Bildirim
Bugün hiç gülmedim diyorsan bak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bugun gulunecek bir gun degil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kralın kızını sevdim vermediler -
Gülmedim. _____________________________
" Yüreğimi bir kalkan bilip, sokaklara çıktım, kahvelerde oturdum çocuklarla konuştum, Sıkıldım dertlendim, dostlarımla buluştum. Bugün de ölmedim anne. Kapalıydı kapılar, perdeler örtük silah sesleri uzakta boğuk boğuk, bir yüzüm ayrılığa, bir yüzüm hayata dönük. Bugünde ölmedim anne. Üstüme bir silah doğruldu sandım, rüzgar beline dolandığımda bir dal, korktum, güldüm, kendime kızdım. Bugünde ölmedim anne. Bana böylesi garip duygular bilmem niye gelir, nereye gider. Döndüm işte, acı yüreğimden beynime sızar. Bugünde ölmedim anne. " -
quote:
Orijinalden alıntı: potur
Bugun gulunecek bir gun degil
Doğru Haklısın konuyu siliyorum_____________________________ İlkkant Burdan Geçti. -
-
neydi la yaz olum tekrar _____________________________ [color=
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X