Bildirim
bu zat-ı muhteremi nasıl bilirsiniz

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güzel kitap fakat sayısalcıysan edam yayınları kitapçığı ve bir yaprak test yeterli olur. Tm içinse al derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiestaval -- 26 Mayıs 2013; 8:31:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de güzel dedilklerini duydum hatta sipariş de ettim. Umarım iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: fiestaval
güzel kitap fakat sayısalcıysan edam yayınları kitapçığı ve bir yaprak test yeterli olur. Tm içinse al derim.
bunun tarih olanı nasıldır? sayısalım bu arada -
YUKARI -
Başlıgına bayıldım -
quote:
Orijinalden alıntı: fiestaval
Ben de sayısalcıyım aldım kitabı ama fazla olduğunu düşünmemiştim. Edam çok özet değil mi ? En fazla kaç yapılır o kitapla ?
quote:
Orijinalden alıntı: sykem
Başlıgına bayıldım
-
bende sayısalcıyım tarihini almadım ama kitap çok güzel doğrudur. Ben efamdan çalıştım yeterli oldu çünkü ıvır zıvır bir sürü bilgi yok açık net ve yeterli bilgiler var. Deltanın konu özetlisi de var o da iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X