Bildirim
Bu zamanda İpad mini almak ne kadar doğru ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Takip
bende retina ile arasindayim. Cogunluk oyun icin kullanicam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WonLt
Takip
bende retina ile arasindayim. Cogunluk oyun icin kullanicam
Benimle aynı fikir birisi çıktı allahtan birlikte karar verelim dostum -
bende lg g pad 8.3 , ipad mini , ipad mini retina arasinda kaldm takipteyim bende.
arkadaşlar biraz yardımcı olun 3 kişiyizz -
quote:
Orijinalden alıntı: exelance1996
Merhabalar..
Tablet almaya karar verdim tercihimi ipadden yana kullandım. Apple ipad mini bu zamanda almak ne kadar doğru. İpad mini beni ne kadar idare eder çoğunluk oyun oynamak için alıcam. Yoksa bütçeyi aşıp ipad mini retina mı almalımıyım.
Alacaksanız mini retina alın.
İpad mininin oyunlardaki performnası nasıl -
quote:
Orijinalden alıntı: Consciousness
quote:
Orijinalden alıntı: exelance1996
Merhabalar..
Tablet almaya karar verdim tercihimi ipadden yana kullandım. Apple ipad mini bu zamanda almak ne kadar doğru. İpad mini beni ne kadar idare eder çoğunluk oyun oynamak için alıcam. Yoksa bütçeyi aşıp ipad mini retina mı almalımıyım.
Alacaksanız mini retina alın.
İpad mininin oyunlardaki performnası nasıl -
Mını retına dan yazıyorum cıhazı elımden dusurmuyorum :) ıphone oyuncak gibi gelmiyor kesinlikle retınalı mını dıyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ipad mini a5 çipe sahip.Yani İpad 2 nin küçültülmüş cihazıdır bir nevi.
Retina ise A7 çipe sahip,Airin küçültülmüş özelliğidir.
Oyun oynamak direk sistem özelliğiyle alakalıdır.
Kısaca gerek oyun,gerek uzun kullanım gerekse kalite için Retina diyorum.
Oyun oynayacaksanız miniden daha büyük bir ekran öneririm ama -
Eğer mini serisi diyorsanız bütçeyi artırıp retina almak en mantıklısı uzun ömürlü olur mu bilmem Apple bu sonuçta -
Gta sanandreas gibi bir oyun dahi oynanabiliyor,ipad minide bütçeniz kısıtlıysa atıyorum 500 550 maksimum taş çatlasa 600 se ipad miniden başka cihazlara bakmamak en doğru tercih olacaktır ancak para limitim 1000 liraya kadar diyorsanız retinalı mini daha iyi bir seçenek tabiki normal ipad air yada büyük ipad 4 vs. oyunlarda pek rahat olmuyor,ipad mini oyunlar için en ideal boyutta bunu kendim tecrübe ettim,kocaman kabaca 10 inçlik cihazda oynanmıyor,hele böyle sanal tuşları olan oyunlar zor,birde ağır aleti öyle saatlerce tutamıyorsunuz,bilekler başlıyor ağrımaya,araba yarışı vs. cihazı sağa sola döndürerek kullanıyorsanız koca ipad işkence gibi geliyor,dışarda vs. oynanmıyor dolmuş otobüs metroda arkandakiler yandakiler alete uzaylı görmüş gibi bakakalıyor vs. ipad mini bu konularda daha iyi boyutu itibariyle geriside dediğim gibi sizin fiyat olarak bütçenize kalmış birşeydir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ErenA.
Oyun oynayacaksanız miniden daha büyük bir ekran öneririm ama
Mini boyut olarak iyi gibi geliyor bana daha büyüğü fazla olur kocaman bişey taşımakta zor oluro yüzden tercihim mini retina olacak gibi gözüküyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre79
Gta sanandreas gibi bir oyun dahi oynanabiliyor,ipad minide bütçeniz kısıtlıysa atıyorum 500 550 maksimum taş çatlasa 600 se ipad miniden başka cihazlara bakmamak en doğru tercih olacaktır ancak para limitim 1000 liraya kadar diyorsanız retinalı mini daha iyi bir seçenek tabiki normal ipad air yada büyük ipad 4 vs. oyunlarda pek rahat olmuyor,ipad mini oyunlar için en ideal boyutta bunu kendim tecrübe ettim,kocaman kabaca 10 inçlik cihazda oynanmıyor,hele böyle sanal tuşları olan oyunlar zor,birde ağır aleti öyle saatlerce tutamıyorsunuz,bilekler başlıyor ağrımaya,araba yarışı vs. cihazı sağa sola döndürerek kullanıyorsanız koca ipad işkence gibi geliyor,dışarda vs. oynanmıyor dolmuş otobüs metroda arkandakiler yandakiler alete uzaylı görmüş gibi bakakalıyor vs. ipad mini bu konularda daha iyi boyutu itibariyle geriside dediğim gibi sizin fiyat olarak bütçenize kalmış birşeydir.
