Şimdi Ara

bugün 20 kilo et götürüp köpek besledik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imkanı olan yapsın kasap a gidip söyledik adam ıyı adammış kemik tavuk eti parçaları ne varsa verdi,tam 20 kilo hemde buyuk kasada
    arabanın arkasına koyduk goturduk,gecen sefer gıttıgımızde 12 tane köpek açlıktan etrafımızda dönüp durdu oturdu bekledi
    köy evinin oraya çok sayıda köpek toplanmış
    bu sefer dedikki o kadar köpek açki 5 saat boyunca bir lokma bekledi,önceden verdik ama sayıları çok doyuramamıstım
    madem bu kadar beklıyorlar bızde kasaptan artık et goturelım dedık
    20 kilo eti köpeklere dagıttık kemıklerı kıtır kıtır yedıler ama 15 köpek olmuslar hepsı doydu gıttı yattı uyudular
    2 tanede sakat ayagı kırık kopek vardı onlardan yatalak olanın bakışı vardı ağlıcak gibi bakıyordu
    acıdan ara ara bagırıyor veterıner cagırmıslar,bu arada etle besledik
    sanırım herkes sevap kazanmıstır,yakın zamanda gıdersek yıne goturcez,tavsıyem kasaplar verıyor alın goturun besleyın

• Konu sahibi tebrik ederim. Çok iyi yapmışsınız. Emeğinize sağlık, kesenize bereket!

"İnsanlara yardım edin." diyenler alıp kendileri yardım etsin insanlara. Ben şahsen etmem. İnsana vereceğime gider hayvana yediririm, onu mutlu ederim. Hayvancağız içgüdüsü dışında bir şey yapmıyor. İçinden geldiği gibi davranıyor. İnsan öyle mi? Insanoğlu doyumsuzdur. Verdin mi fazlasını ister. Haindir, bugün ekmeğini yer ardından kuyunu kadar. Örnekler çoğaltılır.

İnsanlara zerre acımam. Hayvanlar baş tacı.
  • İhtiyacı olan insanlara da yardım edersin bir ara.
    O garibanları görende yok, insanların gözünde kedi köpek kadar değeri de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    İnsanlara belediyeler baksın bi zahmet . Hayvanlar daha zor durumda .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaptıklarını megafonla duyurarak sosyal statü kazanacağını zanneden acınasıcalar, ben beş vakit namaz kılıyorum diye bağıranlarla aynı acınasıcalar. Beyinleri aynı yaptıkları farklı.
  • Tface T kullanıcısına yanıt
    Bazıları için gösteriş önemli.
    Selfi çekip facede de paylaşmışlardır.
  • medeniyetten nasiplenmiş ülkelerin şeherlerinde insan ve kuş haricinde canlı göremezsin sokaklarda
  • Konu sahibi tebrik ederim. Çok iyi yapmışsınız. Emeğinize sağlık, kesenize bereket!

"İnsanlara yardım edin." diyenler alıp kendileri yardım etsin insanlara. Ben şahsen etmem. İnsana vereceğime gider hayvana yediririm, onu mutlu ederim. Hayvancağız içgüdüsü dışında bir şey yapmıyor. İçinden geldiği gibi davranıyor. İnsan öyle mi? Insanoğlu doyumsuzdur. Verdin mi fazlasını ister. Haindir, bugün ekmeğini yer ardından kuyunu kadar. Örnekler çoğaltılır.

İnsanlara zerre acımam. Hayvanlar baş tacı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Önce savunmasız hayvanlar doyacak.

Önce sokak hayvanları.

İnsandan önce o hayvanlar sevilip, beslenmeli.

Kedi köpek vs sevmeyen insan sevemez.

• KissesForYou kullanıcısına yanıt
    Kendi adına konuş.
    Sen git kedini köpeğini sev.
    Hayvan sevme, çünkü sizce dünyadaki 2 hayvan kedi ve köpek
    Git güvercinlere yem at, martıları doyur birazda.
    Ancak duyar kasarsınız.

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Hayvanlar çöp de yer.Aç kalmazlar. İnsana muhtaç değiller doğada milyonlarca hayvan yaşıyor hepsini insanlar mı besliyor? Asıl önemli olan insandır. Herkes kendi türünü savunuyor herhalde.
  • Bende migrosta satılan küçük mamalardan alıp gezindikleri yerlere döküyordum bi ara. kedilerle köpeklerle uğraşmak çok güzel hissettiriyor bi kere alışınca bir daha unutmuyorlar, her gördüklerinde koşa koşa geliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    boş yapma, millet kime yardım edeceğini sana mı sorucak. çok insan seviyorsan git sen yardım et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

boş yapma, millet kime yardım edeceğini sana mı sorucak. çok insan seviyorsan git sen yardım et
    Sana ne
    Avukat mısın sen?
    Yürü işine
  • Doktor Strange kullanıcısına yanıt
    Bunlar anlamazlar
    Birde hayvan severler ama ben kedi köpek dışında hayvan sever de görmedim.
    Kedi köpek dışındaki hayvanlardan Sadece koyun, dana, tavuk yemeyi seviyorlar.
    Özellikle Avrupa'da Amerika'da sırf kendi çıkarları için hayvan seviyorlar. Yalnızlıklarını hayvanlarla bir nebze gideriyorlar sonra bir ara sokağa atıyorlar. Ülkemizde de onların özentileri çok malesef. Sokaklar bir sürü evcil hayvan dolu. İşlerine gelince severler sonra atarlar.
    Adamı linç etmişler ama doğru söylüyor. Köpeklerin hayatı mı daha önemli insanların mı? Hayvanlara insanlardan daha çok değer verip kendini cool sanmak da moda oldu iyice.
  • Doktor Strange kullanıcısına yanıt
    Ben onlara zavallılar diyorum.
    İnsan sevgisi olmayınca dili olmayan hayvanlara sarıyorlar kendilerini.
    Aslında mesela kedi köpek sevmekte değil
    Kendilerini avutmak.
  • Benim konu sahibine lafım yok doğru bir şey yapmış. Benim lafım insanlara değil hayvanlara yardım edin zihniyetinedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktor Strange -- 23 Nisan 2020; 16:28:53 >
    Ben de sana zavallı diyorum ben senin neyini seveyim mesela, insan sevgisiymiş lol
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.