Şimdi Ara

Bu Yıl soruları TÜBİTAK hazırlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelenek bu yıl da bozulmadı,5 yıldır aynı muhabbet

http://www.osymtr.com/universite-sorularini-tubitak-hazirlayacak/

Bu Yıl soruları TÜBİTAK hazırlayacak

• Not: 2013 YGS ve LYS’ye Girecek olan öğrenciler için endişelenecek bir durum yok, söz konusu bu durum gelecek yıllar için düşünülen bir sistem olup, henüz kesinlik kazanmamıştır.

Ne farkeder.Ben ösym nin sen ise tubitakın hazırladığı sınava girmiyoruz ya.hepimiz aynı sınava giriyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protector244

Hep aynı hikaye yani bu haberleri yapmaktan bıkmıyorlar hepte yalan dolan :D

Ben kendimi bildim bileli her sınav zamanında aynı muhabbet ""Bu yıl soruları TÜBİTAK Hazırlayacak!"

Orijinalden alıntı: megaman01

tubitak hazirlayacak olsada niye endise duyacagiz ki ben onu anlamadim zorsa herkese zor kolaysa herkese kolay :D beyin bedeva

Ortalama seviyedekiler için dediklerinde haklısın ortalama üstü öğrenciler ise muhtelemen ne çıksa yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin3535 -- 5 Ocak 2013; 23:11:44 >

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

quote:

Orijinalden alıntı: Protector244

Hep aynı hikaye yani bu haberleri yapmaktan bıkmıyorlar hepte yalan dolan :D

Ben kendimi bildim bileli her sınav zamanında aynı muhabbet ""Bu yıl soruları TÜBİTAK Hazırlayacak!"

Kesin 3-5 kafadar bir araya geliyor napsak napsak diye böyle atıp tutuyorlardır akıllı adamın yapcağı iş değil çünkü bir de zevk mi alıyorlar acaba dediğin gibi her sınavda aynı şey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalan haber beyler. bu yıl soruları NASA hazırlayacak. bizim rehberlikçi söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dKeep -- 5 Ocak 2013; 23:22:27 >

Orijinalden alıntı: dKeep

yalan haber beyler. bu yıl soruları NASA hazırlayacak. bizim rehberlikçi söyledi.

Haber sitelerine mail atalım sabaha gazetelerde manşet olur.

"YÖK ten Şok karar bu yıl sınav sorularını NASA hazırlayacak"..
  • Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), üniversiteye giriş sınavında, soruların TÜBİTAK tarafından hazırlanacağına ilişkin olarak herhangi bir kararın, bilgi ve belgenin kurumlarına ulaşmadığını bildirdi.

Haber 3 saat önce eklenmiş.

Kaynak:http://www.internethaber.com/sinav-sorularini-tubitak-mi-hazirlayacak-491767h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 5 Ocak 2013; 23:26:26 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.