Şimdi Ara

Bufflar ve Con-dex-men v.b şeyler ne işe yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windwalk agility vb. yani bufların ne işe yaradıklarını öğrenmek istiyorum mesela windwalk speed i yükseltiyor.berkeser agility empower v.b buflar neleri çoğaltıyor veya neleri indiriyor?
    Dex attack speed yükseltiyor neleri düşürüyor men hangi özeligi yükseltir düşürür?
    bu zamana kadar hep sizlerin tavsiye ettiklerini kullanıyordum artık kendi buff ve dyelerimi kullanmak istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taliptako -- 13 Mayıs 2009; 18:57:44 >

• Su an acelem var sunlari yazim bu dediklerin forumda turkce olarka aciklanmis hepsi var az geri sayfalara bak

Lineage Dyes/Tattoos Information
    Dyes and Symbols

Certain items in Lineage II can change the basic ability values (STR, DEX, CON, INT, WIT, MEN) of your character.

Ability/Effect
    STR
    Increases amount of physical damage.
    DEX
    Increases attack speed, physical skill speed, accuracy, evasion, critical hit probability, success rate of dagger skills (such as Deadly Blow), shield defense success rate, and movement speed.
    CON
    Increases maximum HP and CP, HP recovery speed, weight limit, underwater breath gauge, shock resistance, and bleeding resistance.
    INT
    Increases damage of magic attacks and success rate of curse spells.
    WIT
    Increases chance of magic critical hits, casting speed, resistance to Hold, resistance to curses (such as HP degeneration, decreased HP recovery rate, increased skill re-use time, and decreased effect of heals).
    MEN
    Increases magic defense, maximum MP, MP recovery speed, poison resistance, and curse resistance. Decreases probability of magic interruption.
    To change these ability values, a symbol can be created through the Symbol Maker.

Dyes
    Dyes are items that serve as ingredients for carving symbols (also referred to as tattoos). The dyes have + or - values for the basic ability values. There are ordinary dyes and high-quality dyes. Ordinary dyes can be used as ingredients for carving symbols after the first class transfer, but not after completing the second. Greater Dyes can be used only by players who have completed the second class transfer.

Symbol Engraving
    Characters of level 20 or above have slots where they can use dyes in the inventory window to engrave symbols. Characters that haven't yet completed their first class transfer cannot use symbols. After completing the first class transfer, they can carve two symbols. After the second class transfer, they can carve one more symbol, for a total of three. Also, the symbols that were affixed before the second class transfer lose their effect when the character completes the second class transfer.
    If players have enough quantity of dyes and want to engrave a symbol, they must speak to a Symbol Maker NPC. Symbol Makers charge a fixed fee to carve the symbol for the player. Carving a symbol consumes the dye used as an ingredient.
    The amount that can be increased from symbols for a single basic ability value cannot be more than +5. For example, if two symbols cause STR to increase by +3 and +4 respectively, the total increase of STR cannot exceed +5. There is no limit to the reduction in values, but it is not possible to reduce an ability value all the way to zero.
    Some limitations apply to certain symbol types, as shown in the table below.

Symbol Combination can Be Used By
    STR, CON, and DEX
    All classes
    INT and MEN
    Human Wizard, Sorcerer, Necromancer, Warlock, Elven Wizard, Spellsinger, Elemental Summoner, Dark Wizard, Spellhowler, Phantom Summoner
    INT and WIT
    Human Wizard, Sorcerer, Necromancer, Warlock, Elven Wizard, Spellsinger, Elemental Summoner, Dark Wizard, Spellhowler, Phantom Summoner, Warrior, Human Knight, Paladin, Rogue, Gladiator, Warlord, Dark Avenger, Treasure Hunter, Hawkeye, Elven Knight, Temple Knight, Swordsinger, Plainswalker, Silver Ranger, Palus Knight, Assassin, Shillien Knight, Bladedancer, Abyss Walker, Phantom Ranger, Orc Raider, Orc Monk, Destroyer, Tyrant, Scavenger, Artisan, Bounty Hunter, Warsmith
    MEN and WIT
    Human Wizard, Sorcerer, Necromancer, Warlock, Elven Wizard, Spellsinger, Elemental Summoner, Dark Wizard, Spellhowler, Phantom Summoner, Cleric, Bishop, Prophet, Elven Oracle, Elven Elder, Shillien Oracle, Shillien Elder, Orc Shaman, Overlord, Warcryer

