Şimdi Ara

Bugün Dershanede Derste Bayıldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. ders bitti tenefüs zamanı baktım herkes cep telefonuyla oynuyor bari ben de uyuyayım dedim. Montumu koydum sıraya kafamı koydum uyuyorum. Yani bildiğin uyuyorum. Rüya falan da gördüm. Sonra hoca geldi bunu duyunca ben bi anda kafayı kaldırdım ayağa kalktım. Sonra baktım hocayı çift görüyorum neyse birazdan geçer dedim yerime oturdum. Ama göreceksiniz hala uykum var zor duruyorum. Hoca konu anlatırken arada kafam gidiyor, yazı yazarken gözlerim kapanıyor falan. Sonra bir anda gözüm karardı tak diye gittim. Yarı bilinçli haldeyim. Olan biteni duyuyorum ama tek kelime edemiyorum. Arkadaşlarım falan da anlamadılar galiba beni öylesine yattım sanıyorlar. 5-10 dakika sonra kendime geldim. Sonra tenefüs falan oldu gittim yüzümü yıkadım kantine gittim bir şeyler alıp yedim öyle tam anlamıyla kendime geldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam

• Tamam

• tamam

• kan şekeri düşüyor. bir kere banada oldu. galatasaray fenerbahçemaçı vardı o akşam yemek yemedim. sabah spor yapıp duş aldım okulda yemek yerim diye çıktım otobüste bilincim kapandı. düşmüşüm. kendime geldiğimde herkes başıma toplanmış. kalktım ayağa hiç bişey görünmüyor siyah beyaz gibi. üniversite de inip büfe den bir Snickers aldım yedim düzeldim.

• mamat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş çift görme şikayetiyle bayılmıştı, beyninde bir sorun oldu 6 ay düzenli ilaç kullandı. bi doktora görünün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çelik.

Arkadaş çift görme şikayetiyle bayılmıştı, beyninde bir sorun oldu 6 ay düzenli ilaç kullandı. bi doktora görünün derim

Bizim arkadas da tek ve cift sayilari ayirt edemiyor

• ok
  • doktora görün tahlil yaptır bişey çıkmaz inşallah
  • Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

kan şekeri düşüyor. bir kere banada oldu. galatasaray fenerbahçemaçı vardı o akşam yemek yemedim. sabah spor yapıp duş aldım okulda yemek yerim diye çıktım otobüste bilincim kapandı. düşmüşüm. kendime geldiğimde herkes başıma toplanmış. kalktım ayağa hiç bişey görünmüyor siyah beyaz gibi. üniversite de inip büfe den bir Snickers aldım yedim düzeldim.

Ballı yağlı kahvaltı da yapmıştım. Açlıktan olacağını sanmam.

• Ekg'ni bi faks geç bana hallederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çelik.

Arkadaş çift görme şikayetiyle bayılmıştı, beyninde bir sorun oldu 6 ay düzenli ilaç kullandı. bi doktora görünün derim

Tedirgin oldum şimdi. Bir daha olursa giderim hastaneye.

• ben de zehirlenmiştim. habire kusuyordum tabi midede bir şey kalmamıştı bomboştu mide. . kan aldıktan 1-2 dakika sonra yine kustum. sonra serum verdiler tam o sırada tansiyonum mu düştü bilmiyorum ama yere düşüp bayılmıştım. açlıktandı heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladies and gentlemen -- 28 Eylül 2013; 14:07:04 >
  • bu havada ne montu. CSB
    Eğer gerçekse ani harekettendir büyük ihtimal. Önemli değil gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

bu havada ne montu. CSB

Hocam Ankara'da sabah soğuk oluyor. Mont dediğim de yağmurluğun bir tık kalını. Üstelik CSB yazacak olsam niye böle bir konuda yazayım ki. Ani hareketten olabilir ama olay ayağa kalkmamdan 10-15 dk sonra gerçekleşti.

• quote:

Orijinalden alıntı: il alkol

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

bu havada ne montu. CSB

Hocam Ankara'da sabah soğuk oluyor. Mont dediğim de yağmurluğun bir tık kalını. Üstelik CSB yazacak olsam niye böle bir konuda yazayım ki. Ani hareketten olabilir ama olay ayağa kalkmamdan 10-15 dk sonra gerçekleşti.

Ankara sabah çok soğuk değildi ama dediğin giyilirdi aynen.
    Bilemedim şimdi tekrarlarsa bi doktora göeün beyin işi şakaya gelmez..

• zebani ekleseydin iyiymiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.