Şimdi Ara

Bugün kimliği kaplattım ve başıma gelenler(okuyun aynı şeyleri siz yaşamayın!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
9.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayağadır kimliği kaplatmak istiyordum ama kısmet olmuyordu.. neyse bugün aklıma gelince gideyim kırtasiyenin birine dedim.. kimliği kaplatacaktım dedim.. kız aldı elimden, önce makasla kenarlarını kesti, biçti sonra bir çocuğu çağırdı o da maket bıcağı ile yavaşça kimliğin üstündeki eski spirali kaldırdı.. sonra kız koydu yeni spirali.. 1,5 tl ödedim ve çıktım.. arkadaşın yanına gittim.. kimliği kaplattım bayağa yıpranmıştı filan dedim.. bakayım dedi.. gösterince "bunun mührü gitmiş, ceza yersin" filan dedi.. olmaz öyle şey filan derken içime kurt düşünce nüfus müdürlüğüne gittim.. kadın daha eline alır almaz dediği cümle "muhtarlıktan kağıt alıp gel." aynen hareketim şu oldu.. ama hala görünüyor, izi var filan dedim, olmaz dedi.. o zaman da şunu yaptım herkesin içinde duvara (tabiki de bu kısımlar işin esprisi).. ama hakkten o hareketleri yapasım vardı..

kaba taslak böyle bir durum yaşadım bugün ve paylaşayım dedim ki sizler de benzer saçmalıklar yapmayın..

şunu da ayrıca merak ediyorum, o kırtasiye bilmiyor muydu? biliyordu.. öyleyse niye beni uyarmadı? 1,5 lira ile zengin mi oldu? şeytan diyor yarın git orada olay çıkar, rezil olsunlar esnafa millete.. hakettiler çünkü!!! 3-5 kuruş kazanacaksın diye böyle birşey yapılır mı? son 3-4 yılda pek çok alışverişim oldu oradan, toner doldurma, toplu fotokopi, defter, kalem vs ama artık hayatta gitmem, bedava dese de gitmem!.. çevremdekileri de orası hakkında uyaracağım..

• Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

Geçmiş olsun
    kimliği kapattım diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeREli 34

oluyor bazen hocam.. pc başında fazla oturma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

Geçmiş olsun
    Normalde kenarlar kesilir ortada kimliğin boyunca eski spiral kalır, soğuk mühüre bir şey olmasın diye. Üstüne yeni spiral yapılır ve soğuk mühür zarar görmemiş olur. Kırtasiyeci bilmiyordur kesin, o yüzden öyle bir şey yapmıştır. Birde ben spirallettirmek yerine gider kimliğimi değiştiririm 5 TL verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

Normalde kenarlar kesilir ortada kimliğin boyunca eski spiral kalır, soğuk mühüre bir şey olmasın diye. Üstüne yeni spiral yapılır ve soğuk mühür zarar görmemiş olur. Kırtasiyeci bilmiyordur kesin, o yüzden öyle bir şey yapmıştır. Birde ben spirallettirmek yerine gider kimliğimi değiştiririm 5 TL verir.

ne bileyim valla.. bende hiç yaptırmamıştım.. çocuk öyle eskisini kaldırınca kıllandım zaten.. bilmiyorsa yapmasın bu işi.. basit bir olay gibi görünse de sonuçta kimlik bizlerin herşeyi.. yaptırdığıma yapacağıma bin pişman oldum.. fotoğrafta yok.. işin yo0ksa fotoğraf da çekil.. cumartesi günü aöf sınavı var bide.. of offfffffffffff

• Geçmiş olsun kardeş. Bende pres yaptırmıştım ama hiç böyle şeyler olmamıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyseven

Geçmiş olsun kardeş. Bende pres yaptırmıştım ama hiç böyle şeyler olmamıştı

eyv hocam.. buradaki hata zaten eskisini çıkarıp yerine yenisimi koyması olmuş.. yani eksisinin üstüne yenisini koysa sıkıntı yok yine sanırım.. ama napalım olacağı varmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: hsyseven

Geçmiş olsun kardeş. Bende pres yaptırmıştım ama hiç böyle şeyler olmamıştı

eyv hocam.. buradaki hata zaten eskisini çıkarıp yerine yenisimi koyması olmuş.. yani eksisinin üstüne yenisini koysa sıkıntı yok yine sanırım.. ama napalım olacağı varmış..

Alıntıları Göster
    boşver zaten yakında yeni tc kimlik kartlarını alacağız, çipli, kredi kartı boyutunda

• Kimliği kaptırdım diye okudum

• quote:

Aynen bende öyle okudum hatta "Kimliği neden kapatıyor lan bu?" dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS-Obergruppenführer

quote:

Aynen bende öyle okudum hatta "Kimliği neden kapatıyor lan bu?" dedim.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun

• geçmiş olsun

• kimlik ne kimliği nüfus cüzdanından mı bahsediyon? onda spiralin işi ne onu çözemedim kimlikte spiral nası oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2y

boşver zaten yakında yeni tc kimlik kartlarını alacağız, çipli, kredi kartı boyutunda

Alıntıları Göster
    Kimliğini getir bakaım
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

kimlik ne kimliği nüfus cüzdanından mı bahsediyon? onda spiralin işi ne onu çözemedim kimlikte spiral nası oluyor

aynen hocam.. nüfus kağıdı.. spiral deidğim şu şeffaf/sert malzeme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaripKuark

Kimliğini getir bakaım

Alıntıları Göster
    niye kaplatırsınki plastik kapları var ona koyarsın olur biter

• Hocam kapatsan dahi alttaki orjinal katmanı söktürme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fara25

buda çok sert arka cebimde rahatsızlık veriyor bana şahsen hocam.. o yüzdne anlmadım.. yoksa 1 lira birşey oda.. ama keşke alsaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: fara25

buda çok sert arka cebimde rahatsızlık veriyor bana şahsen hocam.. o yüzdne anlmadım.. yoksa 1 lira birşey oda.. ama keşke alsaydım

Alıntıları Göster
    Aynısı 2 sene önce başıma geldi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.