Şimdi Ara

Bugün alınacak acil ! 1500₺ Limit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız kardeşime sıfır bir cihaz almam lazım aradığım özellikler ön ve arka kamerası iyi olsun mümkünse iPhone 5S'den aşağı kalır yanı olmasın. 32 GB olsun istiyorum bir de şarj performansı günü çıkarırsa kâfidir. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1750 liraya bütçenizi çıkarabilirseniz Huawei P Smart alabilirsiniz. Huawei ve Samsung dışındaki android telefonlari öneriyorum bus seviyede.

• 1400 TL'ye Xperia Z5 öneririm. Bizzat kullanıyorum. Kameraları iyi. Şarjı çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ;

1000-1500 aralığında telefon bakıyorum Ekim 20 gibi almayı planlıyorum aklımdaki modeller

Meizu M6S
    lenovo moto g5s plus
    xperia z5 dual
    xperia xa1 plus

Konuya hakim arkadaşlardan gelecek yorumları bekliyorum.
  • Samsung j7 duo

• Samsung j7 serisinden bütçenize uyanı alın. Kagıt üstündeki özelliklerden çok kullanım hissine bakın derim. Samsung, Huawei markalarının modellerini inceleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam birde mi a2 lite bakın o da fena değil j7 duo plastik kasa ama değiştirilebilir bataryalı yeni çıkan tek cihaz ve a73 çekirdekli işlemci var düşük frekansda çalıştığı için ısınma kasma kolay olmaz ayrıca eğer 1700 civarı çıkarsanız redmi note 5 var o da çok iyi cihaz iyi günler

• Xiaomi A2 lite veya Xiaomi Redmi 5 plus alın o fiyatlara başka cihaza bakmayın.

• serkanky kullanıcısına yanıt
    A2 lite ve meizu m6s arasında bir karar vereceğim sanırım son olarak J7 duo eklendi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {sC} -- 6 Ekim 2018; 20:51:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.