Şimdi Ara

BUGÜN ALINACAK, SİZCE HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce forumda bir arkadaştan anakart aldım fakat usb girişleri hatalı çıktı, kartı geri almayı da kabul etmiyor, sorunlu alışverişler kısmında da ilgili başlık açtım, neyse artık bu konu zaten yeterince kafamı ağrıttı, garantiye göndericem kartı nerden baksanız 15 güne gelir anca, onu garantiden gelince satıcam fakat şuanda başka bir kart almam gerekiyor, cardfinans ile alıcam, vatandan almayı düşünüyorum 5 taksit ile

Aradığım özellikler çekirdek açma, onboard ekran kartı, dvi çıkış ve stabil çalışması; onboard ekran kartlarında sideport memory diye bi olay var, yani iki farklı hd4200 den sideport olanı diğerine göre ne kadar fazla performans veriyor bilmiyorum fakat %15 gibi bi fark varsa eğer benim için önemli olabilir, neden derseniz hd3200 ile pes2010 oynarken çözünürlüğü sona(1920*1080) görüntü ayarlarını da mediuma getirdiğimde hafif takılmalar oluyor, öyle bir fark varsa performansta o zaman o takılmaların olmayacağını düşünüyorum

Ben vatanda biostarın T-Series TA785GE model kartını beğendim, 130tl de fiyatı var, genel olarak nette kullananların çoğu da stabil bir kart olduğunu söylüyor, bu kartın iki farklı versiyonu var ; 6.0 ve 6.1. Çekirdek açan versiyonu 6.1, 6.0 da çekirdek açma özelliği yok, sizinde tavsiye edeceğiniz kartta bunun gibi bir durum varsa belirtirseniz sevinirim, haliyle elimdeki ddr2 ramlerle kullanıcam o yüzdem am2+ anakart istiyorum, bütçe olarak abartmadan bir miktar daha çıkabilirim

http://www.vatanbilgisayar.com/biostar-01-bio-004-00560-t-series-ta785ge-128m-amd-785-&-sb710-am2+-ddr2-1066mhz-anakart/productdetails.aspx?I_ID=42133

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mBenJi -- 20 Şubat 2010; 11:25:37 >

• MA785GMT-UD2H kullanıyorum ve çok memnunum, x4 620 'yi voltajsız 3300mhz ve 1333 CL8 remleri 1.65v da 1600 CL9 olarak kullanıyorum. Herhangibir sıkıntı yaşamadım. Ben almadan önce sana danışmıştım ben de şimdi sana DDR2 kullanacağın için benim anakartın MA785GM-US2H modelini öneriyorum. Saygılar...
  • Abi sen buracaktın bu işleri, sana en azından bir-iki sene sorunsuz kullanacağın bir sistem topladıydık, gene dayanamamış vermişsin x4 620 nin gözüne oc ile şaka bi yana konuşamadık senle de uzun zamandır, onboard nasıl abi idare ediyor mu, ben bir tek pes oynuyorum bir de face den poker :)
  • Arkadaşlar vatana gidicem birazdan, biostarı bulamazsam eğer asusun M4A785-M modelini alabilir miyim, çekirdek açma özelliği var mıdır bunun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce mantıklı olan hangisi
    4 ay önce açıldı
    İki Araç sizce hangisi ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.