Şimdi Ara

Bugun karne basilacak ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yoklama alinir mi ? Bir de dun de gitmedim onun yoklamasini da gecirmemisler.Daha dogrusu gecen haftaninkini de gecirmrmisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: rtuzz

Alınmaz

Tesekkur ederim hocam

• Yoklama karne gününde bile alınır , geçen sen 9.5 devamsızlığı olan biri kalıyordu okul idaresi velisini aradı çocuğu gönderin kalacak diye .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoKOmolitan

Yoklama karne gününde bile alınır , geçen sen 9.5 devamsızlığı olan biri kalıyordu okul idaresi velisini aradı çocuğu gönderin kalacak diye .

Hocam yalniz ben gecen hafta persembe cuma gitmedim.Bir de dun gitmedim.Hicbirini girmemis mudur yardımcısi

• BoKOmolitan kullanıcısına yanıt
    Yoklama karne gününde alınamaz çünkü karneler en geç perşembe günü Basılır cuma günü nasıl yoklama alınacağını düşünüyosunuz karneler basılmış durumda

• benim özürlü devamsızlık 20 özürsüz 9.5 iken okulun son salı gününden sonra gitmemiştim bir şey olmadı

not: gitmeme tavsiyesi değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karnelerin basılmış olması önemli değil okul her türlü sisteme giriş yapıp yok yazabilir.

• Bu işler biraz hocanızın daha çok müdürünüzün insafına kalmış.
    Uyuzluk yapıp son gün dahi yoklama alanlar tanıyorum. %90 birşey olmaz ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

Yoklama karne gününde bile alınır , geçen sen 9.5 devamsızlığı olan biri kalıyordu okul idaresi velisini aradı çocuğu gönderin kalacak diye .

Hocam yalniz ben gecen hafta persembe cuma gitmedim.Bir de dun gitmedim.Hicbirini girmemis mudur yardımcısi

O zaman müdür yardımcınız toleranslı biri. Yönetmelik ile alakası yok durumun

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahatlıprens

Yoklama karne gününde alınamaz çünkü karneler en geç perşembe günü Basılır cuma günü nasıl yoklama alınacağını düşünüyosunuz karneler basılmış durumda

Karne sadece bir kağıt parçası, hiç bir geçerliliği yok. Tüm olay e-okul sistemi üzerinden yürütülür ve son günde bile devamsızlık ile öğrenci başarısız sayılabilir, böyle durumlarda karnede geçer yazar ama öğrenci sınıf tekrarına kalır.

• Genellikle karneler basıldıktan sonra devamsızlık,ders notu yazılmaz. Son haftaya yakın e-okul'a öğretmenler giremez ama idareciler girebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

O zaman müdür yardımcınız toleranslı biri. Yönetmelik ile alakası yok durumun

Sayılır hocam sever beni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.