Bildirim
Bu yedek parçanın adı nedir? (Resimli)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cam fitili -
Teşekkürler hocam. Google'de Ford fiesta 2007 cam fitili diye arattım ama benim araç için sayfalarda birşey bulamadım maalesef...
Birde nickinin yanına Renault amblemi nasıl koydun hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berira -- 7 Ekim 2016; 18:35:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Berira
Teşekkürler hocam. Google'de Ford fiesta 2007 cam fitili diye arattım ama benim araç için sayfalarda birşey bulamadım maalesef...
Birde nickinin yanına Renault amblemi nasıl koydun hocam?
herhangi araba camcısına giderseniz hallederler ufak ücretlere
amblem için
https://forum.donanimhaber.com/editprofile.asp
Sistem ve Tercihlerim
otomobil kısmıın en sağından düzenle seçip ekleyebilirsiniz -
Teşekkürler fakat araba camcısı Ukrayna'da yok maalesef o yüzden internetten sipariş vermek istedim
Sanayiye git bu ne kadar derdin bunun adı ne dersin işçilik parasını da sorarsın İnternetten de bakarsın karşılaştırıp yaparsın
Onun altı paslanmış büyük ihtimal siparişe gerek yok önce altını hallettir parça sağlam gibi duruyor
HocamBen onu kaldırdım baktım içi küflenmiş gibi arabada sorun yok yani sıkıntı parçada çok şükür.
quote:
HocamBen onu kaldırdım baktım içi küflenmiş gibi arabada sorun yok yani sıkıntı parçada çok şükür.
Hocam öncelikle Ukrayna ya selamlaronun altı kuflenmemistir pastır o kuflenecek birşey yok orda demir ve plastik ve 40 kullan temizle parça hala çirkin gözükürse değiştir eğer pas varsa büyümeden temizle hocam
Hocam ekmek kırıntısına benzer veya şu ağaç polenlerine benzer birşey çıktı işte. Nedir ne değildir bilemem ama pas yok eminim olsa görürdüm. Baya bi çıkarttım çünkü
Bence parçayı sök altına iyice bak temizle
http://eucatparts.com/?action=cat_ford_part&s_id_part=1392949&s_id_model=6&s_code_image=D010099913
20562 1374114 Weatherstrip - Door Belt (5 kapı)
20562 1374116 Weatherstrip - Door Belt (3 kapı)
internetten parçayı alırken 5 kapı için mi yoksa 3 kapı için mi olduğuna dikkat et boyutları farklı.
Edit: Parça linki
https://www.fordpartsuk.com/shop/ford_fiesta_front_door_belt_line_weatherstrip_5_door_f_1374114_c_118.htm (5 kapı)
https://www.fordpartsuk.com/shop/ford_fiesta_mk6_3dr_front_door_window_belt_line_seal_lhrh__f_1374116.htm (3 kapı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 7 Ekim 2016; 19:39:52 >
-
Otosan a yakinsaniz oradan siparis edin ozel servislerden daha uygun sonrada kendiniz takarsiniz gayet basit.
Googleye resimli arama yaz çıkan linke resmi göster de o şekildede aratabilir siniz.
Parçanın adı kapı cam çıtası. Altında pas yok çıtanın içindeki metal paslanıp kabarmış, tamiri olacağını da zanetmiyorum. -
Yeni Kapı cam çıtası alsam taksam yine aynı şekilde mi duracak hocam?
quote:
Yeni Kapı cam çıtası alsam taksam yine aynı şekilde mi duracak hocam?
Eksik bilgi vermişim. Tamir olmaz derken çıta tamir olmaz demek istedim, yeni çıta alıp takarsaniz tabiiki olur. Çıtayı değiştirirken aynayı sökmek gerekebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X