Şimdi Ara

Bugün aldığım Harddisk mavi ekran veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski harddiskimin arızalanıp mavi ekran vermesi üzerine bugün yenisini aldım,işletim sistemini kurdum,güncelleştirmeleri kurarken 2 kere mavi ekran verdi.
    cmd den Sfc/scannow taramasını yaptım icinde store gecen bi hata aldım tarama bittikten sonra sorun halledildi dedi.İse yarayacaksa eger kucuk bi bilgi daha vereyim bu harddisk tekleme olayları yeni ram aldıktan 2 gün sonra basladı.Yardımlarınızı bekliyorum
    edit:bilgisayarı baslattım masaüstü geldi ve tekrar mavi ekran verdi.(unexpected store exception)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DWBlock -- 25 Ekim 2016; 22:39:32 >

• Birde hangi RAM'i aldın. Kafana göremi aldın ? Aldığın RAM'i ve sistem özeliklerini detaylı olarak belirt.
  • Ramlarin slotlarını değiştirip deneyin.
  • exnofear kullanıcısına yanıt
    claus05 kullanıcısına yanıt
    @exnofear
    4 slotu da tek tek farklı 2 ram ile denedim fakat sonuç aynı
    @claus05
    ard arda denememe ragmen windows u baslatamadım .inpage error mavi ekran hatasını veriyor.erisebilirsem eger atıcam dosyaları

G.Skill Ripjaws 4GB 1600MHz DDR3 Ram (F3-12800CL9S-4GBRL)

iki ram de bunun aynı ,tek tek takıp calıstırdıgımdada aynı mavi ekranı veriyor

msi 970a-g43 anakart
  • DWBlock kullanıcısına yanıt
    Farklı bir ramle deneme imkanınız var mı ? yada ramları farklı bir anakartta?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.