Şimdi Ara

Bugün Gördüğüm Rüya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafızam iyi değildir ama hayal mayal hatırlıyorum, kamera çekimine göre sag taraftaki kaleye migros oluyor galiba gol atıyorduk, cok büyük sevinç vardı doğal olarak

Not:Emin olmamakla beraber Selçuk gibi geldi

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Hafızam iyi değildir ama hayal mayal hatırlıyorum, kamera çekimine göre sag taraftaki kaleye migros oluyor galiba gol atıyorduk, cok büyük sevinç vardı doğal olarak

Not:Emin olmamakla beraber Selçuk gibi geldi

Bugün Gördüğüm Rüya

• bugün emre ve stochdan gol bekliyorum , selçuk atarsa yine uzaklardan atacak . bugün herkes gol atabilir hatta ben bile atabilirim .

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! ... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
    opel astra
  • Ben Alex'in 82'de gol attığını gördüm. 2-0 öne geçiyorduk.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.