Şimdi Ara

Bu youtubedaki oyun videosu işleri tutar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhabalar,baktım herkes yapıyor ben de fifa 14 bf4 ve cod ghostla youtubea video yüklesem fifada taktikleri,ultimate teami vs göstersem tutar mı ne dersiniz? Ona göre kaydetmek için cihaz alacağım 200 TL'ye boşa gitme ihtimali var ondan korkuyorum.
    Bir de takipçilere bakılıncahep çoluk çocuk bu hep böyle midir? Sonuçta para vericem cihaza ve genel olarak fifa çekeceğim insanlar ilgi gösterir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
  • up

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

• takipçilerin olursa 10-15 yaş arası olacak.

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Beyler merhabalar,baktım herkes yapıyor ben de fifa 14 bf4 ve cod ghostla youtubea video yüklesem fifada taktikleri,ultimate teami vs göstersem tutar mı ne dersiniz? Ona göre kaydetmek için cihaz alacağım 200 TL'ye boşa gitme ihtimali var ondan korkuyorum.
    Bir de takipçilere bakılıncahep çoluk çocuk bu hep böyle midir? Sonuçta para vericem cihaza ve genel olarak fifa çekeceğim insanlar ilgi gösterir mi?

Yeter artik gina geldi bebebelik kaynio zaten youtube gecen bebenin biri gitmis 5 liraya joystick almis unboxing yapiodu o hale gelmis youtube

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fazla gelir bekleme

ELektrik ELektronik Mühendisliği

• Sadece Fifayla tutmaz.
    La vida es un Carnaval
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • koy bi sağlam songül karlı videosu

1 aya kalmaz ev bile alırsın
  • Sesin güzelse yap, onun dışında kekolar olduğunu anlayınca direk sayfayı kapatıyorum. Birde çok küfür etme, küfür eden videoları çok eleştiriyolar. GTA gibi oyunları çekiceksen eğlenceli şeyler yapmaya özen göster. Yeni çıkması beklenen popüler oyunlar olduğunda ilk alıp tanıtımını yapmaya çalış bu iş tamamdır.

Orijinalden alıntı: thereisnoway

fazla gelir bekleme

Yok gelirle yapmayacağım zaten adsense bile açmayacağım.

@Xulavi KSİ gibi paylaşımlar yapacağım ama dediğiniz gibi trde fifa oynayanı geçtim fifayı internetten takip edenlerin sayısı bile çok azdır sanırsam.
    @iceplanet Onlar zaten var bir kanalda 120.00 izlenmem var sırf 4-5 +18 şakalardan

Valla ben de arada kaldım peki İngilizce konuşsam vs tutar mı? Codda bayağı sağlamım(sniper) videolarım vs vardı eskiden.Klanlardan teklif aldım.Ancak aksanla filan dalga geçmesinler şimdi?

• cıks tutmaz

Birini sevmeyi ögrendiginde, nefret etme riskini de göze almalisin. Uchiha MADARA

Eger birinin acisini paylasmazsan, onu anlayamazsin. Ama sadece onlari anladin diye, onlarla ayni fikirde de olamazsin. Pain
  • Tek basina fifa tutmaz ama bf 4 multi falan cekersen yas gurubu +15 olur. Ama cok asiri abone kazanamassin ama modlu minecraft cekersen bunu seri haline getirirsen 10-14 yas arasi abonen cok olur ve daha cok para kazanirsin.
    Not: tecrubelerimden biliyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben battlefield videolarını bayağı takip ediyordum ve fifa videolarına da bakıyordum ingilizce konuşsan bile işin bayağı zor 8-10 tane oyun kanalı bu işi götürüyor bayağı vakit ve sabrın olmalı,tabi son karar senin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzTheHun -- 24 Nisan 2014; 15:13:52 >
    pewdiepie da oyun videosu yapıyordu kaç milyon dolar kazanmış adam youtubedan.Ama karşılıksızda çıkabilir.Takipçi kazanman, sempatik olman ve farklı şeyler yapman lazım.

Orijinalden alıntı: -Company-

Hocam cihazın (internetten alacaksan) linkini atabilir misin?

Bu arada daha önce takipçilerin varsa, veya Facebook sayfası sahibiysen belki tutar

http://www.amazon.com/Roxio-Game-Capture-HD-PRO/dp/B008YTAGGW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1398342758&sr=8-1&keywords=roxio
    Bunu düşünüyorum ama arttırıp elgato alırım eğer tutarsa.Daha önce dazzle vardı bende.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.