Şimdi Ara

Bugün Göz Doktoruna Gittim KORNEA TOPOGRAFİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gittim ve o acı gerçekle karşılaştım,bu kadar yüksek dereceli göz problemlerinde bilmem ne hastalığı olabilir dedi,erken teşhis koyabilmemiz için KORNEA TOPOGRAFİ'si yaptır dedi.Tedavi Olarak Kontak lens olabilir dedi

• hastalığın adını öğren babama soruyım
  • Adını hatırlamıyorum
    15 sene sonra başını ağrıtabilir dedi,galiba kör oalcağım
  • Göz doktorundan geldim şimdi. Bir gözüm astigmat 0,25 iken şimdi 1,5 olmuş ve kornea topogrofisi çektir dedi. Tırstım azcık. Yarın çektirecez başka hastanede. Bilgisi olan varmı bu icatla? kötü bir durum mu vardır? LEnsl kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effida -- 3 Şubat 2012; 17:19:53 >
  • korneanız börtlemiş geçmiş olsun
  • Geçen cumartesi gitmiştim bende doktora. Alt tarafı lens almak için gitmiştim. 4 saatte çıkamadım. Yok topografi falan. Bir test daha istedi. Onlarda yokmuş yarın başka bir hastaneye gidicem. Kornea incelmesi olabilir dedi. Konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş bizi bilgilendirebilir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Göz Ameliyatı Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    hemoroid için doktora gittim:(
    15 yıl önce açıldı
    Göz (LAZER) Ameliyatı Oldum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: effida

Göz doktorundan geldim şimdi. Bir gözüm astigmat 0,25 iken şimdi 1,5 olmuş ve kornea topogrofisi çektir dedi. Tırstım azcık. Yarın çektirecez başka hastanede. Bilgisi olan varmı bu icatla? kötü bir durum mu vardır? LEnsl kullanıyorum

benzer durumu yaşıyorum. size ne dediler topografide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.