quote:Orijinalden alıntı: ProkizyaHayırlı yaşlar olsun Alıntıları Göster tenkyuuu sizlerle nice yıllara inş. alatıcanıs beni yalnıs pasta güselmiş ha saolsn :D
quote:Orijinalden alıntı: _cisse_tenkyuuu sizlerle nice yıllara inş. alatıcanıs beni yalnıs pasta güselmiş ha saolsn :DAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: HazanWhere is the Party? Doğum gününüz kutlu olsun.Alıntıları Göster iyiki taner yokq
quote:Orijinalden alıntı: K///iyiki taner yokqAlıntıları Göster bursada olan varsa gelsn aksma kutluors
quote:Orijinalden alıntı: _cisse_bursada olan varsa gelsn aksma kutluors Alıntıları Göster happiiiyy yılllar
quote:Orijinalden alıntı: egzantirighappiiiyy yılllarAlıntıları Göster Doom gnün kutlu olsn. 3 gün sorada benimki
quote:Orijinalden alıntı: CarMeena_ManiaCDoom gnün kutlu olsn. 3 gün sorada benimki Alıntıları Göster doyum günün kurtlu olsun
quote:Orijinalden alıntı: Donanimavrupadoyum günün kurtlu olsunAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MuRat.exe doyum günün kurtlu olsun tanerleşme
quote:Orijinalden alıntı: K///quote:Orjinalden alıntı: MuRat.exe doyum günün kurtlu olsun tanerleşmeAlıntıları Göster Yaş kaç? Daha doum yerine doğum yazılacağını öğrenmemişsin galiba. Neyse 5-10 sene sonra büyürsün.
quote:Orijinalden alıntı: Sir NightYaş kaç? Daha doum yerine doğum yazılacağını öğrenmemişsin galiba. Neyse 5-10 sene sonra büyürsün.Alıntıları Göster bugün senin doğum günün öpücük koydum anlına kopardığın o güllerden taç yaptım istanbul'a yaşadığım en büyük mutluluk,çentiğim en büyük acısın... bir şarkı yazdım sana umarım hep hatırlarsın!! nedesem anlamsız aşkım işte bitti rüya gibi, kalan bir kaç gözyaşı belki bir kaçını zehirledi. sigara kadar zararlısın çektikçe yaktın helal. allah razı olsun aşkım ödenecektir kar zarar.... en çok bu şarkıyı yazmak istemedim gök şahit! şimdi elimi tutsaydın,sarılsaydın çok garip.. karton sokaklar,öpüştüğümüz caddeler hani kaybeden aşk,kazanan kim,kim bu aşkın şehidi?? bunca kalabalık ortasında yalnız kaldın mı hiç sen? kalbine bir ağrı saplanıp,dalıp gittin mi hiç bilmeden? ismini andığın anda kafan karışıp,gözlerin doldumu?? gülerken ağladığım,rol kestiğim roman bu. seni sordular ardından o gitti gelmez dedim... sen aradıkça telefonlarda kalbimi sıktım dur dedim... sus derya bitti herşey herkese yalan söyle...kendine sakın söyleme seviyorsun yinede! sen yoktun seni düşündüm elim telefona gitti. numaranı bile silmişim bilsen nasıl silinir ki? sinir deil adı aşk,belki telefondan sildim ne aklımdan ne kalbimden seni hiç silemedim..... bugün senin doğum günün öpücük koydum anlına kopardığın o güllerden taç yaptım istanbul'a yaşadıığım en büyük mutluluk çektiğim en büyük acısın... bir şarkı yazdım sana umarım hep hatırlarsın.... gülmek uzun zamandır rol yaptığım bir oyun, hiç gülemedim aylar oldu,çünkü ışığım yoktu... ilk günüm son günüm ilk yorum son yorum ben yokum sen varsın buda hatıram olsun!!!! bugün doğum günün canım sakın ola hiç ağlama öyle hatırlansın bugün, ve yarın bu ışıklar bu eylence bitecek... yalnızlık gerçek demek gerçek bizi çekecek. seviyorum