Yorumun için teşekkür ederimİpad mini şu anda bütün oyunları kasmadan açabiliyormuş ben ileriyi düşünüyorum birazda 2 3 sene idare etsin. Mesela ios 8 çıktığında sıkıntı çıkarabilir gibi geliyor 512 ram var ios 8 de sıkıntı çıkarabilir belki. Biraz daha bekleyip bütçemide arttırıp retina almaya karar verdim.
-
Mini retina alın.Tamam,tipleri aynı ancak Retina ekran,64-bit a7 ve hareket işlemcisi m7 ile 4 tane ipad mini kadar performans sağlarsın.
Game-Play şeyine bakmayın cihazın doluluğuna,ısınmasına,sürümüne göre değişir,ayrıca iPad mini'nin,iPad 2,iPhone 4S iPod touch 5 ile birlikte son seneleri.Sonra satılması kalkacak,takip eden senenin iOS 9 gelmeyecektir,gelse de rezalet yavaş olacaktır.Yani iPad mini retina iyidir.
Ha,iPad Air aıyımmıl deseydin belki hayır derdim sırf büyük ekran için 250 tl zam.Gereksiz,tabii herşeyi siz belirlersiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Craie
Mini retina alın.Tamam,tipleri aynı ancak Retina ekran,64-bit a7 ve hareket işlemcisi m7 ile 4 tane ipad mini kadar performans sağlarsın.
Game-Play şeyine bakmayın cihazın doluluğuna,ısınmasına,sürümüne göre değişir,ayrıca iPad mini'nin,iPad 2,iPhone 4S iPod touch 5 ile birlikte son seneleri.Sonra satılması kalkacak,takip eden senenin iOS 9 gelmeyecektir,gelse de rezalet yavaş olacaktır.Yani iPad mini retina iyidir.
Ha,iPad Air aıyımmıl deseydin belki hayır derdim sırf büyük ekran için 250 tl zam.Gereksiz,tabii herşeyi siz belirlersiniz.
Bu yorumun ile kafamda hiçbir soru olmadan Retina almaya karar verdimNereden almamı önerirsiniz ?
-
Apple Online Store'dan. Mümkünse 32gb.escmarket'te 1.200 tl ye esnek taksit seçenekleri ile satılıyor.Öneririm.
http://www.escmarket.com/apple-retina-ekranli-ipad-mini-wi-fi-me277tu-a-32gb-uzay-grisi-pmu779?ref=akakce&v=1.65.9 -
quote:
Aksine,mini oyun için daha uygundur bence.
Air in ağır (mini'Ye göre) kasası ve kocaman ekranı ile el ile tutulması daha zordur.
Air internet sörfünde,video izlemede klavyesi ile avantaj sağlar,ancak mini oyunda her zaman daha iyidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Craie
quote:
Aksine,mini oyun için daha uygundur bence.
Air in ağır (mini'Ye göre) kasası ve kocaman ekranı ile el ile tutulması daha zordur.
Air internet sörfünde,video izlemede klavyesi ile avantaj sağlar,ancak mini oyunda her zaman daha iyidir.
Sistem yetmediği sürece hafiflik ne işe yarar? :)
Aradaki en fazla 25 gram fark var.Oyun oynamasını etkileyecek çok büyük bir fark yok bence..
Ayrıca Apple'ın İpad Mini Retinadan desteğini çekeceğini sanmıyorum,Mininin ise birkaç güncellemelik canı var..
Tabii kendi görüşünüz olduğunu belirtmişsiniz,ben de naçizane kendi görüşümü yazdım yanlış anlaşılma olmasın :)
Edit:Pardon yanlışlık olmuş,ben mini ile mini retina arasında karşılaştırma yaptığınızı zannettim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenA. -- 24 Ocak 2014; 15:20:20 >
-
Doğru değil kardeşim,retina 16 999 tl onu almalısınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ipad etkin değil itunes"a bağlanın
- apk ios dönüştürücü
- iphone arabaya bağlayınca ses gelmiyor
- apple pencil tutukluk yapıyor
- ipad instagram tam ekran yapma
- se 2025
- ipad mi macbook mu
- iphone 6 ios 15 yükleme
- en iyi işlemci sıralaması
- en iyi tablet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X