Şimdi Ara

Bugün McDonalds'da Başıma Gelen Rezillik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün akşam saatlerinde McDonalds'dan bir şeyler yiyelim dedik arkadaşla. Neyse, siparişi verdik. Menü hazırlandı. Arkadaş ketçap ve mayonez istedi. Ben istemiyorum dedim. Kız, arkadaşın tabağına koydu. Neyse, ben istemediğimden vermeyeceğini düşündüm. Kız bi anda uzattı ketçapla mayonezi. Ayıp olmasın diye tabağı uzatırken bi anda eğildi tabak. Yani kalitesizliğinden mi bilmiyorum ama bildiğin eğildi. Baktım kola gidiyor. Hemen tutmaya çalıştım bu sefer fazla sıktım işte, kola falan dağıldı her yere. Tüm yemek yiyenlere rezil oldum anlayacağınız üzere

Döküldükten sonra kasadaki kız, kasanın bulunduğu yeri falan sildi. Temizlikçi bayan da yerleri falan sildi. Menümü de tekrar hazırladılar. Afiyet olsun diyerek yolladılar valla. Ben biraz laf yaparlar diyordum ama sorun çıkarmadı kimse.

Bi daha oradan bir şey alır mıyım, hiç bilmiyorum Rezil olduğumdan tabi, yoksa davranışlarında bi sıkıntı yoktu.

* Bugün sayılmaz aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 13 Temmuz 2011; 4:27:02 >

• şöyle saçma sapan konular açmayın be. ne rezil olması kardeşim sen de abartma insanlık hali işte. yaş kaç maks 18 felandır herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamtaratumtam144928

şöyle saçma sapan konular açmayın be. ne rezil olması kardeşim sen de abartma insanlık hali işte. yaş kaç maks 18 felandır herhalde

Sonuç olarak bütün milletin gözü önünde oldu, o an halimi görsen zaten

Yaş da doğru tahmin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamtaratumtam144928

şöyle saçma sapan konular açmayın be. ne rezil olması kardeşim sen de abartma insanlık hali işte. yaş kaç maks 18 felandır herhalde

En sondaki ifade her ne kadar küçümseyici olmuş olsa da katılıyorum. Bu denli "insansı" bir şeyi, nasıl alay edilebilir, utanılabilir bir şey haline getiriyor, getirebiliyorsunuz anlamıyorum...
  • Bende bi kere rezil olmuştum herkesin içinde kolayı yere dökmüştüm.
  • Yalnız, koyduğum smileyi gördüğüyseniz olaydan utandığımı söylemedim. Rezil oldum dedim sadece, sonuçta kalabalıktı, tandığım biri var mıydı yok muydu bilmiyorum falan. Benim için de bir anı olmuş oldu. Yoksa zannettiğiniz kadar taktığımdan değil...

• Bende bir kaç ay önce McDonalds'da kolayı devirmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @I can nick mesaj
  • kolanın en dibindeyken kolanı bilerek yere döksen bile yenisi gelir dostum laf yapmazlar yani yazdığın gibi..

benim fırlama bi arkadaş yapıyordu kolası yetmezse ordan biliyorum
  • insanlık halidir yapabileceğin bi şey yoktu olmuş olan sıkma canını
  • Rezillik nerede ?

Ne olmus kolayi doktuysen yani, bunlar abartilacak seyler degil ki ?
  • Kapanış saatinden bir beş dk önce gitmek gerek mcdonaldsa. Çalışanlarının gerçek yüzlerini görmek çok eğlenceli oluyor cidden. Hele bir de ortam kalabalıksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Bugün akşam saatlerinde McDonalds'dan bir şeyler yiyelim dedik arkadaşla. Neyse, siparişi verdik. Menü hazırlandı. Arkadaş ketçap ve mayonez istedi. Ben istemiyorum dedim. Kız, arkadaşın tabağına koydu. Neyse, ben istemediğimden vermeyeceğini düşündüm. Kız bi anda uzattı ketçapla mayonezi. Ayıp olmasın diye tabağı uzatırken bi anda eğildi tabak. Yani kalitesizliğinden mi bilmiyorum ama bildiğin eğildi. Baktım kola gidiyor. Hemen tutmaya çalıştım bu sefer fazla sıktım işte, kola falan dağıldı her yere. Tüm yemek yiyenlere rezil oldum anlayacağınız üzere

Döküldükten sonra kasadaki kız, kasanın bulunduğu yeri falan sildi. Temizlikçi bayan da yerleri falan sildi. Menümü de tekrar hazırladılar. Afiyet olsun diyerek yolladılar valla. Ben biraz laf yaparlar diyordum ama sorun çıkarmadı kimse.

Bi daha oradan bir şey alır mıyım, hiç bilmiyorum Rezil olduğumdan tabi, yoksa davranışlarında bi sıkıntı yoktu.

* Bugün sayılmaz aslında

En az 4 kere cola ve patates döktüm mc donals'da . Hiçte utanmamıştım hele 2 ay önce baktım menü aldım elime mcturcoların üstüne patates koymuşlar bi baktım kayıyor yavaş yavaş hiç bozuntuya vermeden bekledim düşmesini yenisi talep ettim. Pek de sevmem mcdonals gibi yerleri fakat alışkanlık olmuş 5 yaşından beri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.