Şimdi Ara

bugün fatihe gittim ve gördüklerime inanamadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun bir zamandan sonra fatihe gitmek zorunda kaldim.dükkanlarda hep arapca tabelalar...magazalar arapca bilen elemanlar ariyor.magazalarin icine girince ise gorduklerim daha kotuydu.turk musteriden cok suriyeli,iranlilar.bu goruntu hic hosuma gitmedi.eve donerken de 2 suriyeli teyzeme laf atti.ne olacak bu ulkenin hali bilmiyorum arkadaslar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Ama onlar bizim din kardeşlerimiz".

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oy vermeye devam daha bunlara mustehak size yobazlar iyi olmus daha da beter olun Insallah

• Jajajsueh kullanıcısına yanıt
    olmaz olsun boyle kardeslik hocam

• Kırıkkaleli zat kullanıcısına yanıt
    bana ne diyon birader

• Jajajsueh kullanıcısına yanıt
    Ama onlar savaştan kaçtı.s
  • ozgur561 kullanıcısına yanıt
    hocam bi akrabamizin nisani vardi topluca alisverise ciktik,biz bi takima bi elbiseye 300 400 lira veremedik,her gelen arap mutlaka bi sey aliyodu bulundugumuz magazadan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugün BİMCELL ALMAYA GİTTİM VE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EdwardNorton kullanıcısına yanıt
    Sana demedim Turkiye halkinin %70 i ne diyorum

• EdwardNorton kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Senden benden daha iyi koşullarda yaşıyorlar. Bunlara oy verip açlıktan ağzı kokanlara göre ise bi problem yok onlara hava hoş.
  • Konuya girmeden tahmin ettim mevzuyu. En son geçen kış karşıya gittim, daha da gitmem sanırım. Tanıdık gelen tek şey göğsünde Türk bayrağı taşıyan özel harekatçı abilerimizdi.

• çok sığ bakıyorsun adamın arap müşterisi var arapça tabela asar arapça bilen adam alır bukadar basit turistik yerlerde de aynı durum var ingilizce arapça yazılar vs
  • Allaha bin şükürler olsun ki RTEmiz din kardeşlerimizi getirdi izmirlilerden daha iyiler

• Pisikletçi kullanıcısına yanıt
    sig bakmakla alakasi yok ben sadece ne kadar yayildiklarindan bahsediyorum.turkce tabela goremeyecek duruma mi gelelim turistik bolge diye?

• İnadına evet evet evet !!

• quote:

Orijinalden alıntı: EdwardNorton

sig bakmakla alakasi yok ben sadece ne kadar yayildiklarindan bahsediyorum.turkce tabela goremeyecek duruma mi gelelim turistik bolge diye?

araplar da ne yapsa suç dilenirler ülkeye zarar dersiniz çok para harcarlar bizden daha iyi yaşıyor dersiniz en azından dilenmiyorlar ve ülkeye katkıları var şimdi bana arapsever diyen olacak arapseverler de ırkçı diyor zaten sorun yok
    tabela meselesi adamın türk müşterisi var türkçe tabelayı da kaldırmaz
    demek istedigini anliyorum sana irkci diyecegim de yok,sadece zoruma gidiyor anlatabiliyor muyum?biz o kadar sey bakip hicbi sey alamazken kasada mutlaka suriyeli goruyordum.dukkan onunde dilenen cocuklari da.hicbirine faydalari yok.ya hepsi rahatsizlik veriyor ya ben sadece rahatsizlik verenlere denk geliyorum.laf atan suriyeli arabada gidiyor olmasaydi...

• quote:

demek istedigini anliyorum sana irkci diyecegim de yok,sadece zoruma gidiyor anlatabiliyor muyum?biz o kadar sey bakip hicbi sey alamazken kasada mutlaka suriyeli goruyordum.dukkan onunde dilenen cocuklari da.hicbirine faydalari yok.ya hepsi rahatsizlik veriyor ya ben sadece rahatsizlik verenlere denk geliyorum.laf atan suriyeli arabada gidiyor olmasaydi...

bende rahatsız oluyorum ama dükkkan sahibinin yapacağı birşey yok burda suriyelileri savunmuyorum
    bi suriyeli ile aynı ortamda bulunma zorunluluğum oldu 3 ay kadar sadece gündüzleri müslümanım diye geçiniyo sosyal medya hesabı ful karı kız dolu günah değilmi deyince de kıvırıyordu bide bununla parası var diye takılan kızlar vardı aynı anda 3 kız ile sevgiliydi
    benim de çok zoruma gitti bizim askerimiz suriyede savaşsın burda adam diskoya gitsin benim de kanıma dokunuyor

anliyorum dostum.ben sadece endiseleniyorum bundan sonraki zamanlar icin.

• quote:

anliyorum dostum.ben sadece endiseleniyorum bundan sonraki zamanlar icin.

kültür şoku diye düşünüyorum
  • Aksaray'ı da gördünüz mü?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.