Şimdi Ara

BUDERUS GB 012 KULLANANLAR (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
31
Favori
286.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba kombinin borusunu uzattık ilk yakışlarda sürekli dur kalk yapıyor

    Fan hızını ve gücünü nasıl artırabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler bende aranıza yeni katıldım evimde gb012 kombi var Mersin'de yaşadığımız için kombiyi iki gündür kullanıyorum.dikkat ettiğimde bacadan su damlatiyor bu su damlatma şu normal mi. Ayrıca kombin balkonda takili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: md4483

    İyi günler bende aranıza yeni katıldım evimde gb012 kombi var Mersin'de yaşadığımız için kombiyi iki gündür kullanıyorum.dikkat ettiğimde bacadan su damlatiyor bu su damlatma şu normal mi. Ayrıca kombin balkonda takili

    Oncelikle hayirli olsun.



    Baca borusu su damlatir normal ama szin tesisatci boruyu yanlis konumlandirmis.Gb012 kombi yogusmali (kimileri yari yagusmali dyor bende katiliyorum) oldugundan baca yukari bakmali hafif bi açıyla.Zira bu klavuzundada belirtiliyor.Bu su atilmadan kombide isitmaya fayda sagliyor.O yuzden En ksa zamanda bacayi yukari egimli gelecek sekilde yani baca ucu 90 derece deilde ornek veriyorum 80 derece olsun.Su iceri aksin anladinizmi ?



    Bir dieri kombi balkonda demisiniz.Benim ev mustakil.Mutfaga koydurttum ordan dagiliyor.Herneyse kombi dışarda olmasida szin icin ayri bi dezavantaj zira dış havadan etkilenip.Yakit tuketim sarfiyati artacakdir.Ornek vermem gerekirse icerdeki brulör kombi dışarda oldugundan.disaridaki soguk havadan dolayi suyu isitma suresi daha fazla zaman alacagindan.yakit tuketimi icerdeki kombiye nazaran fazla olur..



    Tekrar hayirli ugurlu olsun.Umarim memnun kalirsiniz.Benim gecen sene yalitim yoktu.Bu sene yaptirdik ve henuz soguklar tam gelmesede farkettirdigini hissedebiliyorum.En basiti evdeki isi kolay kaybolmadigindan ev dusuk derecelerde dahi isiniyor.Ve kombinin dur kalk araligi baya uzadi buda gozlemlerim.:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltrg -- 13 Kasım 2017; 16:26:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozay

    arkadaşlar merhaba,

    buderus gb012 kombim var. kombim yaz boyunca stansby'da ve su basınç göstergesi de 1,5 konumundaydı. dün çalıştırayım dedim. ekranda 2P arızası verdi. kombinin elektriğini kestim, resetleme yaptım. hata gitti. sıcak su tarafını açınca sıcak su musluklardan akıyor fakat petekler ısınmıyor. alev simgesi çıkmıyor. ne arızası olabilir?

    Aşağıdaki linkte şöyle yazıyor.
    2P Arıza Kodu: Isıtma devresinde ani veya çok hızlı sıcaklık yükselmesi.
    Çözüm: Pompa ve by-pass hattını kontrol edin. Sistemde biriken hava nedeniyle de aşırı ısınma gerçekleşiyor olabilir.

    https://buderus.servisi.gen.tr/buderus-kombi-arizalari.html




  • Merhaba arkadaşlar benim kombimde şöyle bir sorun oluştu.Kombiyi restledikten sonra bir gaz sıkışması gibi patlama oldu ve plastik yanığı kokusu geldi ancak kombi normal bir şekilde çalışıyor yinede ama az ısıtıyor mesela 35 deyken 50 dereceye çıkardığımda ısıtmaya geçip göstergede nerdeyse 15-20 saniyede 50 ye getiriyor ve pompa çalışıp suyu gönderiyor tabi su kesinlikle 50 derede değil ancak 36-37 derece ve petekler ılık acaba problem nedir bilen arkadaşlar yardımcı olabilrmi?
  • Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var,kombi buderus gb012 sıcak su (banyo) debisi iyice düştü bir parmak kadar bu konuda ne yapabilirim,servis esanjör kaynaklı olamaz barır esanjör var kireçlenme yapmaz diyor.Yardım edebilirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -ottoman-

    Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var,kombi buderus gb012 sıcak su (banyo) debisi iyice düştü bir parmak kadar bu konuda ne yapabilirim,servis esanjör kaynaklı olamaz barır esanjör var kireçlenme yapmaz diyor.Yardım edebilirseniz sevinirim.

