Gm son 1 saatte bir kac kere notice gecti gorevde gelmeyen exleriniz rezzlenip kaybettiginiz exler bu gece ki server bakımında geri gelecek diye.Tabi onların gecesi bizim saat kaca denk geliyor onu bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: DeOrİcAdBuL
ARTIK GÖREVDE VAR REZ E DE KALKABİLİON
azından bal damlıo
quote:
Orijinalden alıntı: Majaran
Gm son 1 saatte bir kac kere notice gecti gorevde gelmeyen exleriniz rezzlenip kaybettiginiz exler bu gece ki server bakımında geri gelecek diye.Tabi onların gecesi bizim saat kaca denk geliyor onu bilmiyorum.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Majaran
+1 hebire notice geçio saati önemli deil nasıl olsa gelecek
quote:
Orijinalden alıntı: L.P
quote:
Alıntıları Göster
geçmiş olsun o saman hepimise
quote:
Orijinalden alıntı: L.P
quote:
Alıntıları Göster
lvl 63 priest %61 cz de 100 ınsan kestım gelmemıstı 159m kusur ex te atlanıyor
%8 den %70 e yaklasır sanırım
tesekkurler bu haber ıyı oldu
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkb
lvl 63 priest %61 cz de 100 ınsan kestım gelmemıstı 159m kusur ex te atlanıyor
%8 den %70 e yaklasır sanırım
tesekkurler bu haber ıyı oldu
Alıntıları Göster
notice geçiyor habire onların saatiyle bugun 5 PM de quest exp ve reser sorunu çözümlenecekmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: birdy
notice geçiyor habire onların saatiyle bugun 5 PM de quest exp ve reser sorunu çözümlenecekmiş.
Alıntıları Göster
saat 3 te reset atılcak ona göre hazırlıklı olun
quote:
Orijinalden alıntı: re_death
saat 3 te reset atılcak ona göre hazırlıklı olun
Alıntıları Göster
Saat 3 te reset yanında bakımda olacak sanırım.Yani yine bir 2 saat serverlar kapanacak
quote:
Orijinalden alıntı: Majaran
Saat 3 te reset yanında bakımda olacak sanırım.Yani yine bir 2 saat serverlar kapanacak
Alıntıları Göster
ya roolbackmi olcak şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: PrEdAtoR20
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20
ole deme yaf enıon bow aldık gıtmesın sımdı
arkadaslarım hepisnis den cok özür diliyorum ama ben bu konuya sanırsam cok uzak kaldım.. su olayı cok daha net bi dil ile ifade edermiisinis.. kim nolmus ? hic bisey anlamadım duselen bug ne ile ilgini bu bugın duselmesi ni isimise yarıycak..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: x_axis
arkadaslarım hepisnis den cok özür diliyorum ama ben bu konuya sanırsam cok uzak kaldım.. su olayı cok daha net bi dil ile ifade edermiisinis.. kim nolmus ? hic bisey anlamadım duselen bug ne ile ilgini bu bugın duselmesi ni isimise yarıycak..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: x_axis
quote:
arkadaşım yeni pagede sorun çıktı yaptımız görevler ex vermedi ve yattığımızda rez kaldırdığında eximiz geri gelmiyodu o düzelecekmiş
quote:
Orijinalden alıntı: ibore
quote:
Orjinalden alıntı: x_axis
quote:
arkadaşım yeni pagede sorun çıktı yaptımız görevler ex vermedi ve yattığımızda rez kaldırdığında eximiz geri gelmiyodu o düzelecekmiş
Alıntıları Göster
vay be cok ilginc.. bu kadar onemli bi olaydan haberim olmadı bu da cok tuhaf doğrusu .. ustelik o kadar da aktif kullanıcıyım ve sureklide oyuncularla iletisim kuruyorum ama yinede boyle bi problemden haberim olmuyo .. valla utandım kendimden..
quote:
Orijinalden alıntı: x_axis
vay be cok ilginc.. bu kadar onemli bi olaydan haberim olmadı bu da cok tuhaf doğrusu .. ustelik o kadar da aktif kullanıcıyım ve sureklide oyuncularla iletisim kuruyorum ama yinede boyle bi problemden haberim olmuyo .. valla utandım kendimden..
Alıntıları Göster
Ex Gorevi Vermeyi Deneyen Warmı Bug Duzeldimi Acaba ?
Abyss Blessing Gorevini vericem Tırsıyom
quote:
Orijinalden alıntı: NNoitra
Ex Gorevi Vermeyi Deneyen Warmı Bug Duzeldimi Acaba ?
Abyss Blessing Gorevini vericem Tırsıyom
Alıntıları Göster
DUzelmemiş kıytırık 2 Gorev Yaptım Ex Felan Gelmıor ...
düzeldimi kesin olarak 30 human kestim 15m ex gelcek ama yapammı bilmiyom
quote:
Orijinalden alıntı: Paysage
düzeldimi kesin olarak 30 human kestim 15m ex gelcek ama yapammı bilmiyom
gelıyomu gorevdekı yaptıgımız exler oh be rahatladım inş oledir[image][/image]
quote:
Orijinalden alıntı: baddet__
gelıyomu gorevdekı yaptıgımız exler oh be rahatladım inş oledir[image][/image]