Ben mezun olarak gecen yil pek calismadim bu yil ise 15 tatilde basladi hersey, 15tatile kadar lys calistim
15tatilde fem dergisinin ygs kismini bitirdim yani ilk 12dergi oluyor, tabi mat2filanda cozdum ordaki
Daha sonra matematik ve feni fem kapsul cozerek hallettim ikiside suan 35 altina dusmuyor
Sosyal yaklasik bi 20deneme oldum bu zaman kadar, sosyali cevap anahtarindan isaretledim ve okudum, ehliyet sinavinada boyle calismistim buda 28-33 net arasi geliyor
Turkce ise cok calistim ama hala dilbiginden 1-2soru disinda yapamiyorum, parcada anlamdada 3-4 yanlis geliyor bazen daha fazla 23-24 net geliyor hep
Son bi kac gun kala ise fem tablet fen ve matematik aldim hizlaniyim diye, sosyal calismicam, son hafta analitik,optik, hidrokarbon ve adlandirmalari caliscam. 2gunde calisir hallederim onemli olan unutmamak o yuzden sinava cok yakinken tekrar amacli. Her gunde 1tane deneme cozucem, yaninda tablet ve turkce. Tabi turkceyi halletmem gerek ama nasil halledicem bilmiyorum, burda arkadaslar turkceye calismalarina gore kendime program yapicam