    Merhaba Arkadaşlar,

    Buderus GB012 marka kombimde kart arızası mevcut.

    Kartı kendi çabalarım ile söktüm.

    Kart üzerindeki cam sigortaların yandığını gözlemledim ek olarak ne olduğunu bilmediğim bir Chip in yandığını gözlemledim. Sanırım bu bütün sorunlar yüksek voltaj nedenli oldu.

    Aşağıda sırası ile ana görünüm ve detay fotoğrafları yer alıyor.

    Konu ile ilgili olarak bana yardımcı olabilecek birileri var mıdır?

    Karaköy civarında bu çipi değiştirebileceğim bir yer var mıdır ? konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler,







  • selamlar, bir arkadaş gb012 tavsiye etti bir başka arkadaş da eca proteus premix tavsiye etti iki taraf da tavisyesinde ısrarcı. sizce hangisini almalıyım. kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
  • ücretsiz keşfe gelen firma üst kata GB 062( m2 daha büyük) Alt kata GB 012 uygun olur dedi.

    bu kombi Buderus GB012 tam yoğuşmalı mı ?
  • technova kullanıcısına yanıt
    Degil.

    Kombimden memnunum lakin,yousmasiz alirdim.alacak olsam.bence yogusma cok abartiliyo o kadar faydasi yok.Bosa fazla param gitti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nisandan itibaren yoguşmasız kombiler yasaklandı.
  • Arkadaşlar kombimde 4C hatası yanıp sönüyor yogusmanin tahliye borusunun üstünde ki hazne tortu ile tıkanmış ve bu kısmı temizledim ve resetlemeye çalışmama rağmen resetlenmiyor ve hata hala ekrandan gitmedi bu nedenle ısıtma görevini yerine getiremiyor lütfen acil yardım edermisiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oda termostatımı sökmek istiyorum,az çok nasıl yapılacağını öğrendim ama söktükten sonra kombiden herhangi bir ayar yapılıyor mu onu bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba


    yeni bir ev aldım ama kiraya verme durumunda kaldık,110 m2 kuzey cepheli petekler 5,5 -6 m2 .. bugun bir doğalgaz firması evi gördü ve yoğuşmalı kombi almanın gereksiz olduğunu söyledi, kafam karıştı. hermetik kombiler artık üretilmeyecekmiş eski teknoljoi olduğu için hermetik kombi almada isteksizim.. buderus gb12 almayı düşünüyorum ama kafam karışık ne tavsiye edersiniz?

    teşekkürler....
  • Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam geçen mart ayında kombim kart arızası verdi ve servis kartı değişti,hoş daha sonra bir elektronikçiye kartı kontrol ettirdim kartta sıkıntı yok dedi,neyse

    sıkıntım şu eskiden 0,5 derece hassasiyeti olan termostat 1 dereceye yükseldi,oda ısısı 22 derece,22,5 yaptığımda isteksiz yanan kombi şuan aynı durumu 23 yaptığımda yapıyor.
    bu durum neden olabilir?Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.Kombinin petek sıcaklığı göstergesi 60-70 derecelere kadar çıkıyor ama petekler buz gibi. acaba sirkilasyon pompası mı arızalandı?hiçbir arıza kodu vermiyor
  • catkara C kullanıcısına yanıt
    giriş çıkış filtrelerinden meydana gelebilecek bir tıkanıklık olabilir
    Veya pompa çalışmıyor olabilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pompadaki arızayı gidermek için yapılabilecek bişey var mı acaba,giriş çıkış filtrelerini yeni temizledim
  • peteklerin vanasını hiç kapatmıyorum.Bir aydır da kombiyi çalıştırıyordum bugün bu sorun ortaya çıktı
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.