Şimdi Ara

Bugün Dışarıda Yaşadığım İbretlik Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla gezerken yağmur yağmaya başladı.Biz de bir çardak bulup oturalım dedik.Gittik iki başörtülü bayan yanlarında açık bir bayan ve çocuklarıyla oturuyolar.Oturabilir miyiz dedik hayır dedi.Sebebini sorunca iki kapalı bayanız ve kocalarımız yanımızda değil sizce uygun mu dediler bize.Yağmur yağdığını söyledik erkek adamsınız bişey olmaz dediler.Bu nasıl saçma bir zihniyet anlamadım gitti.

• Sen niye onların yanına oturuyorsun efendi, öteye gideydin rahat rahat otururdun.
  • Bunların hepsi böyle kardeşim. Bana sorarsan ben de ayar oluyorum. Benim okulumda hocalar türbanlı. Diğer erkek hocalarla mesafeli duruyorlar ve gerekmedikçe konuşmuyorlar. Öğretmen odalar ayrı. Koridorlarda selamlaşmıyorlar bile. Kaç kere dersten erkek hocalar bayan öğretmenlerin odasına gidemediği için beni gönderdiler. Allah ıslah etsin diyorum.
  • Errkek adamsınız bir şey olmaz size derken iş atmışlar zaten, ne diye zihniyet arıyosan.
  • ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • gecenin bi vakti kadınlar korkmuştur. gündüz olsa bişey demezlerdi. ben olsam bende kovardım korkudan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazi Efendi

Sen niye onların yanına oturuyorsun efendi, öteye gideydin rahat rahat otururdun.

Yoktu başka çardak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçek mi bu

• Artık Nihat Hatipoğlu'yla iftar programının açılışındaki Bismillahirrahmanirrrahimmmm şarkısını söyleyerek oturuyorum,bana eşlik ediyorlar.

Sıkıntı yok.

Normal şartlarda beni gören yolunu değiştiriyor.Işid militanlarından farkım yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.