yalannnnn yokkkk umutlanma aşk bittii!! bu bitan bir hikayenin belkide son eseri, gözlerinde yaş olmasın tüm kalbim yanında. çiğnedin geçtin herşeyi olsun aşkım hiç takmaaa! umutlarım bittiği yerim aşkımı içime gömerim... ayakta durmaya halim yokk yinede koşar gelirimmmmm!!!! bugün senin doğum günün öpücük koydum anlına kopardığın o güllerden taç yaptım istanbul'a yaşadığım en büyük mutluluk çektiğim en büyük acısın bir şarkı yazdım sana umarım hep hatırlarsınnnnnnn......... doğum günün kutlu olsun yukardaki şarkıyı arıyosan adı bugün senin doğum günün güzel şarkıdır
quote:Orijinalden alıntı: _Em®E_bugün senin doğum günün öpücük koydum anlına kopardığın o güllerden taç yaptım istanbul'a yaşadığım en büyük mutluluk,çentiğim en büyük acısın... bir şarkı yazdım sana umarım hep hatırlarsın!! nedesem anlamsız aşkım işte bitti rüya gibi, kalan bir kaç gözyaşı belki bir kaçını zehirledi. sigara kadar zararlısın çektikçe yaktın helal. allah razı olsun aşkım ödenecektir kar zarar.... en çok bu şarkıyı yazmak istemedim gök şahit! şimdi elimi tutsaydın,sarılsaydın çok garip.. karton sokaklar,öpüştüğümüz caddeler hani kaybeden aşk,kazanan kim,kim bu aşkın şehidi?? bunca kalabalık ortasında yalnız kaldın mı hiç sen? kalbine bir ağrı saplanıp,dalıp gittin mi hiç bilmeden? ismini andığın anda kafan karışıp,gözlerin doldumu?? gülerken ağladığım,rol kestiğim roman bu. seni sordular ardından o gitti gelmez dedim... sen aradıkça telefonlarda kalbimi sıktım dur dedim... sus derya bitti herşey herkese yalan söyle...kendine sakın söyleme seviyorsun yinede! sen yoktun seni düşündüm elim telefona gitti. numaranı bile silmişim bilsen nasıl silinir ki? sinir deil adı aşk,belki telefondan sildim ne aklımdan ne kalbimden seni hiç silemedim..... bugün senin doğum günün öpücük koydum anlına kopardığın o güllerden taç yaptım istanbul'a yaşadıığım en büyük mutluluk çektiğim en büyük acısın... bir şarkı yazdım sana umarım hep hatırlarsın.... gülmek uzun zamandır rol yaptığım bir oyun, hiç gülemedim aylar oldu,çünkü ışığım yoktu... ilk günüm son günüm ilk yorum son yorum ben yokum sen varsın buda hatıram olsun!!!! bugün doğum günün canım sakın ola hiç ağlama öyle hatırlansın bugün, ve yarın bu ışıklar bu eylence bitecek... yalnızlık gerçek demek gerçek bizi çekecek. seviyorum yalannnnn yokkkk umutlanma aşk bittii!! bu bitan bir hikayenin belkide son eseri, gözlerinde yaş olmasın tüm kalbim yanında. çiğnedin geçtin herşeyi olsun aşkım hiç takmaaa! umutlarım bittiği yerim aşkımı içime gömerim... ayakta durmaya halim yokk yinede koşar gelirimmmmm!!!! bugün senin doğum günün öpücük koydum anlına kopardığın o güllerden taç yaptım istanbul'a yaşadığım en büyük mutluluk çektiğim en büyük acısın bir şarkı yazdım sana umarım hep hatırlarsınnnnnnn......... doğum günün kutlu olsun yukardaki şarkıyı arıyosan adı bugün senin doğum günün güzel şarkıdırAlıntıları Göster http://www.inthekitchen.co.nz/postcards/cards/happybirthday.gif
quote:Orijinalden alıntı: Laserdanceehttp://www.inthekitchen.co.nz/postcards/cards/happybirthday.gif Alıntıları Göster doğum günün kutlu olsun