Şimdi Ara

bu zamanda s2 almak mantıklı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler 800-900 arası başka önerebileceğiniz güncel telefonlar var mı yoksa s2 alayım mı ne dersiniz ?

• Eğer çok aciliyeti yoksa alma.Yılbaşına doğru Galaxy S4 çıkacak.O zaman fiyatlar biraz daha düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

evet beyler 800-900 arası başka önerebileceğiniz güncel telefonlar var mı yoksa s2 alayım mı ne dersiniz ?

Ace 2bakabilrsin. Fiyatı 900'e falan düşerse de s3mini alabilirisn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

quote:

evet beyler 800-900 arası başka önerebileceğiniz güncel telefonlar var mı yoksa s2 alayım mı ne dersiniz ?

ace 2 vs s2 arasından s2'yi tercih ederim. aciliyet belli değil yarında alabilirim bekliyebilirimde önerilere göre birşeyler düşüneceğim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

quote:

ace 2 vs s2 arasından s2'yi tercih ederim. aciliyet belli değil yarında alabilirim bekliyebilirimde önerilere göre birşeyler düşüneceğim.

Hocam pardon ben sadece "evet beyler 800-900 arası başka önerebileceğiniz güncel telefonlar var mı" sorusunu dikkate almışım özür dilerim S2'de iyi bir seçimdir tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Eğer çok aciliyeti yoksa alma.Yılbaşına doğru Galaxy S4 çıkacak.O zaman fiyatlar biraz daha düşer.

Yılbaşına doğru s4 mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s2 nin sıfır fiyatları hala yüksek, nerdeyse s3 parasına demekki s2 hala tutuluyor olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone almak daha mı hesaplı?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu gun yayinlanan mobilite'de yeni bir s2 cikacagindan felan bahsediliyordu bi izleyin derim

• aynı konuyu başka biride açmıştı oraya yazdığım gibi telefon kötü değil hala iyi ama 1200-1300 tlye şuan LG optimus 4x HD var s2 nin fiyatıda o civarlarda alacaksan LG al tabiki , ama 800-900 tlye orjinal s2 bulduysan al derim ben , ben olsam birazdaha para koyar dediğim telefonu alırım ama(amma çok ama dedim)
  • Zamanı falan yok bence S II her zaman alınacak bir telefondur. Donanım olarak gerçekten çok performanslı ve başarılı bir cihaz.
    Bence Samsung'da nasıl bir telefon yaptığının farkında değil. S II gerçekten efsane. 6-7 ay falan kullandım sonra elden çıkardım P'ye geçtim bazı Sony özellikleri yüzünden ama asla telefonu kötülemem gerçekleri söylerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Zamanı falan yok bence S II her zaman alınacak bir telefondur. Donanım olarak gerçekten çok performanslı ve başarılı bir cihaz.
    Bence Samsung'da nasıl bir telefon yaptığının farkında değil. S II gerçekten efsane. 6-7 ay falan kullandım sonra elden çıkardım P'ye geçtim bazı Sony özellikleri yüzünden ama asla telefonu kötülemem gerçekleri söylerim.

hocam ben de aynı sizin gibi düşünüyorum ama ne bileyim belki alternatif öneriler gelir diye konu açtım.son zamanlarda çıkan yeni modeller nedeniyle bazı telefonların etiket değeri düşmüştür diye bekledimde burası Türkiye indirimde yok gibi birşey

• quote:

Zamanı falan yok bence S II her zaman alınacak bir telefondur. Donanım olarak gerçekten çok performanslı ve başarılı bir cihaz.

Bazı sony özelliklerini açar mısınız biraz, bende s2/s3/sony p tereddütü yaşıyorum.

• quote:

Eğer çok aciliyeti yoksa alma.Yılbaşına doğru Galaxy S4 çıkacak.O zaman fiyatlar biraz daha düşer.

s4 ün en erken şubatta tanıtılması bekleniyor
  • Performans istiyorsan s2 al telefonum güncel olsun istiyorsan galaxy nexus al derim

• S2 güzel 1 aydır bende takip ediyorum ama 1200 den aşağı yok. S3 1300 liraya zorlasan bulunuyor bu cihaz neden düşmez anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok

quote:

Bazı sony özelliklerini açar mısınız biraz, bende s2/s3/sony p tereddütü yaşıyorum.

Ses konusunda Xloud
    Ekran Konusunda Bravia Engine ve White Magic
    Sony'nin kendine aile arayüzü TimeScape ve Touchwiz
    Menüsüne kadar tüm ikonları en kaliteli dökümanlar ile yapması.
    Kısacası tasarım olsun,bazı sony 'ye ait patentler olsun bunlar yüzünden P ye geçiş yaptım.
    Sony mazim çok derindir gerçi benim elimden çok telefonlar geçti bugüne kadar.P 910İ P990 Serilerini eskittim zamanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: beterbozar

Performans istiyorsan s2 al telefonum güncel olsun istiyorsan galaxy nexus al derim

hocam sen böyle diyince kafam karıştı s2 alsam en az 1 1.5 yıl kullanırım diye düşünüyorum.nexus hiç düşünmemiştim birazda onu inceleyeyim.

konuya cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum
  • quote:

quote:

Performans istiyorsan s2 al telefonum güncel olsun istiyorsan galaxy nexus al derim

hocam sen böyle diyince kafam karıştı s2 alsam en az 1 1.5 yıl kullanırım diye düşünüyorum.nexus hiç düşünmemiştim birazda onu inceleyeyim.

s2 zaten 2 yıllık son olarak jb sini alır (aldı galiba) ve günceleme defterini kapatır.
  • quote:

Bu kadarda sallanmazki.Yılbaşına doğru çıkacak diyor daha telefon duyurulmadı.S2 bence şuan gayet mantıklı bir seçim.Ben olsaydım ya Motorola Atrix ya da S2 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

quote:

s2 zaten 2 yıllık son olarak jb sini alır (aldı galiba) ve günceleme defterini kapatır.

pek öyle güncellik arayan birisi değilim.şuanki haliyle stabil ise benim için yeterlidir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.