Symbol Removal

To remove a symbol, the player must speak to the Symbol Maker. Removal of a symbol costs a certain fee, and once removed, half of the dye used for carving the respective symbol is returned to the inventory.

• arama yaptım buldum teşekkür ederim peki Accuary Verir. felan azmışlarda bunlar ne işe yarıyordu çoğunu biliyorumda critical rate ve accuarynin ne işe yaradığını biliyorum
  • ben birşey sormak istiyorum acaba gracia 2 part 2 olan yüksek rateli bir server biliyormusunuz pvp serveri çok yüksek rateli olsun istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slash_009

ben birşey sormak istiyorum acaba gracia 2 part 2 olan yüksek rateli bir server biliyormusunuz pvp serveri çok yüksek rateli olsun istiyorum

http://l2.hopzone.net/
    http://www.gamesites200.com/lineage2/
    ara işte buralardan biraz araştır..

• quote:

Orjinalden alıntı: Slash_009

ben birşey sormak istiyorum acaba gracia 2 part 2 olan yüksek rateli bir server biliyormusunuz pvp serveri çok yüksek rateli olsun istiyorum

Arkadasım sen yenı baslamadın mı oyuna ne yapacaksın yuksek rateyı basla dusuk ratelılere hem oyna hem ogren ben yuksek rate basladım hata yaptım ..özledım l2 yı oynayamıorum 2 haftadır calısıorum suan hala işteyim .....Tavsıyem low rate serverlardır...

Ayrıca Gürol kanka paylasımın içinde tesekkurler yenı arkadaslara oldukca faydalı olur..
  • yardımlarınız için saol da ben şimdi kendi dye mi yapmam için önce dex men wit int ne şe yarıyor dezavantaj ları ve avantajları felan sonra bunların yükseltiği şeyler yani attack speed accuary critical rate bunları açıklamanızı istiyorum...şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taliptako -- 14 Mayıs 2009; 21:24:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dexterity ne ise yarar
    13 yıl önce açıldı
    bu pandora box ne işe yarıyor ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: taliptako

arama yaptım buldum teşekkür ederim peki Accuary Verir. felan azmışlarda bunlar ne işe yarıyordu çoğunu biliyorumda critical rate ve accuarynin ne işe yaradığını biliyorum

+1 dex in veya +1 str nin bir - si yoktur sadece dye sisteminde bazı seyleri yükseltirken bazı seyleride düsürmek zorundasındır
    asıl sorun bu bunu iyi ayarlamalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 14 Mayıs 2009; 22:43:57 >
  • bana bi cevap gelmedi hayla critical rate accuary ne işe yarıyor
  • critical rate critical vurma oranini arttirir yani focus olarak adlandirilan bufflar
    accuracy pyshcal atklarda tutturma orani mesala okcusun, tutturma oranin kotuyse yani accuracydusukse [bu karsidakinin evasionuda baglidir. ok bosa gider. [dagger claslarinda evasion kacma orani fazladir accuracy ne kadar fazla olsada miss gecme ihtimalin diger claslara oranla daha fazladir [ust konu var oraya bak buf listesine
    evasion da kacma oranidir
  • Critical Rate : Critik [anlık fazla dmg] vurma oranın
    Accuraly : Iskalamama
    Evasion : Ceviklik Dmg den kacma
    P attack : physcal attack
    mattack : magical attack
    p def : physcal defans
    m def : magical defans
    attack speed : physcal saldırı hızı
    casting speed : magical saldırı hızı
    speed : kosu hızı

