Şimdi Ara

Bugün harika geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Benim şartlarımda). Gece 2den Sabah 6ya kadar kaf çözmüştüm. Sonra yatıp öğlen 12de kalktım. 1den 3e kadar problem çözdüm. 3ten 5e kadar fizikte basıncı bitirdim. Birazdan da kimya çalışıcam.

İlk defa huzurlu hissediyorum. Umarım yarında devam ettiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 13 Ocak 2018; 18:44:11 >

• Helal kanka. Bir de ben forumdan çıkamıyorum gibi neye bulaşsam bağımlı oluyorum. Bir 30 gün ban yiyeceğim galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖSYM bükücü

Helal kanka. Bir de ben forumdan çıkamıyorum gibi neye bulaşsam bağımlı oluyorum. Bir 30 gün ban yiyeceğim galiba.

Yine vakit harcayacak şeyler bulunuyor. Ders bunaltıcı geldiği için hemen rahatlama ihtiyacı duyuyoruz. Kendimden biliyorum internet olmadığı zamanda dersten sıkılıp full uyuyordum. Kendimizi ayarlamak lazım. Bende baya zorlanıyorum. Bütün günümün youtubeda geçtiği oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

Helal kanka. Bir de ben forumdan çıkamıyorum gibi neye bulaşsam bağımlı oluyorum. Bir 30 gün ban yiyeceğim galiba.

Yine vakit harcayacak şeyler bulunuyor. Ders bunaltıcı geldiği için hemen rahatlama ihtiyacı duyuyoruz. Kendimden biliyorum internet olmadığı zamanda dersten sıkılıp full uyuyordum. Kendimizi ayarlamak lazım. Bende baya zorlanıyorum. Bütün günümün youtubeda geçtiği oluyor.

Aynen hocam mesela telegram gibi bir yerde günlük motive olmak için grup falan kursak iyi olabilir bence. Çok fazla kişi olunca suyu çıkıyor.
  • Helal kardeşim gece kesinlikle çalışmayı bırakma o saatte ne çalışırsın aklında kalıyor ezber derslerini o saatte calis dedigim şeyi anlarsun biyo sistemler felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam senin ders çalışman millî bi sorun olmuştu artık çok sevindim xd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük tutsam mı foruma ? Ne yapsam bilemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 saate basınç bitirmek ne hocam 10 dakikalık konu

• 2017demezunakalan kullanıcısına yanıt
    herkesi kendin gibi mi sanıyorsun birader
  • Bunun serefine 1 ay yatarsın artık

• ÖSYM bükücü kullanıcısına yanıt
    bizim grup var katılın bize pmden tel atın bana
  • Ben basınçtan cok iyi cöüzyorum sen nasıl çözemiyorsun benzeri bir cümle kurmadım 2 3 formuku olan kpnıyu nasıl 2 saate bitirdiğini merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: 2017demezunakalan

2 saate basınç bitirmek ne hocam 10 dakikalık konu

Bu 10 dakikalık konuysa ısı sıcaklığa falan göz atmak yeterli sanırım :) Temelim yok. Konunun içinde zaten 10-15 soru oluyor. Konu sonunda da 20. İlk defa çalışan birisi anca mantığı oturtuyor. 10dk da nasıl halledilecek merak ediyorum. Tavsiyen varsa bekliyorum. Boşuna zaman kaybetmiyim.
  • quote:

hocam elinin ayarı kaymış galiba yanlışlıkla sınırsız yemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimnaxx

quote:

hocam elinin ayarı kaymış galiba yanlışlıkla sınırsız yemişsin

Arkadaş hesap ayarlarından kendini uzaklaştırmak yerine adminlere sövüp banlanmayı seçti. Sonuç sınırsız.

• bu gün nasıl geçti hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.