|
Bildirim
|
İhtiyacı olan insanlara da yardım edersin bir ara.
O garibanları görende yok, insanların gözünde kedi köpek kadar değeri de yok. |
Önce savunmasız hayvanlar doyacak.
Önce sokak hayvanları. İnsandan önce o hayvanlar sevilip, beslenmeli. Kedi köpek vs sevmeyen insan sevemez. |
Konu sahibi tebrik ederim. Çok iyi yapmışsınız. Emeğinize sağlık, kesenize bereket!
"İnsanlara yardım edin." diyenler alıp kendileri yardım etsin insanlara. Ben şahsen etmem. İnsana vereceğime gider hayvana yediririm, onu mutlu ederim. Hayvancağız içgüdüsü dışında bir şey yapmıyor. İçinden geldiği gibi davranıyor. İnsan öyle mi? Insanoğlu doyumsuzdur. Verdin mi fazlasını ister. Haindir, bugün ekmeğini yer ardından kuyunu kadar. Örnekler çoğaltılır. İnsanlara zerre acımam. Hayvanlar baş tacı. |
Kendi adına konuş.
Sen git kedini köpeğini sev. Hayvan sevme, çünkü sizce dünyadaki 2 hayvan kedi ve köpek Git güvercinlere yem at, martıları doyur birazda. Ancak duyar kasarsınız. |
medeniyetten nasiplenmiş ülkelerin şeherlerinde insan ve kuş haricinde canlı göremezsin sokaklarda
|
Yaptıklarını megafonla duyurarak sosyal statü kazanacağını zanneden acınasıcalar, ben beş vakit namaz kılıyorum diye bağıranlarla aynı acınasıcalar. Beyinleri aynı yaptıkları farklı.
|
İnsanlara belediyeler baksın bi zahmet . Hayvanlar daha zor durumda .
|
boş yapma, millet kime yardım edeceğini sana mı sorucak. çok insan seviyorsan git sen yardım et
|
Bunlar anlamazlar
Birde hayvan severler ama ben kedi köpek dışında hayvan sever de görmedim. Kedi köpek dışındaki hayvanlardan Sadece koyun, dana, tavuk yemeyi seviyorlar. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktor Strange -- 23 Nisan 2020; 16:28:53 > |
|