Şimdi Ara

BUGCODE_USB_DRIVER hatası [ SS li ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktaki mavi ekran hatası ile başım dertte.yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum bu hata ile ve hala düzeltebilmiş değilim nezaman bir usb aygıtı taksam flasdisk-harici hdd, yaptığım işlemlerde bir anormallik olmaya başlıyor.yaklaşık 10 gün öncede konu açmıştım ama pek bakan olmadı

-kopyalama donması ( kopyalama duruyor ve ilerlemiyor iptalda eldilmiyor )
    -mavi ekran+reset
    -öğe bulunamadı
    -wriless adaptor takıncada sorun cıkıyor baglanti gidiyor gelmiyor geri ( driver dogru, baglanti icin k.adı sifre dogru )
    kısaca usb ye birsey baglayinca pc gariplesmeye basliyor onun haricinde gayet normal.(webcam surekli takili onda sorun yapmıyor,webcam de denendi)

usb den birşey bağlamassam makinede hiçbir sorun yok gayet normal çalışıyor

sistem:

Asus P5kpl-cm anakart
    Intel E7300 işlemci
    Kingston KVR800D2N6/1G 800mhz 2x1gb ram
    Sapphire HD 3850 1GB DDR2 e.kartı
    Seagate ST3500418AS 500GB SATA II hdd
    Everest Model:ATX-450W psu
    Cooler Master ELITE RC-333-KKP1-GP SİYAH kasa

Windows 7 Ultimate 64bit (6.1, yapı 7600) hiçbir güncelleme yapmıyorum,bu sorunu yaşamadan öncede güncelleme yapmıyordum.

mavi ekran hataları ve kodları

öğe bulunamadı ( normalde harici hdd bağlı ve icinde dolaşabiliyorum ama kopyalamaya çaliştiğim dosya
    bulunamadı diyor ve başka dosya kopyalamaya çalışıncada aynı şeyi söylüyo eğer bu hatayı verdiyse )

kopyalamanın durması-donması ( bu hatayı alınca pc yi kapatmaya çalıştığımda
    kapanıyor ekranında kalıyor mecburen reset atmak zorunda kalıyorum )

yukarıda da söylediğim gibi 10 gün öncede konu açmıştım ve bir kaç arkadaş fikrini paylaşmıştı verilen tavsiyeler ve kendi düşüncelerim doğrultusunda şimdiye kadar denediklerim.

- 3 defa C ye format
    - 1 defa F disc
    - Bios update
    - Molex ve sata kablosu değişimi
    - Psu değişimi ( sistemdeki psu eski pc nin psu su arızalı olduğunu düşündüğümüz psu duruyor ve arızası yok galiba
    - ramler denendi
    -ekran kartı denendi
    -genis capli kasa temizligi butun parcalar cikarilip temizlendi geri monte edildi

forum üyelerinden biri hdd de bad sector olabilir ondan kaynaklanıyor olabilir diye soylemişti alttaki resimler sistemin kullanıldığı hdd ye ait
    görsel yavaş taramada bad sector yok ama yazılı listede olduğunu söylüyor bende anlamadım.

hiçbir usb aygıt bağlı değil pc ye normalde sadece kamera bağlıyorum ama bu yoğun format-sök-tak-değiştir olaylarını yaptığımdan onuda bağlamıyorum artık sorunu çözersem bağlarım artık.
    umarım derdimi açık bir şekilde anlatabilmişimdir
    not:neden güncellemeleri kapatıyorsun sorusuna şimdiden cvp vereyim,kotalı bağlantı ile ay sonu zor geliyor güncellemeye ayıracak 1kb internet yok
    not:sp1 li 32bit e gectim butun guncellemelerde tamamlandı sorun hala devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeLKeSeN -- 17 Şubat 2012; 4:23:57 >

• up
  • up
  • up
  • upppp
  • şuan benzer bir sorunda benim notebook'umda(yeni aldım imzamdaki) da var, 10 gb dolaylarında bir dosyayı tek seferde kopyalamaya çalışırsam bu öğe bulunamıyor tarzı bir hata veriyor ve kopyalama işlemi yarıda kesiliyor. harici hdd'de sorun yok büyük ihtimal ile kullandığımız sistemlerden kaynaklı bir problem. format atmak ta istemiyorum bu yüzden çözüm yolları arıyorum şuan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.