Şimdi Ara

BUGÜN BERBAT BİR GÜN GEÇİRDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sselam arkadaşlar çok doluyum içimi dökmek istiyorum,sinirim dün akşamdan başladı aslında kar yağmasını bekliyordum sabah başlamıştı çok sevinmiştim sonra okula varınca birden keslildi ve güneş açtı havada bulut kalmamıştı.sonra en sıkıcı dersler vardı matematik son dersti hoca bir ders işleyip öbür derste boş bıraktı sonra biryerden konu açıldı kızlara dedi ben şunları bırakmayı düşünüyorum diye kendi adımıda duydum dedim hocam notlarım düşük ama cabalıyorum dedim.çok çabalıyorsun maaşşallah dedi ya sabır dedim telefona baktım ne dedin lan sen bena dedi bende yok bişey dedim ağzında kuş tutsan geçirmem artık dedim fena sövecektim orda ama sus dedim kendi kendime zor tuttum kendimi,eve geldim kaloriferler yanmıyor dedim noldu kombi arızalanmış tm dedim gittim banyoya elimi yüzümü yıkayayım dedim sıcak su yok yıkamadım.anneme ne yemek var dedim çorbayla tavuk var dedi tm dedim koy masama dedim 1 saat bekle baban gelsin öyle yeriz dedi bekleddim babamıda 20 dk bekledik sofraya gelsin diye annem çorbaları koydu buz gibi.dedim git ısıt getir tm dedi ısıtmış geetirdi oysaki fark yoktu . sütlü tavuk çorbası leş gibi süt kokuyordu normalde sütü hiç sevmem dedim anne tavuk koy babam dedi uşaın mı var lan senin kendin koy dedi tm dedim.kalktım tam biri aradım kargom geliyormuş çıktım dışarı bekliyorum yarım saattir getiremedi adam evi bulamamış ya sabır dedim geçtim.yukarı çıktım gameped almıştım test edeyim dedim tam bir fiyasko hiç beklediğim gibi değil 70 lira çöp oldu biriktirdiğim.çok açım tavuğun tadına bakayım dedim saman gibi leş tadı var
    şimdi 2 l,ira param var dışarısı buz gibi gözlerim yaşlı derslerim deseniz berbat beyler ne yapayım ben hayat neden bana hiç gülmüyor ...

• Geçer yeğenimm bu günlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah başka dert vermesin velet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman ne büyük sorunlar
    takma kafana boşver

• hala araba sesi çıkarıyor musun
    edit:mesajını şimdi okudum hocam, bunlar tasalanacak dert değil sadece şu sosyal ağları interneti bırak da dersine çalış her şey düzelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-370EDDAE3 -- 30 Aralık 2015; 18:44:48 >
  • Bi laf vardır derdini s.. diye

• Ergene bak ya su soğuk diye elini yüzünü yıkamamış. bu ülkede evinde kombi olmayıp kışın her daim elini yüzünü soğuk suyla yıkamak zorunda olan insanlar da var. dert ettiğin şeye bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackjack8696

Ergene bak ya su soğuk diye elini yüzünü yıkamamış. bu ülkede evinde kombi olmayıp kışın her daim elini yüzünü soğuk suyla yıkamak zorunda olan insanlar da var. dert ettiğin şeye bak.

Milletin dertlerini kıyaslayıp birinin derdini haksız göreceğine adama yardım etmeye çalışsan daha iyi olmaz mı kardeş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: portesa

quote:

Orijinalden alıntı: blackjack8696

Ergene bak ya su soğuk diye elini yüzünü yıkamamış. bu ülkede evinde kombi olmayıp kışın her daim elini yüzünü soğuk suyla yıkamak zorunda olan insanlar da var. dert ettiğin şeye bak.

Milletin dertlerini kıyaslayıp birinin derdini haksız göreceğine adama yardım etmeye çalışsan daha iyi olmaz mı kardeş?

Yardım etmeye çalışıyorum zaten. daha kötülerinin olduğunu görsün ki dert ettiği şeyin ergenlik olduğunu bilsin.
  • matematik hocanı havalı tüfekle vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

matematik hocanı havalı tüfekle vur

hocam

• Öyle mi dedin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.