Şimdi Ara

Bugün Hamsterim Hülagü Öldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok üzüldüm. Öldükten sonra merakıma yenik düşüp otopsi yaptım. Bağırsak düğümlenmesi sonucunda vefat etti.

Sabah normaldi, akşama karşı karnı şişti şişti ve şişti. Anormal bi şişmeydi. Siroz ya da Kalp Yetmezliği diye düşünüp artık gününün geldiğini zannettim. Bir yandan da içim içimi kemiriyordu. Bu kadar hızlı bir şişme görülmemesi gerekiyordu.

Burnu tıkalıydı, kafesinin her yerine ve burnuna biraz Vicks sürdüm. Öksürüğünü geçirebilmek için Hydrylin içirdim. Dayanılmaz acılar çektiğini biliyordum çünkü daha önce hiç inleyip sızlamamıştı. Acılarını biraz olsun azaltmak için de ağrı kesici verdim. Keşke anestezik bir ilacım olsaydı da uyutsaydım(normal uyumak değil) hayvancağızı.

Otopsi yapınca "neden uyutmadım neden" diye kendimi sorguladım, nasıl anlayamadım ne olduğunu dedim..

Bağırsakları direk dışarı fırladı keser kesmez. Şişmiş, o kadar şişmiş ki bağırsakları düğüm yüzünden saydam bir şekil almış. Ne acılar çekmiştir kim bilir. Öldüğünden çok acı çektiğine üzülüyorum.

Bir dakika için gazlı halinizi hayal edin. Aşırı karnınız şiştiğini ve geğiremediğinizi ya da afedersiniz osuramadığınızı(başka bir kelime gelemedi aklıma şu an üzgünüm).

Nasıl dayanılmaz bir acı değil mi? Bunu 10 saate yakın çekti Hülagü. Hem de kat be kat fazlasını.

Ne diyeyim. Tini mutlu, yeri uçmağ olsun. Yarın evimin bahçesine defin edeceğim.

Üzüldüm gerçekten, dertleşecek insan da bulamadım. Buraya dökeyim içimi dedim. Vaktinizi çaldıysam affola.

• Mekanı hamsterler cenneti olsun. Başın sağolsun. Otopsi nasıl yaptın midesiz dostum ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veterinere getirseydin keşke. Onlar büyük ihtimalle çözerlerdi. Bir daha bi rahatsızlıkda koşar getirirsin
  • Başınız sağolsun. Küçücük bir yaratık bile insanı ne kadar üzühor değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bende hamster alabilirimde acaba ısırıyomuydu hamsterin ? Vede mekanı hasmterler cenneti olsun :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.