Şimdi Ara

Bu zamandan sonra ne yönde çalışacağımı bilmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu zamana kadar iyi kötü çalışarak geldim ve gelişme gösterdim. Sene başı 70 tyt zar zor yaparken MSÜ’de 3k sıralamaya girdim. Fakat son iki haftadır dersin başına oturuyorum ve çalışacak bir şey bulamadan kalkıp gidiyorum. Sene başında ne çalışsam yarıyodu ama şimdi sanki boşa çalışıyormuşum gibi hissediyorum. Ayt mat ve fizikte konularım bitti ama yine de baya kaçırdığım soru oluyor. Bundan sonra nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum, sizde de aynı durum var mı? Tecrübeli arkadaşlar nasıl çalışmam ve ne yapmam gerektiği hakkında bir şeyler söylerse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konular bittiyse tamamen deneme odaklı git. Yanlış yaptığın soruları da öğrenene kadar yeni denemeye geçme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Denemelere başlamalısınız, çıkan boş ve yanlışlara göre kaçırdığınız konuları(fen derslerinde) tekrar çalışabilirsiniz özellikle video izleyerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım. Peki tavsiye edebileceğiniz güzel ayt fen denemesi veya ayrı ayrı fizik kimya biyoloji denemeleri var mı?

• İmrendim ne diyeyim Allah içine ferahlık versin.
  • hogwartslıdüşes kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Umarım hepimiz istediğimiz yerleri kazanabiliriz.

• Bilgi sarmalın ayrı ayrı fkb denemeleri var güzeldir onun dışında fizik için nihat bilgine de bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.