Şimdi Ara

BUFF CAM KALİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda biraz gezintimde buff ile ilgili güncel pek kullanıcı yorumu bulamadım, 2017 içinde buff alıp kullananlar kalitesini ve dayanıklılığını paylaşabilir misiniz?

Edit:İmla Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmyavas -- 15 Mayıs 2017; 17:3:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Darbeye dayanıklı ama çok cabuk çiziliyor çizilmesi için tırnaklarınızın biraz uzun olması yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 aydır kullanıyorum tavsiye ederim.bir kaç kez düşmesine rağmen ne bir çizik ne bir hasar meydana geldi.Kırılmaz cam ve kılıflardan daha faydalı olduğu kesin
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Bunu duymuştum Peki kendiniz böyle bir durum yaşadınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: slmyavas

Bunu duymuştum Peki kendiniz böyle bir durum yaşadınız mı?

Her üründe bir kusur vardır illa ki ama çok can sıkıcı bir durum değil benim cihazım da böyle bir problem yok açıkcası fazla takılmayın 3 4 binlik telefon kullanıyorsunuz düşünmeden yaptırın
  • engnavci kullanıcısına yanıt
    Sipariş verdiğim şuan kargoda zaten yarın sabaha gelicek, hayal kırıklığı yaşamam inş.

• slmyavas kullanıcısına yanıt
    Hocam filmi uyguladınız mi?Tüm ön ekranı mı kapliyor yoksa ekranın bittiği siyah seritlere kadar olan yeri mi kaplıyor? Resim ekleyebilirseniz sevinirim.Bende almayı düşünüyorum ama fiyat/kalite olarak sizin tecrübenizi bekliyorum.Şu an cihazımda full ön kaplama film var 20 tl aldığım köseleri dahil full kaplıyor boşluk yok.Ama darbeye karşı dayanıklı mi emin değilim :) Buff bu konuda daha iyidir herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAM TAVAN SAĞLAM MIDIR ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buff cam değildir elastik bir maddedir
  • Buff kaplıyorsa komple bende alırım

• Rhinoshield kullanıyorum memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: hileli622

Buff kaplıyorsa komple bende alırım

komple kaplamıyor ve biraz parmak izi bırakıyor
  • ben mahalledeki telefoncuda taktırdım, markası 9h temperedmiydi neydi, 30 liraya taktırdım ve çok başarılı
  • ø kullanıcısına yanıt
    9h marka degil, camin ozellii. Dusmeye,carpmaya ve cizilmeye karsi direncli oldugunu ifade eder. Eger bu pet film olursa 6htir. Yani cizilmeye dayanikli ama dusmeye ve carpmaya pek dayanamaz demek.

Nano denilen petle cam karisimi bir sey cikmis, o da 9h. Ama hosuma gitmedi. Cok parmak izi birakiyor.

Cafele markasinin ekrani tam kaplayan bir modelini aldim, mavi isik filtresi falan da var. Gayet iyi...

• Bufftan daha kaliteli aynı ücretlere ekran koruyucuları da var. Kolay çizilebiliyor diye şikayet edenler oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

ben mahalledeki telefoncuda taktırdım, markası 9h temperedmiydi neydi, 30 liraya taktırdım ve çok başarılı

10-30 tllik temperli cam değildir çin malı 5 tldir ve hafif bükün ne demek istediğimi anlayacaksınız kırılan ön yüzeydeki parçalar telefonu çizer

kaliteden şaşmayın 70 tlden başlıyor

uag marka temperli cam kullanıyorum 6 ay oldu hala cizilmedi kayganlığı aynen devam ve kesinlikle parmak izi bırakmıyor o temperli camın üstünde nem anında kuruyor ve plastik hissi yok tamamen cam hissi veriyor kullananlar bilir

buff alanların şikayetleri çokhttps://www.sikayetvar.com/bufflabsturkiyecom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 30 Mayıs 2017; 0:32:49 >

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Ekranı tam kaplamıyor, hissiyatı güzel sahte 5 liralık camlara benzemiyor parmak izi bıraktığı doğru bide darbeyi koruyor bu güzel fakat koruyucu cam çok kolay çizilebiliyor yani bende 1 ay olmadan 3-4 tane kılçal uzun çizikler oluştu nasıl olduğunu bende tam olarak bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.