Unuttugum bisi var sa soyleyin
  • Biraz düzeltme yapayım sealion'un yazdıklarına tam olarak anlaşılacaktır sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: sealion

Critical Rate : Kritik vuruş çıkartma oranın, ne kadar yüksek olursa o kadar fazla kritik vurursun, dmg'in katlanarak çıkar.
    Accuracy : tutturma oranın, vururken ıskalamamanı sağlar
    Evasion : Ceviklik, vuruşlardan kaçmak.
    P attack : Fiziksel vuruş gücün
    mattack : Büyüsel vuruş gücün
    p def : Fiziksel savunma oranın
    m def : Büyüsel savunma oranın
    attack speed : Fiziksel saldiri hızın
    casting speed : Büyü yapma hızın, sadece saldırı için değil, heal, buff vs gibi şeyleri de etkiler.
    speed : kosu hızı

Unuttugum bisi var sa soyleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 16 Mayıs 2009; 12:24:54 >

• peki daggerler evasionunu sadece okçularda mı yoksa magelerde veya başka classlardada kullanabilirler mi?
    daggerde bazen skilller tutmayabiliyor buda accuary ye mi bağlıdır?
  • magelerden kacisin, hizina, resistlerine ve jewellerine göre degisir. evasionla buyuden kacilmiyor.

fighter classlarda işe yarar evasion, mage classlarda etkisi yoktur. ayrıca passice olarak çalışır :) yani bir veri değeri.

dagger skillerini de daggerci bi arkadaş anlatsın, ben pek anlamıyorum daggerlardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taliptako

peki daggerler evasionunu sadece okçularda mı yoksa magelerde veya başka classlardada kullanabilirler mi?
    daggerde bazen skilller tutmayabiliyor buda accuary ye mi bağlıdır?

Evasion sana direk olarak fiziksel vuran charlara karşı kullanılır. Mesela okçular (stun vs. skiller ıskalamaz), kılıç, spear veya blunt ile normal (skillsiz) vuran bütün charlara karşı işe yarar. Magelere karşı herhangi bir etkisi olmaz. Büyüler miss geçmez.
    Dagger kullanmanın iki yöntemi var. Ya dyelerle fazla oynamayıp hem skill hem de normal vuruşlara özgü bufflar alacaksın. Ya da sadece skill vurarak, +dex +con -str dyelerle, p atk, ciritical rate ve accuary gibi özellik veren buffları almadan oynayacaksın. Skillerin tutmasını sağlamak için kendi skillerinden Focus Death ve Focus Skill Mastery'i açabilirsin. BackStab vuruşu normal şartlarda tutmaz. Adamın arkasına geçmen veya Bluff atarak arkasına döndürmen lazım. Genelde arkası dönükken skillerin daha iyi tutar. Accuary'e kesinlikle bağlı değildir. Dagger için ring of baium ve ring of queen ant alman vuruşunu arttırır. Skill vuruşlarda kullancağın daggerda da critical damage SA'sı olursa iyi vurursun.

• peki dex en fazla kaç olabilir yani dye lerle onu ne kadar yükseltebiliriz mesela human daggerin dex 30 ona +8 dex yapabilirmiyiz ?en fazla kaça kadar çıkabiliyor o
  • Bütün dyelerde maksimum +5 arttırım yapılabilir. Ancak - olarak limit yok. Örneğin, +4 Dex -4 Str, +4 Dex -4 Str yaparsanız Toplam +5 Dex -8 Str olur. O yüzden bunun yerine +4Dex -4 Str, +1 Dex -1Str yapmanız daha mantıklıdır.
  • Gracia 2 de Magelere de Evasion İsliyor
    ama miss yerine 1 dmg yazıyor
    Skilleri adama ya arkasından yada tam yanından vur boylelikle en azından half kill[yarı hp ] olma sansı dogar

Dipcik: arkadas gracia 2 oynuyorda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.