Şimdi Ara

==> BUCA FAN CLUB #### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
0
Favori
11.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jerko leko ile söz kesilmiş, haberi okuduğumda bir an bursaspor gibi algıladım. sonra araştırınca buca olduğunu gördüm. gerçekten iyi bir oyuncu
  • yeni transferimiz hayırlı olsun..yalnız kaptan yılmaz özlemi bırakarak yanlış yaptı klüp..takımın süper lige çıkmasında çok payı vardı..eski teknik direktörümüz Özcan Kızıltan yılmaz için , sahada bir teknik direktör daha var demişti..oyunu bağlayan adamdı..bence bu konuda yanlış yapıldı..
  •  ==> BUCA FAN CLUB ####

MULEMO-KADİR İMZALARI ATTI

BUCASPOR’umuz, Trabzonspor ve Shakhtar Donets’in de transfer listesinde bulunan Kongolu Landry Mulemo’nun yanı sıra Altınordu’nun genç oyuncusu Kadir Atkın’la sözleşme imzaladı.
    Belçika Ligi’nde Standart Liege formasıyla iki şampiyonluk yaşayan Mulemo, bir yılı opsiyonlu iki yıllık imza atarken, Altınordulu Kadir Atkın ise 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlandı.
    İcra Kurulu Üyemiz Adnan Dolma, Melumo’nun Avrupa piyasasında önemli bir oyuncu olduğunu belirterek, “Sol tarafa iki takviye yaptık. Mulemo kadar Kadir de bizim için önemli bir kazanç. Artık çok çalışıp rakibinden formayı almasını bekliyoruz” dedi.
    İzmir’i tanıma fırsatı bulduğunu, İzmir’i ve Bucaspor tesislerini çok beğendiğini söyleyen Kongolu oyuncu ise “Türkiye’ye gelmeden önce Kayserisporlu Makakula ve milli takım oyuncusu Sinan Bolat’tan bilgi aldım. Hedefe olan bir kulübe gelmeyi tercih ettiğim için bugün buradayım” diye konuştu.
    Kadir Atkın ise hedefinin büyük olduğunu ifade ederek, “Bucaspor’da direkt forma giyme şansı bulacağıma inanıyorum. Yeni kulübümde 3 senede büyük başarıların altına imza atmak istiyorum” dedi.

EMRECAN’A TAKAS TEKLİFİ
    Ankaragücü, genç yıldızımız Emrecan Afacanoğlu için Adem Kocak-Murat Duru ve Ediz’i önerdi. İcra Kurulumuz, bu takas teklifini değerlendirmeye aldı. Bu arada U-18 Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan’ın önerdiği Kamil Ahmet Çörekçi sağlık kontrolünden geçirildi. Geçen sezon İngiltere 2. Ligi’nde Millwall forması giyen Kamil Ahmet Çörekçi ile prensipte anlaşma sağlandığı, resmi imzaların ise çarşamba günü yapılacak son görüşme sonrasında atılacağı bildirildi.

• Kaç oyuncu oldu aldığımız
  • GELENLER: Serkan Atak (Hacettepe), Atahan Menekşe (Kocaelispor), Musa Aydın (Sivasspor), Victor Mendy (Metz), Oğuz Başaran (Darıca GB), Carlos Fernandes (Rio Ave), İbrahim Dağaşan (Sivasspor), Stejpan Tomas (Gaziantepspor), Ahmet Çörekçi (Milwall) Jerko Leko (Monaco), Mulemo (Standart Liege), Kadir Atkın (Altınordu)
    GİDENLER: Mehmet Batdal (Galatasaray), M'Bemba (Sivasspor-KB), Cenk Tekelioğlu (Altay), Türker Demirhan (Göztepe), Yakup Sertkaya, Murat Karakoç, Cem Kargın, Yunus Altun, Yılmaz Özlem
    SÖZLEŞME YENİLEYENLER: Erkan Taşkıran, Zafer Çevik, Veli Kızılkaya

İcra Kurulu üyemiz Adnan Dolma, 5’i yabancı olmak üzere 12 yeni isimle anlaştıklarını belirterek, “Şu anda kadromuzda 26 futbolcumuz mevcut… 4 oyuncu daha alıp, transfere nokta koyacağız. Bu oyunculardan ikisi yabancı, ikisi de yerli olacak. Forvet konusunda temaslarımız sürüyor. Zaten şu anda tek eksiğimiz iki golcü ve bir de stoper… Takipte olan oyuncuları renklerimize bağladığımız zaman sorunu da çözmüş olacağız” ifadesini kullandı.

