Şimdi Ara

Bugün çalışmaya başlayan birinin şansı var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12ye geçtim bu sene sınıf arkadaşlarım çoktan çalışmaya başladılar. Bense yarın düzenli olarak çalışmaya karar verdim. Dershanemde p.tesi başlıyor. Acaba çok mu geri kaldım? Konular yetişemeyecek gibi bir kaygım var. OKS de 9000. olmuştum lise hayatım boyuncada sınavlara son gün çalışarak idare ettim ve karnemde 4ün altında ders olmadı. Anlatılan her konuyu rahatlıkla kavrayabiliyorum. Endişem geç kalmış olmam. Ne diyorsunuz..

• Tıp istiyorsan çok geç olduğunu düşünüyorum maalesef ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msc1515 -- 31 Ağustos 2011; 23:52:31 >
  • YGS ye 8 ay, LYS ye 10 ay var.
  • Hiçbir şey için geç değildir arkadaşım.
  • Odtü bilgisayar müh hedefi koysam ayıp mı olur?
  • Nesi geç arkadaş, bu işin belli bir standartı yok ki herşey sana bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden

Odtü bilgisayar müh hedefi koysam ayıp mı olur?

Niye ayıp olsun?Benim de okul puanım 60 olmasına rağmen hedefim odtü bilgisayar.Her zaman hedefi yüksek tutmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 1 Eylül 2011; 0:00:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geç kalınmış olsa dersaneyi daha erken açarlardı?
  • quote:

Odtü bilgisayar müh hedefi koysam ayıp mı olur?

Ya kardeşim böyle boş şeyleri niye kafana takıyorsun? Zaten söylediğin gibi biriysen sadece dershane derslerini dikkatli dinle, bol deneme sınavı çöz çok rahat odtüyü kazanırsın. Öyle geç kaldım diye de çok fazla inekleyip kendini fazla strese sokma.

• dersane ile birlikte başla.geç değil
  • Beyler gerçekten yüreğime su serptiniz. Kendimi çok sıkıyordum şu son 1-2 haftadır bu konuda. Yarın erkenden uyanıp başlayacağım çalışmaya kafama koydum. 45dk ders 15dk mola 1 saatlik periyotlar halinde 5-6 saat vermeyi planlıyorum günümden. Umarım hepimiz istediğimiz yerlere geliriz. Son olarak matematik geometri fizik kimya ve biyoloji için en zor soruların olduğu soru bankaları nelerdir bilginiz var mı? Basit hiç bir soru istemiyorum böyle hepsi zor olsun ki lys kolay gelsin
  • Benimde bu konuda kaygılarım var,ea'cıyım.Az bir temel var,hukuk veya psikoloji düşünüyorum.Acaba çok mu geciktim ? Çok umutsuzum...
  • quote:

Beyler gerçekten yüreğime su serptiniz. Kendimi çok sıkıyordum şu son 1-2 haftadır bu konuda. Yarın erkenden uyanıp başlayacağım çalışmaya kafama koydum. 45dk ders 15dk mola 1 saatlik periyotlar halinde 5-6 saat vermeyi planlıyorum günümden. Umarım hepimiz istediğimiz yerlere geliriz. Son olarak matematik geometri fizik kimya ve biyoloji için en zor soruların olduğu soru bankaları nelerdir bilginiz var mı? Basit hiç bir soru istemiyorum böyle hepsi zor olsun ki lys kolay gelsin

öncelikle kasıntı sorular içeren kitapları tavsiye etmem.
    :: esenin mat. ve geometrisi diğerlerine göre zordur.zafer lys geometri de olabilir.
    :: yine esenin fizik kitabı ve bireyin eski basım olan fizik kitabı iyidir.artık yenileri o kdr beğenmiyorum geçen yıl bio almıştım kullanmadım bile.
    :: nihat bilgin fizik de iyidir bu arada.

yani eski birey, zafer, esen, nihat bilgin iyidir senin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: colemerg1

Benimde bu konuda kaygılarım var,ea'cıyım.Az bir temel var,hukuk veya psikoloji düşünüyorum.Acaba çok mu geciktim ? Çok umutsuzum...

biz geçen yıl bu vakitler başlamıştık ama mezunlar eylül hatta ekimde başlıyor. önümüzde dolu dolu 7-10 ay var.
    bu süre zaten geçecek siz istesenizde istemesenizde ama nasıl geçeceği önemli.her şey tama yakın olmalı tam olmalı. eksik konu, soru tipi, akılda soru işaretleri olmamalı. dersane ile birlikte başlayın derim.onlar başladıysa bile bir an önce gidin kayıt olun ve hocalar sizi yetiştirsin.

geç meç değil arkadaşım bırak böyle düşünmeyi.hata yapmamaya bak, soğukkanlı ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter749

quote:

Benimde bu konuda kaygılarım var,ea'cıyım.Az bir temel var,hukuk veya psikoloji düşünüyorum.Acaba çok mu geciktim ? Çok umutsuzum...

biz geçen yıl bu vakitler başlamıştık ama mezunlar eylül hatta ekimde başlıyor. önümüzde dolu dolu 7-10 ay var.
    bu süre zaten geçecek siz istesenizde istemesenizde ama nasıl geçeceği önemli.her şey tama yakın olmalı tam olmalı. eksik konu, soru tipi, akılda soru işaretleri olmamalı. dersane ile birlikte başlayın derim.onlar başladıysa bile bir an önce gidin kayıt olun ve hocalar sizi yetiştirsin.

geç meç değil arkadaşım bırak böyle düşünmeyi.hata yapmamaya bak, soğukkanlı ol.

