dün dalkavukluk yapanlar bugün sevinç gösterisindemi bulunuyor banamı öyle geliyor Allah kimseyi işsiz yapmasın. Hayırlısıyla yenisini bulursunuz arkadaşlar. Eskisi kadar giremesinizde bizlere arada bi selam verin olurmu.. Yalnız benimde olumsuz eleştiri yapacağım bir nokta olacak.. Öpmeyiniz
arkadaşlar hepinize çook teşekkür ediyorum kendi adıma kısmet buraya kadarmış ama insana ne kadar olursa olsun koyuyor çünkü bütün gününü ailenden fazla zamanı iş yerindeki arkadaşlarıyla geçiriyor insan bakalım yiyeceğimiz ekmek burda bu kadarmış kısmetimiz açık olsun
burcu amin (anladın onu sen ) iyi dilekte bulunanlara teşekkürler biz gidioz diye parti veriliyor şirkette
başka işe girersiniz üzülmeyin. ayrıca bu replika sizi çekemiyor. kıskanıyor. imreniyor onu maruz görün. öptüm cici kıslar
quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. burcu amin (anladın onu sen ) iyi dilekte bulunanlara teşekkürler biz gidioz diye parti veriliyor şirkette hayırlısı olsun, kendinize iyi bakın tekrar buralara dönene kadar
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig başka işe girersiniz üzülmeyin. ayrıca bu replika sizi çekemiyor. kıskanıyor. imreniyor onu maruz görün. öptüm cici kıslar egza üzüldüğüm tek şey burcuyla geçireceğimiz zamanların azalacağı başka bi iş bulmak zorundayım yoksa kafayı yerim ewde
quote:Orjinalden alıntı: buzin quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. burcu amin (anladın onu sen ) iyi dilekte bulunanlara teşekkürler biz gidioz diye parti veriliyor şirkette hayırlısı olsun, kendinize iyi bakın tekrar buralara dönene kadar buzin ben daha çok gözükürüm ewde sıkılarak oturcağıma
amin quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. Kızların iş bulması daha kolay oluyor erkeklere göre. Umarım gönlünüzden geçen işi bulursunuz.
quote:Orjinalden alıntı: .TaneR. Kızların iş bulması daha kolay oluyor erkeklere göre. Umarım gönlünüzden geçen işi bulursunuz. saol taner inşallah
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig ayrıca bu replika sizi çekemiyor. kıskanıyor. imreniyor onu maruz görün. Benim hakkımda yorum yapma. İkisinden de nefret ediyorum ve onlar da bunu biliyor. Keşke imrenilecek bir tarafları olsa.
quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch quote:Orjinalden alıntı: egzantirig ayrıca bu replika sizi çekemiyor. kıskanıyor. imreniyor onu maruz görün. Benim hakkımda yorum yapma. İkisinden de nefret ediyorum ve onlar da bunu biliyor. Keşke imrenilecek bir tarafları olsa. hic yakısımıyomu senın gibi bir müslümana böle nefret kin kusmak aip aip hadi kalbini temizle öle gel bakem