Şimdi Ara

Bugün öğretmenim öldü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün öğretmenim öldü son yolculuğunda onu yalnız bırakmamak için hepimiz okula gittik. Kimileri ağlıyor kimileri gülüyordu. Ben düşünmemeye çalışıyorum başka şeylerle ilgileniyordum. Ama gene aklıma geliyordu. Önceden bi geçmişimiz vardı ve çok iyi birisiydi. Geceleyin aniden kalp krizinden vefat ettiğini söylediler. Uzun ve sıkıcı bir bekleyişten sonra okula bir cenaze arabası arkasında öğretmenimin annesi çocukları ve eşi geldi. Öğretmenim babamla aynı yaştaydı ve babam gibi sigara içiyordu. Biraz etrafımdakileri izledim kendimi sıktım sıktım ne kadar sıksamda gözümden ilk yaş geldi. Bilirsiniz ilk yaşı devamıda durmadan gelir.

Öğretmenimin yerine babamı çocuklarının yerine ablamı ve kendimi eşinin yerinede annemi koydum. Tamam gitmişti bu dünyadan ama en büyük yük belki bana kalmıştı bilemiyordum okuyacak mıyım yoksa iş bulup çalışacak mıyım diye. Ve birazdaha düşündüm o tabutun içindekini babam olarak. Belki hayatımda en güzel günlerim onunla geçmiştir ilk basketbol topumu aldığı günü düşündüm. Ağlamamak için kendimi ne kadar sıksamda tutamıyordum geliyordu. Öğretmenimizi götürdüler toprağa koymak için ben gitmedim belki dahada artar ve unutamam o sahneyi diye. Bi tarafta ailesi bi tarafta o...

Şimdi gene aklıma geldi 3 ay geçti bu olayın üstünden ama gene aklıma geldi hala okulda anıları var ve gene aklıma geldi o ailesinin durumu. O günden sonra yemin ettim ölene değil arkasında bıraktıklarına üzüleceğime.

(alıntı değildir)

• Bizimde tarih hocası kalp krizi geçirip komaya girmişti ardından 1 ay yaşam ünitesine bağlı kaldı sonrada öldü ama bana pek koymadı açıkçası ağlayacak kadar ...
  • bizim beden eğitimi hocası gülleyi kafasına düşürmüştü raftan adam ertesi güne öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

bizim beden eğitimi hocası gülleyi kafasına düşürmüştü raftan adam ertesi güne öldü

• Bizim 8.sınıfta sosyal bilgiler hocası sınıfta sıkıştı ambulans filan geldi ama bişey olmadı az daha adam gözümüzün önünde cortluyordu ama maşallahı varmış bişey olmadı.
    Bu dünyada bigün varsın birgün yoksun.
  • aman ölümlü dünya ölümden bahsetmeyelim gelecekten bahsedelim
  • valla zor be kardeş bende basur oldum 1 hafta önce nekadar rahat s.çtığımı düşünüp duygulanıyorum üzülüyorum. Öldürmüyor ama süründürüyor. Zor be kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

valla zor be kardeş bende basur oldum 1 hafta önce nekadar rahat s.çtığımı düşünüp duygulanıyorum üzülüyorum. Öldürmüyor ama süründürüyor. Zor be kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cait

valla zor be kardeş bende basur oldum 1 hafta önce nekadar rahat s.çtığımı düşünüp duygulanıyorum üzülüyorum. Öldürmüyor ama süründürüyor. Zor be kardeş.

• Ölümün şakası olmaz. Allah rahmet eylesin.
  • ya bu durumlarda insan yakınlarının üzüntüsünü görünce üzülmeye utanıyo o derece onlar yıkılmış sen ne biliyosunki üzülüyosun seninki bencil üzülmesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

bizim beden eğitimi hocası gülleyi kafasına düşürmüştü raftan adam ertesi güne öldü

• Böyle bir konuyu bile cıvıttınız ya, helal olsun size bebeler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.