ONİKİNCİ TRANSFER

==> BUCA FAN CLUB ####

ZORLU geçecek Turkcell Süper Lig maratonu için alternatifli bir kadro kurma çabasındaki kulübümüz, bugün de U-18 Milli Takımı’nda forma giyen Kamil Ahmet Çörekçi’yi renklerine bağladı. Ay-yıldızlı formayı 36 kez giyen Çörekçi, futbola İngiltere’nin Leyton Orient ekibinde başladı. Daha sonra Premier Lig takımı Fulham’ın altyapısına transfer olan 18 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Championsship ekiplerinden Milwall’da forma giydi. Ön libero pozisyonunda oynayan Çörekçi ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

ERGUN VE ÖMER DE İMZAYI ATTI

BUCASPOR'umuz Yeni Malatyaspor'dan Ergun Cengiz ile 4, Adana Demirspor'dan kaleci Ömer Kahveci ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı.
    Kulüp binamızda düzenlenen imza töreninde konuşan Ergun Cengiz, Bucaspor'un köklü bir kulüp olduğunu bildiğini, ''Hem Bucaspor camiası, hem de benim için heni bir sayfa olacak. Bucaspor'u hak ettiği yere taşıyıp, en iyi şekilde temsil edeceğiz. Görev verildiği zaman formanın hakkını vereceğim'' dedi.
    Ömer Kahveci de yaptığı açıklamada, genç yaşında Bucaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Adana Demirspor'da yakaladığım ivmeyi devam ettireceğim'' diye konuştu.
    23 yaşındaki Ergun Cengiz, bugüne kadar Malatyaspor, Erzurumspor, Kartal Belediyespor ve Yeni Malatyaspor formaları giydi. Genç futbolcu geçen sezon Yeni Malatyaspor ve Malatyaspor formalarıyla 32 maçta 10 gol attı.
    Futbola Adana Pınar Mahallesi Cesurspor'da başlayan 18 yaşındaki kaleci Ömer Kahveci, Adana Demirspor'la geçen sezon 15 maçta mücadele etti. Genç oyuncu 18 ve 17 Yaş Altı Milli Takımlarında da forma giydi.
    Öte yandan bugün imza atacağı açıklanan İbrahim Dağaşan'ın bonservisini almak üzere Sivas'a gittiği, pazartesi günü başlayacak Bolu kampında sözleşme imzalayacağı bildirildi.

• İzmir Valisi Cahit Kıraç'ın stadımız için sunmuş olduğu program Buca Belediyesi tarafından Kabul Edildi.Gerekli Kriter ve şartlar yerine getirilip yeni sezon maçlarını Buca Arenada Oynayacağız.Bucasporumuz İçin Hayırlı Uğurlu Olsun

İŞTE BU SÜPER HABER

==> BUCA FAN CLUB ####

http://www.transfermarkt.de/de/dady/profil/spieler_34823.html

KULÜBÜMÜZ günlerdir aradığı golcüyü İspanya’da buldu… Yeni sezon için kale, defans ve orta sahaya 14 yeni transfer yapıp, forvet konusunda ise çok titiz davranan sarı-lacivertli kurmaylarımız, La Liga ekiplerinden Osasuna’nın 1,91’lik golcüsü Eduardo Fernandes Pereira Gomes (Dady) ile anlaşmaya vardı. Dady'nin kulübü Osasuna ile bonservis sorununu bugün çözdüğünü ve yarın izmir’de olacağını belirten Basın Sözcümüz Şeref Üstündağ, “Geçen sezonu Osasuna takımında geçiren golcü oyuncu, Galatasaray'a giden eski oyuncumuz Mehmet Batdal gibi pivot santrfor özelliğine sahip. Perşembe günü gece 23.00'de İzmir’de olarak cuma günü sağlık kontrollerinden geçerek Bolu'daki kampımıza katılacak. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kadromuza 2 yabancı ve 2 yerli oyuncu daha katacağız” dedi.

Kulübümüz, golcü oyuncuyla cuma günü yapılacak sağlık kontrollerinin ardından 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

DADY KİMDİR ?

