Şimdi Ara

Bugün leş gibi gündü leş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematik ile biyoloji sınavı vardı ona çalıştım, ama hepsini salladım unuttum biyoloji hocası kazık attı harbiden çok fena, çalışın dediği yerlerden sormamış, gitmiş saçma sapan yerlerden sormuş kafayı siyirttim.. matematikde zaten okey döndüm birde bunlar yetmiyormuş gibi 10 saat nöbetçilik verdiler, sınıfımdaki bir elemanda nöbetçi idi ortalıkta yoktu yer yarıldı içine girdi sanki, bütün katların tek nobetcisi ben oldum.. disiplinlik olay vardı 1 saat müdür yardımcısına gelen velilerle ilgilendim bekleyin az daha hoca gelecek Vesera Vesera topu benim üzerimde patlattılar durmadan kafamı şişirdiler sanki ben dedim git diye boş boş insanlar ya, sonra panolardaki resmi söktürdüler, okul takımında olanların ismini filan aldım, disiplinli öğrencileri sınıflardan aldım... Resmen iğrenç bir gündü ..
    Bütün herşey benim sorumluluğum altındaydı, sınıf arkadaşıma güzeldi bugün hiç birşey yapmadı, nereye kaybolduysa artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 31 Mayıs 2024; 17:2:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Nöbetçi öğrencilik denen saçma sapan bir uygulama neden vardır? Dünyanın en boş olaylarından biri. Derse girmek bile daha cazip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diamante35 kullanıcısına yanıt
    Valla öyle çok boş çok, başım ağrıdı stresten ayakçılık yaptım resmen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Güzel bir gün
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.