Şimdi Ara

Bu yöntem sayesinde ingilizcem çok gelişti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Bugün size benim çalıştığım ve faydalı olarak gördüğüm bir sistemi paylaşmak istiyorum ama temelinizin olması gerekiyor. Yani ingilizcesini orta seviye veya anlıyorum ama konuşamıyorum olarak nitelendiren kişiler için. Ben de yabancı kanallara veya şarkılardaki bazı anlıyor ama iş konuşmaya gelince konuşamıyordum. Bu paylaştığım podcast gerçekten çok faydalı ilk dinlemeye başlamadan önce ''bir ses kaydı ne kadar etkili olabilir ki'' diye düşünüyordum. Ama dinlemeye başlayınca fikrim değişti tabi. Artık şarkıları veya yabancı haber kanallarını tamamen anlayabiliyorum. Ayrıca anlamlandıramadığım bir şekilde konuşmam da gelişti artık bazı cümleleri kurabiliyorum ve yabancı biri ile iletişim çok iyi seviyede olmasa da kurabiliyorum. ev ortamında böyle kolaylıkla ders dinleyebilmek büyük bir avantaj.
    https://open.spotify.com/show/3apZ4F9LH9oI6DIjiQl6zR







  • Hocam cok faydalı bir konu açmışsınız açıkcası bende podcast dinlemeyi cok faydalı buluyorum , tek tek podcast indirmeyle ugrasıyordum + olarak da düzgün podcast bulamıyordum linki biraz inceledim güzel konulara değinmiş ancak biraz daha detay verebilseniz bizler için daha iyi olur , kaç ay sonra gelişim gördünüz , günde kaç defa dinlemeliyiz vs vs.
  • uzun zamandır ingilizce ile ilgilenen biri olarak podcast dinlemenin listening gelişimine etkisi olduğunu ama speaking yani konuşma için yetersiz geldiğini söylemek istiyorum. 2 yıldır sürekli yayın dinleyip izlememe rağmen konuşulanları anlayıp konuşmada çuvalladım resmen
  • hocam paylaşmış olduğunuz podcast'lerin yazılı dökümanına nasıl ulaşırım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.