2007'den bu yana Osasuna forması giyen 1.91 metre boyundaki Eduardo Fernandes Pereira Gomes, İspanyol ekibiyle 54 maçta 11 gol attı. Futbola Benfica altyapısında başlayan Dady, Sporting Lizbon, Aldenovense, Odivelas, Estoril Praia, Belenenses’te forma giydi. Cape Verde Milli Takımı'nda da 25 maçta görev yapan tecrübeli golcü bu müsabakalarda 9 gol kaydetti.

• 3 Seneye Buca Şampiyon

TURKCELL Süper Lig'in yeni ekiplerinden takımımız, Orhan Ak ile bir yıllığına prensipte anlaştı. Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Gerede’de sürdüren sarı-lacivertli ekibimiz, transferdeki suskunluğunu bozuyor. Bir süredir Antalyasporlu Orhan Ak ile temas halinde olduklarını söyleyen Profesyonel Şube Yöneticimiz Adnan Dolma, “Bülent Uygun hocamızın ısrarla istediği kariyerli sol kanat oyuncusu kadromuza kattık. Uzun uğraşlar sonucu kendisi ile bir yıllık sözleşme imzalayacağız. Kendisi yarın Bolu’daki kampımıza dahil olacak. Takımımıza katkısı büyük olacaktır” dedi.

UCHECHİ DENENİYOR

Takımımız, Nijeryalı Chima Daniel Ucheci, Bolu Gerede’deki kampa dahil etti. İngiltere’de oturma izni alamadığı için Newcastle United takımı ile profesyonel imza atamadığını belirten Profesyonel Şube Yöneticimiz Adnan Dolma, “Ucheci hakkında olumlu referanslar aldık. Yarın kendisi kampa dahil olacak. Teknik heyetimiz beğendiği taktirde kendisi ile sözleşme imzalayacağız” dedi.

21 yaşındaki Nijeryalı Chima Daniel Ucheci Nijerya 20 ve 23 Yaş Altı Milli Takımlarında da görev yaptı.

• Bucaspor bu kadar parayı nereden buluyor helal olsun valla
    Kaç tane adamı çatır çatır alıverdiler. Bizimkiler 1stoper, 1 forvet alacak 2aydır nazlanıyorlar.

Bu kadar çok transfer büyük risk ama tutarsa Bucaspor bu ligte kalıcı olur

Bucaspor Fikstürü

==> BUCA FAN CLUB ####

ARENA ÇIKMAZDA

“BUCA Arena” sorunu yine çözülemedi. İzmir Valisi Cahit Kıraç’ın sunduğu “Eski stat alanı Buca Belediyesi’ne verilsin, karşılığında Yeni Buca Stadı GSİM’ye devredilsin” projesi taraflarca 29 Haziran’da kabul edilmiş, Buca Belediyesi Meclisi de 1 Temmuz’da Hazine’ye olan davadan vazgeçme kararı alıp, ilk adımı atmıştı. Aradan geçen sürede Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün hazırladığı yazıda tahsis içeriğinin görüşülenlerin tam tersi yönde olması yeni bir kriz yarattı. Başkanımız Dr.Mehmet Bektur, Buca Belediye Başkanımız Ercan Tatı ile bugün BŞB Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret ederek, konuyla ilgili detaylı bilgi aktardı.
    BAŞKAN BEKTUR PATLADI
    Başkanımız Bektur, yaşananlara isyan etme noktasına geldiğini belirterek, “Projemiz tamamlandı. Biz stadı 7. haftaya yetiştirmeye çalışırken, GSİM tüm emeklerimize ve umutlarımıza darbe vurdu. Büyükşehir Belediyesi ve Buca Belediyesi eski Buca Stadı’nın meydan olması koşuluyla devrini onaylamıştı. Gelen yazıda ise tahsis edileceği yazılıyor. Buca Belediyesi de bu durumda davadan vazgeçmiyor. İş böyle olunca da stadın 13 bin kişiye çıkarılması işi 1 ay daha ertelendi. İzmir’in 7 yıl sonra Süper Lig’de takımı oldu, basit bir stat sorununu bile çözemedik. İş artık Spor Bakanlığı’na kaldı. Maçlarımızı ne yazıkki sorun çözülünceye kadar Atatürk Stadı’nda oynayacağız. Sayın Kocaoğlu, sorunun çözümü halinde daha önce söz verdiği maddi manevi desteği yapacağını yineledi. Bu bizi biraz teselli etti, ancak bu yaşananları içime sindiremiyorum, her türlü kararı alabilirim” ifadesini kullandı.

