Şimdi Ara

Bugün de özledik kaptanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aykut deniliyor kaptana bu yapılır mı aykutu getirmek fenerbahçeye ihanettir. Bu bize yapılmamalıydı dostlar... Tutmayayım 1 sene diyorum da doktorun hatrı var.

Bugün de özledik kaptanı

• Bende seviyorum Alex'i ama tüm suçu Aykut hocaya yüklemek çok saçma. Alex'de bu mevzuda Aykut hoca kadar suçlu

Bugün de özledik kaptanı
  • Alex çok abartıldı. Bir futbolcunun bir takımda uzun yıllar oynaması onu iyi futbolcu yapmaz sadece o takım için özel yapar.

Açık ve net Sneijder Alex'ten bin kat iyi futbolcu. Aynı zamanda formlu zamanlarında Selçukta Alex'ten iyi.
  • Arkadaş yeter be birisi Ersun diye açar birisi Alex diye ne meraklısınız geçmişe takılıp kalmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: julyan

Alex çok abartıldı. Bir futbolcunun bir takımda uzun yıllar oynaması onu iyi futbolcu yapmaz sadece o takım için özel yapar.

Açık ve net Sneijder Alex'ten bin kat iyi futbolcu. Aynı zamanda formlu zamanlarında Selçukta Alex'ten iyi.

ya futbol bölümüne herkes yorum atmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: julyan

Alex çok abartıldı. Bir futbolcunun bir takımda uzun yıllar oynaması onu iyi futbolcu yapmaz sadece o takım için özel yapar.

alex hagi den sonraki en iyi adam lige gelen şinejder daha dünkü adam
  • julyan kullanıcısına yanıt
    keşke eksileme olsada seni 1905 defa eksilesek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bir Beşiktaşlı olarak sadece hagi alexle karşılaştırabilirsin futboldan anlamadıgını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E senin başkanın geçmişe takılıp kalmış ya zaten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco190358

Bir Beşiktaşlı olarak sadece hagi alexle karşılaştırabilirsin futboldan anlamadıgını düşünüyorum

futboldan anlasaydın ve Alex bir iyi futbolcu olsaydı Fenerden başka neden başka takımda oynamadığı sorusunu anlardın?

real madridin göbek taşı Sneijder ile Alex'i karşılaştırmak Sneijder'e hata zaten.
    Sınayder Türkiyede Alexin yaptıgının yarısını yapamaz adam hem asist yapıp hem gol atıyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.