Şimdi Ara

bugün araba satmaya çalışırken başıma gelen olay (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haykırdım muhahaha 😄 40km sürünce acaba dedim alfa Romeo guiletta falan mı ? Kullanımı keyifli araba falandır belki. Ama şimdi bu mesajdan sonra gerçek cevabı vereceğinden şüpheliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tam tersi satıcı tarafından 40km alıkonulmuştum.

Amcama otomatik araba bakıyorduk. Birtane pejo206 bulduk ve buluştuk. Adam kendi sürdüğü arabaya bir aldı bizi, gez Allah gez, anlatıyor da anlatıyor. Bir zaman sonra adamdan irite olmaya başladık amcamla. İneceğiz ama adam devam ediyor. Kaportacı, şanzımancı kendi götürüyor kendi dinliyor.
    Adam gece mekanlarda çalgıcılık yapıyor, gündüzde böyle al sat yapıyormuş, çene sağlam.
    En sonunda kendinden nefret ettirdi ama almayacağız demeye de fırsat bırakmıyor, sürekli anlatıyor ki amacı da oymuş anladığım.
    Ben artık dayanamadım ve biz başka bir arabaya daha bakacağız dedim. Adam bir anda dönüp siz benimle taş..k mı geçiyoruz dedi amcamın yanında bana. Çok mahçup oldum amcama.
    Dedim almak zorunda değiliz, zorla 2 saattir gezdiriyorsun bizi dedim. Biz burda inelim dedim. Zonk diye durdu, biraz söylendi, möylendi.
    Kendi arabamın olduğu yere taksi tutmak zorunda kaldık.

• ESER14 kullanıcısına yanıt

Hocam kusura bakmayın niyeyse çok güldüm buna.   

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

avel işte laftan anlamıyo ki, arabayi da hizli kullandığı için müdahale de yapamadim , en sonunda bitti bu çile

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.