Şimdi Ara

***BUDERUS GB022*** Kullanıcıları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
6
Favori
16.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba

Gb22i , daha yüksek modülasyonlu ve 26kw musluk sıcak su gücü + küçük kasa

Gb062 ise daha düşük modülasyon ve 30kw musluk sıcak su gücü + büyük kasa

Gb22i 2 yıllık gb062 ise 5 yıllık bir kombi

Özellik olarak birbirini götürüyor. Evde 2 banyo varsa veya musluk sıcak su gücü sizin için önemliyae gb062 alın tek banyo varsa iki kombi de bence eşit görünüyor yalıtımlı evde yüksek modülasyonlu kombi 1 tık daha avantajlıdır

Tercih sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

Merhaba

Gb22i , daha yüksek modülasyonlu ve 26kw musluk sıcak su gücü + küçük kasa

Gb062 ise daha düşük modülasyon ve 30kw musluk sıcak su gücü + büyük kasa

Gb22i 2 yıllık gb062 ise 5 yıllık bir kombi

Özellik olarak birbirini götürüyor. Evde 2 banyo varsa veya musluk sıcak su gücü sizin için önemliyae gb062 alın tek banyo varsa iki kombi de bence eşit görünüyor yalıtımlı evde yüksek modülasyonlu kombi 1 tık daha avantajlıdır

Tercih sizin

Merhaba verdıgınız bılgıler ıcın tesekkur ederım oncelıkle.Evde tek banyo var .Sıcak Su ihtiyacını karşılar dıye dusunuyorum.Benım aklıma takılan nokta acıkcası ısıtma performansıydı.Ev 3+1 ve 140 mt2 cıvarı oldugu ıcın gb022 24 kw acaba yeterlı gelmez mı dıye dusunmustum tabı bılmeyerek .Hem Gb022 daha yenı bır model hem de modulasyonu daha yuksek hem boyutları kucuk ve de sessiz.Eger bu ozellıktekı evım ıcın gb022i,gb62 den daha verımlı olursa onu almam daha mantıklı.Cunku aralarında 400-500 tl cıvarı fıyat varkı da var . Son karar olarak GB022 ı tercıh etsem daha mı mantıklı olur ?

• Logerline L kullanıcısına yanıt

ev arakat ve mantolamalı 1-0 değil 2-0 öndesiniz. kalorifer tesisatında sıkıntı yoksa, petekler de çok küçük değilse her iki kombi rahatlıkla ısıtır

yüksek modülasyonlu kombiler mantolamalı evlerde 1 tık daha randımanlı çalışır.ama gb062 kendini kanıtlamış bir model ve çok satıyor sessizlik konusunda fark yok buderus'un tüm kombileri sessizdir

fiyat odaklı düşünüyorsanız gb22i alınır.forumda gb62 kullanıcısı çok fazla.zaten tüm başlıkları konuları ben açıyorum

sonuçta her iki modeli öneriyorum

• ***BUDERUS GB022*** Kullanıcıları
  • Hocam iyi geceler/günler dilerim.

GB022i 20kW ve Condens 2200i 20kW arasında tercih yapmak gerekirse hangisini önerirsiniz?

Ev 100m2 ve yalıtımlı. Bu iki kombi arasında fark yok diye biliyorum. Dayanıklılık, yetkili servis, parça kalitesi arasında farklılık var mıdır? Siz olsanız hangisine öncelik verirsiniz?

Cevaplamak için ek bilgi isterseniz de verebilirim.

Teşekkür ederim şimdiden.

• ICanNotKeepCalm kullanıcısına yanıt

merhaba

iki kombide %99 aynı kombidir

%1'lik fark gb22 20/26

condens 2200 ise 20/25 bir cihaz, yani gb22 sadece 1kW daha yüksek sıcak su gücüne sahiptir

kombinin komponentleri a'dan z'ye aynıdır ikiz kardeşidir

eviniz yerden ısıtma oksijen bariyersiz boru ise ikisini de önermem ama kalorifer tesisatınız petekli sistem ise iki kombi de alınabilir.

iki kombinin yetkili servisi aynı

iki kombinin komponentleri aynı

iki kombide dayanıklık olarak sadece hidroblok grubu kompozittir. pahalı 1-2 model haricinde tüm buderus ve bosch kombilerin hidroblok grubu kompozit sert plastiktir. bu kombilerin bence tek eksi özelliği bu,üretim teknolojisi üstün cihazlar.manisa bosch termoteknik fabrikası kaliteli üretim bantlarına sahiptir.

pirinç hidroblok daha dayanıklıdır asla çatlamaz,

plastik hidrobloklar kombi kullanım ömrü boyunca %100 deforme olur diyemem ama risk var blokları çatlamayan da var

sarı renkli olan pirinç hidroblok. siyah renkli olanlar ise plastik kompozit hidroblok

***BUDERUS GB022*** Kullanıcıları

• disintegration kullanıcısına yanıt

Zaman ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim hocam.

