlediğimiz iğrenç lise görüntüleri çıkıyor.Bir de marifetmiş gibi burda yazıp anlatıyorsunuz.
    Not:Benim babam ben lisedeyken Milli eğitim müdürüydü.Bana tokat atmış olan hoca veya hocalarım da bunu biliyorlardı.Ama ben babamın nüfuzunu kullanıp asla şikayet,serzeniş vs vs.yolunu seçmedim.Çünkü o tokatı bana şiddet uygulamak için değil hakettiğim için attıklarını bilirdim,ben ve diğer sınıf arkadaşlarım...

Alıntıları Göster
    hoca cocuğa vurdu diye hocaya bi çicek vermedikleri kalmış bazılarının ne çok dayak seven milletiz biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 26 Mart 2008; 1:36:03 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Okuduğum yazılardan sonra Fatih ve Hocası Akşemseddin geldi aklıma. İşte geçmişimiz, işte geleceğimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 26 Mart 2008; 1:42:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

hoca cocuğa vurdu diye hocaya bi çicek vermedikleri kalmış bazılarının ne çok dayak seven milletiz biz

Alıntıları Göster
    Hak etmiş ki vurmuş

Ben okul hayatımda 1 tane fiske yemedim be
  • quote:

Alıntıları Göster
    babasına söyleyip forumdan attırmasın bizi küçük emrah moduna gireriz bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 26 Mart 2008; 1:42:40 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.