< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedikodu -- 22 Nisan 2015; 20:32:39 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedikodu -- 22 Nisan 2015; 20:32:39 > |
|
Logamax U122'nin kullanımını optimize etmek için kullanım kılavuzunu dikkatlice incelemenizi öneririz. Bu kılavuz, kombinin kurulumu, çalıştırılması ve bakımı ile ilgili ayrıntılı talimatlar içerir.
Buderus U122, kullanımı kolay bir arayüze sahiptir ve çeşitli fonksiyonlar sunar. Bu fonksiyonlar arasında sıcaklık ayarı, zamanlayıcı ve arıza kodlarının görüntülenmesi yer alır.
Arıza kodları, kombinin doğru çalışmaması durumunda size yardımcı olabilir. Logamax U122'nin yaygın arıza kodlarının bir listesini kullanım kılavuzunda bulabilirsiniz. Ancak, bir arıza kodu almanız durumunda, kalifiye bir teknisyene başvurmanız şiddetle tavsiye edilir.
Logamax U122'yi sıfırlamanız gerekiyorsa, sıfırlama düğmesini kullanabilirsiniz. Bu düğme, kombinin ön panelinde genellikle bir üçgen sembolü ile gösterilir. Sıfırlama işleminin nasıl gerçekleştirileceği hakkında daha fazla bilgiyi kullanım kılavuzunda bulabilirsiniz.
Buderus Logamax U122, yüksek verimliliği ve güvenilir performansı ile öne çıkan bir kombi modelidir. Kullanım kılavuzunu takip ederek ve kalifiye bir teknisyeni gerektiğinde çağırarak, kombinizin uzun yıllar boyunca sorunsuz çalışmasını sağlayabilirsiniz.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedikodu -- 4 Ocak 2018; 21:1:14 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gemiadami -- 21 Ocak 2019; 1:16:28 > |
|
Merhaba Benim de aynı problemim var: BUDERUS U122 Sıcak su veriyor bir zaman sonra kalorifer peteklerine sıcak su basıyor Ancak kapat ac la actuator motor dogru konuma gelince veriyor. Az evvel izledim, Musluklara sıcak su veriyor. Suyu kesince biraz sonra motor anahtarı yavas yavas kalorifere dogru geciyor, Oda kalıyor. Sonra sıcak suyu acınca bir hareket yapmıyor, ve kaloriferlere basmaya baslıyor sıcak suyu. VC8010 actuatore biraz titretince vs tekrar su konumuna donuyor, Bu durumda Anladıgım Aktuator bozuk değil mi? 3 Yollu vana iç takım ve VC8010 u nereden temin edebilriz ?? Destek lutfen !!! |
|
İyi günler bende de aynı kombi var. Sıcak suyu açınca gri plastik içindeki beyaz mandal sağa doğru geliyor. Sıcak suyu kapatınca tekrar sola eski konuma geliyor. Evi yeni aldım. Kombi konusunda hiç bir bilgim yok. Petekler ısınmıyor. Bir arıza mı var. Yoksa yukarıda arkadasin dediği gibi bir mandal ile petek konumuna mı alınıyor. Bu mandal nerede. Yardımcı olursanız sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytozlari -- 5 Kasım 2020; 19:43:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar bu kombinin servis menüsüne nasıl giriş yapılıyor? Ya da elinizde servis kitapçığı varsa paylaşabilir misiniz? Kombi açık olduğu sürece, eğer oda termostatından dereceyi düşürmezsem sirkülasyon pompası sürekli çalışıyor.. Sıcak suyu (musluk) hazır tutma özelliğini kapattığım halde gecenin bir yarısı su ısıtıyor Bu ve benzeri sorunları gidermek ve ayarları gözden geçirmek istiyorum ancak servis menüsüyle ilgili bilgiye hiçbir şekilde ulaşamadım.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Selam hocam, Türkçe olarak basit bir PDF bulmuştum. Asıl uzun sayfalı PDF i almanca olarak buldum. https://doczz.biz.tr/doc/179821/u122-u124-kullanim72057300 ama sorularınızın hepsinin cevabı varmı bilmiyorum. Bu arada servis bende 1750 TL gibi bir fiyat istedi Aktivatör artı 3 yollu değişimi için. çılgın bir para. benim aktivatör dişliler sıyrıldı. şimdilik o pimi elime itip çekiyorum. aktivatörün konumunu son seviyeye getirdim ( kabloyu takıyorsunuz dişli sıyırdığı için ilerlemiyor fakat tornavidayı plastik pimin arasından sokup ittirirseniz tıkandığı yerden hareket ediyor) bu şekilde akvivatörü kombiye zorla taktığımda sıcak su açılıyor. işimiz bittikten sonra aktivatörü söküyorum ve petek ısınmaya başlıyor. yeni aktivatör sipariş edeceğim fakat 3 yollu içindeki git gel yapam aksam sıkıştığı için yeni aktivatördede dişli sıyırır. o yüzden 3 yollunun ya kendisini yada içini değiştirmeden aktivatör almayacağım. 3 yolluyu kendim değiştirebilirmiyim ona bakıyorum. daha önce iyonizasyon çubuğunu ve ateşleme çubuğunu kendim değiştim. Genelde ustaların söylediği birşey var oda Kombinin çok kaliteli bir kombi olduğu. o yüzden kombiyi kolay yolu seçip değiştirmek ucuz piyasa malı birşey takmak istemiyorum. E aynı kalitede yeni buderus lar çok pahalı. gittiği yere kadar götüreceğim bu kombi ile. bu başlık altında özellikle yukarıda enfes paylaşımlar yapılmış. sorunlarımızı ve çözümlerimizi buraya yazarsak burayı canlı tutabiliriz. saygılar. |
| _____________________________ |
|
Maalesef almanca olanda da böyle bir menüden bahsetmiyor.. Tamir takımını kolaylıkla değiştirebilirsin, öncesinde tekrar pislik takılmaması için tüm sistemi, filtreleri ve petekleri temizlemekte fayda var. Tamir takımı 6000/u ve 6100/u olarak iki ayrı tipte satılıyor. Bizimkilere uygun olanı vczz6100/u 180-200₺ civarı tamir takımı, 280-300₺ civarı da motor ücreti var gördüğüm kadarıyla. Irka internet sitesinde ürünler mevcut. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yan sanayi baş ağrıtır. takan kombicilerinde başını ağrıttı. orjinali kalıplı şeffaf ambalajda sökme anahtarıda yanında. bazen görselde orjinal gösterip yan sanayide gönderiyorlar. almadan önce telefonla orjinalmi diye teyit edin. eskiyi sökmesi çok zordur |
|
Siteye girmediğim gibi, bildirim de gelmemiş, tesadüfen gördüm cevabınızı kusura bakmayın 😊 evet tam da dediğiniz gibi n11 ya da benzeri bir siteden satın aldığım yan sanayi çıktı ve iade ettim. Yukardaki internet sitesinden aldığım orijinaldi ve 2 yıldır problemsiz kullanıyorum. Yılda 1 kez söküp içindeki conta ve hareketli parçalara "silikon gres" sürmekte ciddi fayda var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|