@m_v_p kombinelerin çıkmasını yönetim stat da yapılan büyütülmeye göre belirleyecekti sanırım ve bu stat olayında terslikler fiyat ve çıkmasını ters yönde etkileyecek.. Bir açıklama gelirse hemen duyurmaya çalışacağım.. Ağustosun ilk günleri gibi bir tarih olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: m_v_p

Buca'nın kombineler ne zaman çıkacak?Ücreti ne kadar olabilir?

biraz tuzlu olacakmış gibi bir his var içimde.

ama mantık olarak da çok da yüksek fiyat biçerlerse ligtv nin anadolu klüpleri için düzenlediği kampanya tercih edilebilir duruma gelecektir.

yönetimin bunu göz önüne alması lazım.

manisa nın kombineleri gayet uygun mesela. o seviyeyi aşarsa çok fazla kombine satabileceğini sanmıyorum.
  • GSİM Devir konusunda sorun çıkardığı için yönetim tadilata başlayamadı. Bakalım bu sene güzel şeyler elde edeceğimizi düşünüyorum , Süperlig diğer liglere benzemez ama genede ligde kalıcı olucağımızı düşünüyorum.. Kombine fiyatları konusunda nette çok mesajlar yazılıyor . Kimisi en ucuz kombine 300 diyor kimisi 150 arena işi çözülmedikten sonra yönetim kombine konusunda bir açıklama yapmaz. Beşiktaş maçı içinde bilet fiyatlarının 10 liradan aşağıya olucağını sanmıyorum Buca halkıda en fazla 15 liraya kadar verebilir yönetim bunu göz önüne almalı.

Orijinalden alıntı: ıLGıM

GSİM Devir konusunda sorun çıkardığı için yönetim tadilata başlayamadı. Bakalım bu sene güzel şeyler elde edeceğimizi düşünüyorum , Süperlig diğer liglere benzemez ama genede ligde kalıcı olucağımızı düşünüyorum.. Kombine fiyatları konusunda nette çok mesajlar yazılıyor . Kimisi en ucuz kombine 300 diyor kimisi 150 arena işi çözülmedikten sonra yönetim kombine konusunda bir açıklama yapmaz. Beşiktaş maçı içinde bilet fiyatlarının 10 liradan aşağıya olucağını sanmıyorum Buca halkıda en fazla 15 liraya kadar verebilir yönetim bunu göz önüne almalı.

10-15 TL'mi ?

Eğer maç Atatürk'te oynanırsa açığı büyük ihtimal BJK'ye verirler. Buda 30-50 TL olur en az ve açık kaç paraysa kapalıda aynı fiyat oluyor.

Buca halkı şimdiden parasını biriktirsin. Dardanel maçı değil bu 10 TL olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

GSİM Devir konusunda sorun çıkardığı için yönetim tadilata başlayamadı. Bakalım bu sene güzel şeyler elde edeceğimizi düşünüyorum , Süperlig diğer liglere benzemez ama genede ligde kalıcı olucağımızı düşünüyorum.. Kombine fiyatları konusunda nette çok mesajlar yazılıyor . Kimisi en ucuz kombine 300 diyor kimisi 150 arena işi çözülmedikten sonra yönetim kombine konusunda bir açıklama yapmaz. Beşiktaş maçı içinde bilet fiyatlarının 10 liradan aşağıya olucağını sanmıyorum Buca halkıda en fazla 15 liraya kadar verebilir yönetim bunu göz önüne almalı.

10-15 TL'mi ?

Eğer maç Atatürk'te oynanırsa açığı büyük ihtimal BJK'ye verirler. Buda 30-50 TL olur en az ve açık kaç paraysa kapalıda aynı fiyat oluyor.

Buca halkı şimdiden parasını biriktirsin. Dardanel maçı değil bu 10 TL olsun.

Dardanel maçı olmadığını bizde biliyoruz. . Kayseri bile 1-2 lira yapabiliyor fiyatları , Dediğim gibi bucanın maddi durumu ortada 30-50 olursa fazla gelen olmaz , He belki yıllardan sonra ilk defa büyük bi maç oluyo diyip paraya kıyan olabilir ama genede fullenmez stad , Nekadar çok ucuz olursa bilet okadar kişi gelir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.