Bu başlığın konusu değil ama bir soru sormak istiyorum. Eğer GB022i 20kW ya da Condens 2200i alınmayacak olsa hangi marka/model tercih edilebilir 20kW olarak? Buderus/Bosch ikilisi de olur, farklı markalar da olur.

Şu kombi ısıtma ve malzeme kalitesi olarak bunları her türlü geçer, diyebileceğiniz bir kombi var mıdır?

• ICanNotKeepCalm kullanıcısına yanıt

20kW da fazla seçenek yok

24kW olarak

Baymak lunatec, 31 mayısa kadar 7 yıl garanti

Daikin vz, 6 yıl garanti

Baymak brötje startec

Eca proteus premix

Baymak duo tec compact

Alarko super fit suf

Airfel maestro smart

Warmhaus minerwa

Hepsi paslanmaz çelik premix eşanjörlü, pirinç hidrobloklu

• disintegration kullanıcısına yanıt

Tekrardan teşekkür ederim hocam, emeğine sağlık.

• İyi geceler gb 022i kombimi rc100 oda termostatı ile eşleştirdim sorunum oda sıcaklığını istediğim sıcaklığa getiremiyorum bu işi blienlerden sorunum kaynağını öğrenebilirmiyim

• Dün bende bu kombiyi taktırdım çok şükür eski kombiden kurtuldum.Benim kadar kombiden çeken yoktur herhalde.Eskisini tamir etmekten usandım psikolojimi bozdu kombi artık.
    Eski kombim 1 aydır 35 te yanıyordu günlük 5 buçuk metreküp gidiyordu.5 dakikada bir 1 dakika çalışıyordu ancak yeni kombimi dünden beri takip ediyorum 35 derecede ayarlı ortalama 25 dakikada bir 20 dakika çalışıyor.Bu normal mi bana hiç normal gelmedi.20 dakika boyunca alev işareti gitmiyor çalışıyor.sayacıda kontrol ettim tıkır tıkır atıyor.Eskisi 35 ten 40 a 1 dakikada geliyor bu 20 dakikada.Anlatabildim mi bilmiyorum ama bı gariplik var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arno.mdr -- 13 Aralık 2022; 16:36:28 >
  • arno.mdr kullanıcısına yanıt

yeni nesil kombiler kombi şalt diferansiyeline göre +3 -5..vs şeklinde çalışmaz. evde ısı kayıpları çok değilse kombi minimum modülasyona geçerek alev boyunu kısar ve dur kalk sayısı azalır

• as8366 A kullanıcısına yanıt

ne gibi hocam oda ısınmıyordur muhtemelen

• ***BUDERUS GB022*** KullanıcılarıAnkara Kombi Pazarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=K02xEMSa_M4
  • ***BUDERUS GB022*** Kullanıcıları

***BUDERUS GB022*** Kullanıcıları

• Merhaba @disintegration hocam , 130-133 metre kare ev için Buderus Logamax Plus GB022I 20 Kw 17.000 Kcal/h Yoğuşmalı Hermetik Kombi yeterli olur mu ?

Firma toplamda 8,4 metre radyatör yeterli olur dedi.

En üst kat , çatı katındada küçük 1 oda ve banyo mevcut. Toplamda brüt 130 Metre kare tapuda geçen. Desteğinizi rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnu89 -- 23 Ocak 2024; 16:54:39 >
  • husnu89 H kullanıcısına yanıt

Merhaba 20kw değil 24kW daha ideal ama bu cihazın ana eşanjörü paslanmaz çelik değil ve hidroblok grubu plastik ben sizi uyarayım haberiniz olsun

• Wilo Para TSL/7-50SC pompasının sıkışıklığı nasıl alınır ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.