Dersane henüz başlamadı,1-2 haftaya başlar büyük ihtimal.Bakalım inşallah olacak..

• quote:

quote:

Beyler gerçekten yüreğime su serptiniz. Kendimi çok sıkıyordum şu son 1-2 haftadır bu konuda. Yarın erkenden uyanıp başlayacağım çalışmaya kafama koydum. 45dk ders 15dk mola 1 saatlik periyotlar halinde 5-6 saat vermeyi planlıyorum günümden. Umarım hepimiz istediğimiz yerlere geliriz. Son olarak matematik geometri fizik kimya ve biyoloji için en zor soruların olduğu soru bankaları nelerdir bilginiz var mı? Basit hiç bir soru istemiyorum böyle hepsi zor olsun ki lys kolay gelsin

öncelikle kasıntı sorular içeren kitapları tavsiye etmem.
    :: esenin mat. ve geometrisi diğerlerine göre zordur.zafer lys geometri de olabilir.
    :: yine esenin fizik kitabı ve bireyin eski basım olan fizik kitabı iyidir.artık yenileri o kdr beğenmiyorum geçen yıl bio almıştım kullanmadım bile.
    :: nihat bilgin fizik de iyidir bu arada.

yani eski birey, zafer, esen, nihat bilgin iyidir senin için.

Teşekkürler zaferin tüm dersler için lys soru bankaları mevcut, yakın zaman da esen fen bilgisi kitaplarını da temin etmeye çalışacağım.

@colemerg1
    Gel sen de yarın başla çalışmaya hocam. Kaygılanarak boşa zaman kaybetceğimize elimizden geleni yapalım, kazanamassak ozaman üzülürüz

• quote:

quote:

quote:

Dersane henüz başlamadı,1-2 haftaya başlar büyük ihtimal.Bakalım inşallah olacak..

yıl sonunda keşkelerin olmaması için gayret et senin yapacak başka bir şeyin yok.motive et kendini.
    zaten dersane başlamadan kendi başlarına çalışanları anlıyorum ama onun pek yarar sağlayacağını düşünmüyorum ama neticede sonuç meselesi herkese saygı duymak lazım.
    dersanede
    ::hocaları çok dikkatli dinle
    :: bütün derslere gir, notlarını al, bütün sorularını sor.(hocaların yakasına yapış, senin geleceğin sonuçta.)
    :: A dersinin katsayısı düşük fln diye girmemezlik yapma.
    :: halısaha maçı fln gibi şeylere katılma boşver gitsin daha sonra kazanırsan o mutluluk eminim paha biçilemez olur.
    :: tv, pc ,telefon seni çok oyalar.
    :: aşk meşk işlerini 1 yıllığına askıya al.
    :: elinde ne kaynak varsa çöz emin ol o çok bilmişlerin (buna hocalar da dahil) çıkmaz dedikleri her bişey çıkıyor sınavda ! yani takıntı yapma işte A kitabı ösym stili değil gibi. olsun her şeyi çöz, oku, bak.

kendini motive etmenin yollarını ara.internette o kdr site var rehberlik adına. son olarakta bu forumda kendini gaza getir ve işe koyul :D yani bazı şeyler tecrübeyle anlaşılıyor.2.yılım olacak.

• arkadaşım sınava 1 ay önceden günde 15 saat çalışsanda olur yani demek istediğim tamamen sana bağlı birşey korkma meraklanma halledersin bunları at kafandan yalnızca kendini kandırmadan çalış. En büyük bilgin ne bilip bilmediğini bilmek olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yıl sonunda keşkelerin olmaması için gayret et senin yapacak başka bir şeyin yok.motive et kendini.
    zaten dersane başlamadan kendi başlarına çalışanları anlıyorum ama onun pek yarar sağlayacağını düşünmüyorum ama neticede sonuç meselesi herkese saygı duymak lazım.
    dersanede
    ::hocaları çok dikkatli dinle
    :: bütün derslere gir, notlarını al, bütün sorularını sor.(hocaların yakasına yapış, senin geleceğin sonuçta.)
    :: A dersinin katsayısı düşük fln diye girmemezlik yapma.
    :: halısaha maçı fln gibi şeylere katılma boşver gitsin daha sonra kazanırsan o mutluluk eminim paha biçilemez olur.
    :: tv, pc ,telefon seni çok oyalar.
    :: aşk meşk işlerini 1 yıllığına askıya al.
    :: elinde ne kaynak varsa çöz emin ol o çok bilmişlerin (buna hocalar da dahil) çıkmaz dedikleri her bişey çıkıyor sınavda ! yani takıntı yapma işte A kitabı ösym stili değil gibi. olsun her şeyi çöz, oku, bak.

kendini motive etmenin yollarını ara.internette o kdr site var rehberlik adına. son olarakta bu forumda kendini gaza getir ve işe koyul :D yani bazı şeyler tecrübeyle anlaşılıyor.2.yılım olacak.

evet haklısın dersaneye başlayınca bilgisayar bitecek.Arada foruma v.s girerim.Aşk-meşk zaten şu an askıda :))

• Ben yatıyorum, yarın benim için büyük gün Herkese teşekkürler, motivasyon patlaması geçiriyorum şuan, umarım yarın planladığım gibi çalışabilirim, genelde böyle bi an gaza gelip sonra sönerim inşallah bu sefer öyle olmayacak Yarın için plan yapmak kolay oluyor hep
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.